Fulgusori de nov-dec 2009 (126) - cu fulgusor nou!
Raspunsuri - Pagina 7
elenic spune:
wow ce noutati!
Felicitari simina si Lumi, sa va traiasca fetitele, sa fiti sanatoase si fericite!
Lumi, ce rapida ai fost!
28+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Daca nu e acelasi cu al lui Moni.... eu nu ma opun.... concluzia: barbatii nascuti pe 1 nov sunt super... pai... atunci ma bag sa nasc si eu pe 1... chiar daca tati ne gaseste acasa. Asta macar pt nora mea ( bebelina de ramonika) |
Stiam eu.... iote prima...
Nu citeste, dar aceasta info este publica si pentru el si oricum am precizat ca tot el e cel mai tare...
monis 35
cu poze noi
ionelamaria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Stiam eu.... iote prima... Nu citeste, dar aceasta info este publica si pentru el si oricum am precizat ca tot el e cel mai tare... monis 35 cu poze noi |
sa fiu sincera, daca as sti ca al meu citeste... m-as fi bagat si eu sa scriu ceva asemanator... dar fara precizarea legata de "cel mai"... pt putin amuzament... asa mi-i de drag cand se infurie... si se chinuie sa se controleze
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
roxyaly spune:
Am venit cu vesti noi
bebe e ok are 1.900 kg, lichid ok, col inchis de 2,72.
toate bune , maine merg sa imi faca Tns si Dopler.
va pup
merg sa citesc din urma
32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI
krelia spune:
Dupa cum vedeti, daca m-am comportat exemplar si mi-am impus statul in pat sau in canapea, totul n-a condus decat la imbunatatirea situatiei.
Am dus-o bine pana acum, trebuie sa fie bine si de-acum incolo!
krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxyaly Am venit cu vesti noi bebe e ok are 1.900 kg, lichid ok, col inchis de 2,72. toate bune , maine merg sa imi faca Tns si Dopler. va pup merg sa citesc din urma 32+ Matei Constantin roxyaly-poze AMR 5 SAPTAMANI |
Felicitari!!! Sa fie totul bine pana la termen cu bebe in burtica... si apoi excelent cu bebe in brate.
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
elenic spune:
M-au luat emotiile si am uitat sa salut: buna seara fetelor
krelia, wow ce vesti bune! Sa inteleg ca de la 1,9 (parca?) maria sa COL a ajuns la 3 ?? Ti-a dat dezlegare la verticala? Daca e pe asa ma lipesc de tot de pat!
Andre ce mai faci? ce noutati mai ai?
monis cum te mai simti, mai bine da??
dana n. super vesti ai avut si tu, felicitari! mai doare spatele?
stephy nu mai fi trista, pe noi cine ne mai incurajeaza?
si pt toate burticile!
28+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
monis5 spune:
Roxyaly - felicitari si sa vii si maine tot cu vesti bune
Elenic - sunt ok sarumana, ma hlizesc pe aici ca am cam absentat azi...
Krelia - cand te saturi sa bati saua... sa ma anunti sa te invit la un ceai din frunze de zmeura
monis 35
cu poze noi
RamonaCopot spune:
Super vesti de la Krelia!
Acuma ma gandesc ca la cat am stat eu in pat sa nu mi se faca colul ala de 7 cm...sa nu se mai deschida dupa aia .
Krelia...da pericirculara aia ...de circulara...de.....bla bla ...ce e ? e de bine sau de rau? ca eu is . zi si mie e infasurat cravata, sau atarna normal?
Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI