Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
Rebiana27 spune:
Felicitari fetelor pentru ca au aflat ce poarta in burtica! 
Eu-s nasol.......
Dupa ce toata saptamana am avut presiuni la nivel uterin si m-am luptat sa contracarez infectia urinara, astazi am avut si contractii care m-au alarmat. Am ajuns la dr si mi-a confirmat cele mai urate banuieli, s-a scurtat colul de la 35 mm la 24 mm fapt ce-a facut-o pe dr sa spuna ca saptamana viitoare imi face cerclaj!!
Nu stiu ce sa fac, cum sa reactionez, ce implica asta... sunt atat de bulversata incat nici sa privesc in gol nu pot fara a avea temeri urate... Iau Duphaston ca sa relaxeze muschii uterini...
Doamne ajuta sa fie bine!! 
Mami de
+
!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
freedelia spune:
Rebiana, o sa fie ok, cerclajul nu este, din cate stiu eu, o operatie complicata (numai ca daca nu ma insel tre sa fii anesteziata). Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
vladimirescu spune:
REBIANA - nu te speria prea tare, cerclajul nu e ceva asa de rau - am mai zis, am o prietena care a avut cerclaj de la 2 luni pina la sfirsit si totul a fost bine, Si zau ca ea a fost caz grav, contractii cu dureri mari de tot pe tot parcursul sarcinii, stat mult in perfuzii cu calmante... Tu esti parfum pe linga ea, zau. Si daca ea a putut face copil sanatos, atunci o sa poti si tu. Si asta e tot ce conteaza, copilul tau nascut sanatos, nici n-o sa-ti mai amintesti prin ce spaime ai mai trecut in timpul sarcinii. Si eu am contractii, nu ma dor, dar mi se intareste burta de cel putin 50 e ori pe zi, adica chiar nu e tocmai normal... si stiu ca asta inseamna sigur ca se va scurta colul curind... apoi poate chiar se va deschide.... dar am mai avut odata asta si am stat cam o luna cu colul putin deschis si nu a fost nimic rau. Si daca o sa-mi zica doctorita sa fac cerclaj, o sa-mi fac. mai bine zis, intii ma mai duc la un doctor destept sa masoare si el, si daca si al doilea zice ca-s de cerclaj, atunci fac. Daca nu,... intreb al treilea doctor :) Nu de alta, dar unii doctori sint genul care de teama sa nu patesti ceva rau si sa dai vina pe ei, atunci sint mai precauti decit trebuie si te pun sa faci si lucruri care nu sint musai de facut. Asadar, draga mea, eu zic sa mergi repejor la un alt doctor (tot unul bun, de care ai auzit) si sa auzi si o second opinion.
Sanatate multa si nu te speria, orice ar fi, ca trec toate, ai incredere!
16+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
Delia13 spune:
Rebiana imi pare rau de ceea ce ti se intampla, dar important e sa gandesti pozitiv si o sa vezi ca totul o sa fie bine.Doamne ajuta!
ATE, felicitari pt clopotel
al meu avea 162g la 16 sapt fara o zi, al tau deja e grasunel oare bebelu meu cate g o avea acum? hihi
mai e atat de mult pana pe 13 nov. cand merg la morfo... offf, noroc ca o sa treaca timpul rpd ca sunt ff ocupata.Fetele, vroiam sa va intreb dk a fost careva in Strasbourg ca tre sa merg 2 zile la inceputul lu nov. si ma gandeam dk sunt reduceri pe acolo in nov sa-i iau la bebe ceva. aveti idee care sunt scorurile pe acolo?
Delia13 17+
David Andrei
honeybaby spune:
REbiana - iti tin pumnii sa nu fie nevoie de cerclaj. Asa cum zicea si Vladimirescu mai bine cere si a doua opinie.
Denisa,
14 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
ellanik spune:
Ate , te-am asteptat cu caruciorul.Sa ne traiesti soacra mare.Bravo!
Rebiana fii linistita.Ascult-o pe mama-Vladi care zice sa cauti si alta parere.Doamne ajuta!

Michelle cum esti?
Honey tu intrebai de meteo.Sfantul Google arata soare ziua si temp de 23 de grade insa seara e mai recisor.
Vladi, cu tine nu mai vorbesc.Pai ce inseamna asta?Auzi tu?Tigari, cafea, nemancata pana la 5.Poate vrei sa iei bataie.Hai ca te-am luat si eu la ture.Iarta-ma dar meritai!!!![]()

Child felicitari pt rezultatele de la amnio.Acum stai linistita.
Castelana noi amandoua cu baietei.Eu am vazut ca prin fiv se nasc mai des baieti.Cel putin la clinica la care am facut eu,fetele care au facut cu mine au numai baieti.Hihihi!Socroshenii ne facem.

Oana frumoasa camasa de alaptat.Sa le porti sanatoasa.
Cat despre miscarile lui bebe si eu le simt mai des seara sau dupa ce mananc.Simt cum misuna pe acolo prin garsoniera.Cred ca se da hutza cu cordonul ombilical sau se giugiuleshte cu matzele mele.
Cat despre arsuri la mine lipsesc(nu ca mi-as dori) in schimb ma doare capul.Nu des sau tare dar suficient cat sa nu zic ca sunt perfect.De tricotat nu m-am apucat fiindca am trebaluit prin bucatarie,mi-am pus niste legume la congelator ca eu sunt mare amatoare si sa fiu eu sigura ce am acolo.M-am uitat pe site la kiabi si am vazut niste hainute super am auzit ca si in magazin in bucuresti sunt super preturi.Burtica mea creste.Din spate zice tati ca inca mi se cunoaste talia si nici nu zici ca-s gravida in schimb in fata se vede.Cred ca bebe sta cu putza inainte si de-aia.
Hai ca m-am lungit destul.Pupaturi la toata lumea.
18+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui castelanaC Ioanact, felicitari, se misca muguras al vostru, vine la tine sa-l mangai, nu? e bine ca poti manca peste, ciorbite, stii cum e bebe comanda si-ti face meniul, iti transmite semnale, poate e pescar... castelana fericita 14+ |
Multumesc!

Deci..il simt pe bebe
..si, poate va fi pescar, cine stie!ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
12+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Ellenik- merci!. M-am consultat si eu cu nenea Google dar vroiam sa vad cum e vremea acolo in direct. Adica daca se potriveste cu ce zice nea' google.
Eu inainte de sarcina, ma uitam la hainute de bebe si mi se pareau toate minunate. Acum parca nimic nu-i destul de frumos pt fi-miu.![]()
Denisa,
14 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
atb spune:
Ate, felicitari pentru ciucurel!!!
Sa fiti sanatosi amandoi!
Rebiana, sa dea DD sa nu trebuiasca cerclaj, sau chiar daca da, sa fie totul bine.
Denisa, distractie placuta! 
Ioanact, deja la 12s il simti pe bebe? Wow... eu tare nesimtita tre sa fiu de nu-l simt nicicum, si doar sunt la a doua sarcina...
E drept ca si la prima sarcina l-am simtit abia la 19s jumate... Deci... ori am grasimea prea groasa pe burta, ori sunt nesi...![]()
Child, ce bine ca ai scapat de un stres!
Azi nu prea am "inspiratiune" la scris... Weekend placut tuturor!
Adriana
16+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Stefanna spune:
REBIANA ne rugam si noi sa fie bine.Insa dca va trebui cerclaj sa nu fii foarte speriata.Sarcina se poate duce la capat fara incidente majore, dar din cate stiu ti se va limita ceva din activitatea fizica.
Stiu ca voi fetele sinteti de acum aproape de ceasurile diminetii, dar noi ne ducem sa ne nanim ca sintem lensinati de somn.
Zi senina tuturor.
Stefanna mami de fetita si
19+