Fulgusori de nov-dec 2009 (126) - cu fulgusor nou!
Raspunsuri - Pagina 5
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui FDANIELA daca tot se impart carucioare vrem si noi unul roz 34+ cu Paula Gabriela |
Pai ai deja ...
monis 35
cu poze noi
FDANIELA spune:
ai dreptate ..ce sa fac ..cand se da ceva hop si eu
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Pai ai deja ... monis 35 cu poze noi |
34+ cu Paula Gabriela
zuza_zuzi spune:
[/quote]
Gata
Felcitari pentru fetita
[/quote]
hehe multu! am adaugat si numele fetitei in semnatura .
ooofff si au inceput fulgusorii...nici noi nu mai avem mult...cu amenajarea cameri nu am terminat, bagajelul nu f final...in prenatal abia la sf sapt viitoare intru...
dar am incurajatori familia si prietenii, asa ca mergem inainte!
pupici tuturor si sa fim tari!
33 cu bebelinda Andrada Ioana
Katyuscha21 spune:
buna fetele mama sa dat startul la nasteri cred ca o sa ma ia si pe mine ca de cateva zile ma simt cam rau mai exact din w-end ma doare burta si nu pot sa merg nu fac nimik stai mai mult in pat si in rest nimik.si ma luat mai tare de ieri ca auzisem de Simina si ma cam luat palpitatiile,mi se umflau mainile ba imi era cald ba frig.
Alexandra 34 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Ramonika spune:
shtephy - suntem cu sufletul alaturi de tine, sper sa-ti treaca starea proasta cat mai repede si sa ne incanti cu prezenta ta placuta ca de obicei.
fetele din Iasi - tre sa strangem cat mai multe informatii de la Lumi despre spital, conditii, ce trebuie sa avem la noi, ce "scoruri" se practica, orice. o mai lasam putin sa respire, apoi o bombardam cu intrebari.
Lalu_79 spune:
Ramonika, ca bine zici...sunt informatii pretioase, o sa ne prinda bine. Cand am auzit de gandaci....hmmmmmm.....
33+
Katyuscha21 spune:
LUMI felicitari sa iti traiasca printesa
Alexandra 34 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
BoboMom spune:
Fetelor, am trimis email pe conturile comune cu numarul de telefon al salonului surorii mele.
Ma simt ok, doar obosita acum, asa ca ma duc la nani. Ma cam doare/ustura gatul de la vomitat Va scriu mai tarziu.
Laura 34+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika fetele din Iasi - tre sa strangem cat mai multe informatii de la Lumi despre spital, conditii, ce trebuie sa avem la noi, ce "scoruri" se practica, orice. o mai lasam putin sa respire, apoi o bombardam cu intrebari. |
daaaaaa, o lasam sa se odihneasca putin apoi tabaram pe ea si o stoarcem de informatii
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE