Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Multumesc pt urari. Va doresc la toate fericire si sanatate
Michelle- sper ca te simti mai bine si esti acasa . Incearca sa te menajezi mai mult de acum inainte. Poate nici alergatul prin magazine nu e asa de bun.
Babyangel- nu cred ca o sa-i mai creasca putza de acum inainte. Morfologica de trim 2 se face 4D?

Denisa, 14 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

honeybaby La multi ani! Sa fii fericita si iubita!

michelle_sf, ne rugam pt tine sa fie totul bine. Doamne ajuta!

freedelia mi-au placut mult pozele, sunteti toti niste frumosi!

castelanaC si celelalte fete care mi-au raspuns, va multumesc! Sper din suflet sa nu fi patit bebe nimic. Lapte am baut o cana in fiecare zi (marti,miercuri,joi).

Astazi am schimbat semnaturica, am implinit 13 saptamani, si fiindca tot m-am laudat cu pictura am pus si o mostra (link), sa vedeti si voi ce fac. Veti vedea acolo numele meu real, insa rugamintea mea este sa nu-l mentionati aici pe forum, ca de aceea mi-am ales nickname , nu as vrea ca la un search sa apara discutiile de aici si sa afle toata lumea ca sunt insarcinata. Asa ca va multumesc pt intelegere.

ioanaa28, parca tu ai intrebat la semnatura cum sa schimbi font, culoare etc. Daca nu stii HTML poti exersa in casuta pt mesaj unde ai toate butoanele, vizualizezi ce a iesit, iar cand esti multumita copii formula la semnatura. Sper ca m-am facut inteleasa, daca nu iti mai explic. Ideea e sa pui corect inainte si dupa text codul pe care il vrei.

Azi e frumos afara si as iesi la o plimbare. Va pup pe toate.

13+
Pictura pe sticla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

wow, lindal ce super sunt tablourile! felicitari, ai mult talent si imaginatie. poate bebe o sa ti-o ia pe urme?? mai stii? dulce.

vio asteptand pe bebe 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus!

Cum am lipsit de ieri dupa-amiaza,hop un capitol nou! Mama...mamicilor ce mai stiti sa scrieti!

Denisa:Sa fii sanatoasa,sarcina si nastere usoara si la termen,bb sanatos si frumos!Si sot iubitor,intelegator si protector!Imi plac hainutzele alese pt bb!Esti,cred, cea mai sexoasa dintre noi toate,in sensul ca esti slabutza,draga mea,inca areti ca o sirena,tine-o tot asa,fara exagerari de kile,vei fi miss cnd noi vom fi balene

Greenfrog:bine ai venit,sarcina si nastere usoara si la termen,multa sanatate! Mai scrie-ne despre tine!

Corimami:imi place mult si numele 1 ales pentru baiat!Ca si numele ales pentru d-ra...

Rebiana:muuuuulta sanatate iti doresc, sa te faci bine curand si ai mare grija de tine!

Oana:eu is balena in devenire(iar!),am deja peste 90 in "talioaie"-mi-e si rusine sa zic,3 kile in plus...deci nu e cazul sa te ingrijorezi!La mine,toate kilele-s pe burta!

Ate:sa iti urmaresti tensiunea,e important, si daca e mica,urmeaza sfaturile mamicilor!Multa sanatate!

Erina:imi place nick-ul tau,e numele real?Despre sarcina,sa dea Dumnezeu sa fim bine toate!Ziceai despre miscari,cum le simti?Cand stai intinsa sau dupa ce faci efort?burtica si tie

Delia13: imi place mult numele ales pentru fetitza!

Michelle:Doamne-ajuta sa fie bine pentru tine si bebe!Da-le-n***de imbecile si nesimtite, noi te sustinem zi-i doctorului sa iti spuna clar ce si cum, daca e necesar-Doamne-fereste! poti face un cerclaj,odihneste-te cat de mult poti!

Roxana:am vazut toate pozele,erai super dupa nastere,nu stiu de ce zici ca erai grasa,daca ar fi sa pun poze cu mine dupa nastere...nu pun ,oricum,ca mi-e rusine!...aia da BALENA!Cand am vazut in ce pozitii statea Ivan la somn si calare pe tat-su,mi-am adus aminte de Sam,ca facea exact la fel!Ce amintiri frumoase,iar tu nu esti deloc balena,is sigura de asta!

Stefanna:mama-mama, ce tur de forta:Niagara-Toronto!Pai,ai grija pe drum si sa ne trimiti si noua niste vederi!(glumeam)Chiar, ziceai candva ca o sa pui poze...

Aleesicoo:bine ai revenit!Normal ca esti somnoroasa,se fabrica un bb acolo in burtica si se consuma multa energie!Odihneste-te,draga mea,ai grija de ceea ce e atat de pretios pentru tine! Si mai intra prin zona de 101 burtici primavaratice,te asteptam cu drag!

Delia(free...):draga mea,sa-ti traiasca cei doi copilashi,si bb din burtica!Sunt super-frumosi,nu-i de mirare ca sunt alesi sa fie modele...mai ales fetitza e extraordinar de frumoasa,are o privire care te "traduce"...de-o sa am si eu o fetitza cu asa o privire,cred ca o sa faca ce vrea din noi...

Castelana:te pup,eu mereu am sustinut ca ai baiat,dar cred ca presimtirea mi se va adeveri,mai ales ca are o mamica si o bunica asa de bataioase!
mamei tale,multa sanatate si curaj!
Si tu,de-ai ramane mereu asa de optimista,ai trece de 100 de ani(eu asta iti doresc!)

Draga Lindal,felicitari pentru lucrarile tale, sunt absolut superbe!Eu am pe cineva din familie care e la facultatea de arta,la masterat si stiu cata munca si rabdare presupune o astfel de realizare,bineinteles,plus talent!Felicitari inca odata!

Ziceti careva sa ma mai si opresc...

si la toate fetele!

Maria 16+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

fetelor,
m-am emotionat de tot, sunteti extraordinare, mi-ati facut asa o primire calduroasa! Va multumesc mult inca o data tuturor pentru urari si lui ate_09 pentru faptul ca m-a adaugat la lista voastra. raman pe receptie.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

HAPPY BIRTDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY DEAR DENISA, HAPY BIRTHDAY TO YOU!!! sa fii sanatoasa si sa fii cea mai fericita si implinita mamica!

offf jeni cu arsurile astea! eu sunt veterana la arsuri, si tot pe esofag ma arde de mor, ma trezesc dimineata cu gatul iritat de la acidul gastric care imi vine inapoi. de la 8 saptamani ma lupt cu arsurile astea. ma iau seara cum ma pun in pat. asa pe moment mie imi mai treceau cu mere ionatane bine coapte de la mine din gradina, "imi spalau" esofagul, dar dupa cateva saptamani nu a mai mers pacaleala asta cu merele, nu mai aveau nici un efect. o perioada scurta mai ini treceau de la guma mentolata ... dar acum nu mai tine. in primul trim nu mi-a dat nimic dr, a zis sa evit ce imi face rau, iar acum in trim 2 stiu ca se mai dau ceva pastile de arsuri gastrice, dar am uitat sa il intreb cand am fost . eee, oricum, de 4 zile nu am mai avut arsuri, dar zilele urmatoare ma astept, ca ma mai lasa asa cateva zile, si dupa aceea, si apa plata imi da arsuri. asta este, vor trece si astea si cand o sa tinem o minune mica in brate sigur vom uita tot ce a fost neplacut pe perioada sarcinii. mamicile cu experienta ne pot confirma.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bordeancavio

jeni, si eu am arsuri la stomac fff rau. am avut si un ulcer acu vreo 4 ani, si am ramas cu sensibilitate, ce sa fac. eu cand am rontai ceva tare, paine prajita, covrigei, biscuiti. putin si des. cineva mi-a recomandat bucatele de rahat, dar n-am incercat. si dr mi-a dat rennie, cam 2 pe zi, cica sunt speciale pt sarcina. nu prea am luat decat cand imi era fff rau. oricum nu prea le suport gustul, se sug si mai rau imi fac greata. sper sa-ti treaca. putem sa incercam si cu ceaiuri cred, nus care ar fi ok in sarcina si care sunt bune pt stomac.
pupici

vio asteptand pe bebe 11+

si eu am incercat rennie ... bleah ... mai bine fara. mai rau mi se face greata.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

samaria, am citit ca.ti place numele de fetita ales de delia13, stiam ca are baiat, s.a schimbat cumva??? nu de alta dar ma gandesc ca oate am sarit ceva
tu daca ai avea fata ce nume i.ai pune? te intreb pt ca sammy e foarte deosebit, sunt curioasa ce ti.ar placea in cazul unei fetite

linda, superbe picturile, cel mai mult mi.au placut cele infantile, cred ca asa frumos ii vei decora camera...

pt cine are arsuri seara si poate , sa incerce un pahar cu lapte caldut inainte de culcare, la mine a mers in prima sarcina, si spre sfarsit cand arsurile s.au accentuat dormeam un pic incorporata, adica imi puneam doua perne si mi.era mai bine

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

lindal jos palaria! ai un talent extraordinar!

deci, fetelor, fara doar si poate, cu atatea artiste in zona eu declar aceasta odisee: ODISEEA ARTISTELOR !, poate se ia ceva talent si la noi!

va poop, fug la patut!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Gata, fetelor, s-a terminat si ultima zi de vacanta. Foarte obositoare, am fost in parc, am mers cu barca, am umblat -- sunt rupta de oboseala si nu ma simt bine, asa ca am o stare de nervi de am tipat la toata lumea si in final am tras un plans zdravan.

Cat despre grasime, fetelor, nu mai sunt nici pe departe cum eram in poza de la sarcina trecuta. Sunt foarte grasa acum. Si asta me deprima si ma enerveaza cumplit. Cel mai rau ma enerveaza ca mi s-au ingrasat bratele si brate grase+sani mari arat exact ca o grasa din aia de n-as fi zis vreodata ca as putea ajunge. Daca ma mai ingras pana la sfarsitul sarcinii, cred ca nu mai slabesc in veci. Off, ce ti-e si cu hormonii astia, am asa o stare naspa...

Gata, plec pana nu deprim pe toata lumea...

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput