Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Jeni, eu am inceput sa am arsuri, de la anumite alimente si vreau sa zic ca asta noapte m-am trezit din somn si era sa vomit de la arsuri... Ce nu am vomitat eu de la greturi, si acuma uite ce patesc!
Asa ca ..nu esti singurica!

Anca
18+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Buna Ancuta,

si eu eram cat pe ce sa dau la boboci aseara din cauza arsurilor. Dar, sper sa treaca cat mai curand starea asta. Exact cum spuneai si tu, nu m-am certa cu wc-ul de cat de 3-4 ori (de doua ori am ajuns la spital) si acum am arsurile astea. Mama a inceput sa rada cand i-am spus. Mi-a zis ca ar fi bebelina cu par mult pe cap si de aia am eu arsuri. Ca asa a patit ea cand a fost insarcinata cu sora mea. Si ca asa stie ea. posibil si asta. dar las'ca vedem noi.
Te pup si ai grija de tine si de buburuza din burtica

18+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,

LA MULTI ANI! sa fii fericita, iubita si sa ai un bebe sanatos de care sa te bucuri 100 de ani .

Fetelor azi am ceva treaba, va pup si va doresc o zi buna. Deseara mai vorbim

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 19+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

jeni, si eu am arsuri la stomac fff rau. am avut si un ulcer acu vreo 4 ani, si am ramas cu sensibilitate, ce sa fac. eu cand am rontai ceva tare, paine prajita, covrigei, biscuiti. putin si des. cineva mi-a recomandat bucatele de rahat, dar n-am incercat. si dr mi-a dat rennie, cam 2 pe zi, cica sunt speciale pt sarcina. nu prea am luat decat cand imi era fff rau. oricum nu prea le suport gustul, se sug si mai rau imi fac greata. sper sa-ti treaca. putem sa incercam si cu ceaiuri cred, nus care ar fi ok in sarcina si care sunt bune pt stomac.
pupici

vio asteptand pe bebe 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

[quote]citat din mesajul lui bordeancavio

jeni, si eu am arsuri la stomac fff rau. am avut si un ulcer acu vreo 4 ani, si am ramas cu sensibilitate, ce sa fac. eu cand am rontai ceva tare, paine prajita, covrigei, biscuiti. putin si des. cineva mi-a recomandat bucatele de rahat, dar n-am incercat. si dr mi-a dat rennie, cam 2 pe zi, cica sunt speciale pt sarcina. nu prea am luat decat cand imi era fff rau. oricum nu prea le suport gustul, se sug si mai rau imi fac greata. sper sa-ti treaca. putem sa incercam si cu ceaiuri cred, nus care ar fi ok in sarcina si care sunt bune pt stomac.
pupici

Vio,

las' ca ne facem noi mari si o sa treaca tot. Eu,asa ma incurajez singura. Aseara a fost mai rau ca niciodata. Si Anca se plange de aceeasi problema. Se pare ca trebuie sa avem grija ce mancam sau, cum imi spunea mama o fi vre-o pletoasa sau pletos in burtica si de aia avem noi arsuri.
Te pup si sanatate maxima iti doresc . Ai de grija cu ulcerul ca nu-i de glumit.

18+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus burtici.

Intru pe fuga sa fac si eu urarile.

Denisa

La multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai un bebe la termen sanatos si frumos!

Oana 19+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Fetele din Costranta / Mangalia ajutati-ma va rog , cu o prognoza meteo pt weeekend. S-au anuntat ceva ploi pt weekend? Pe weather channel se anunta ploaie pt sambata (few shower, 30%) si duminica partial innorat.

Denisa, 14 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Fetele din Costranta / Mangalia ajutati-ma va rog , cu o prognoza meteo pt weeekend. S-au anuntat ceva ploi pt weekend? Pe weather channel se anunta ploaie pt sambata (few shower, 30%) si duminica partial innorat.

Denisa, 14 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Intra pe site-ul asta si ai prognoza pt 2 sapt.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 12+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui jeni_h

Vio,

las' ca ne facem noi mari si o sa treaca tot. Eu,asa ma incurajez singura. Aseara a fost mai rau ca niciodata. Si Anca se plange de aceeasi problema. Se pare ca trebuie sa avem grija ce mancam sau, cum imi spunea mama o fi vre-o pletoasa sau pletos in burtica si de aia avem noi arsuri.
Te pup si sanatate maxima iti doresc . Ai de grija cu ulcerul ca nu-i de glumit.

18+ Tamara Maria

Jeni, macar de ar fi adevarat cu pletele, pentru ca asa imi si imaginez bebelina: "neagra si pletoasa"..Desi fiu-meu a fost blond si chel, si am avut arsuri dar in lunile 7-8, nu asa de repede...

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Neata burtici

In primul rand pentru sarbatorita noastra Honeybaby sa fii sanatoasa si tu su bebe, sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta.

Michelle_sf sunt alaturi de tine si sper sa treci cu bine peste momentele astea.

Bordeancavio
in legatura cu vinul rosu poti sa gusti....insa vezi sa nu exagerezi.

Babyangel si Corimami va multumesc pentru listutze....inca ma mai consult tati.

Bianca 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am uitat sa va spun ca astazi ma duc si eu la Dr, pentru morfo-fetala de trim 2..
Deci, mare intalnire, cu bebelina...sa speram ca ramane bebelina si ca nu a suferit "operatie" de sex intre timp

Sant foarte curioasa cat este de mare ca daca e sa ma iau dupa cate kg am luat si ce burtica dragalasa am, ar fi bebe gigant

Anca

Mergi la inceput