Fulgusori de nov-dec 2009 (126) - cu fulgusor nou!
Raspunsuri - Pagina 12
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou am pus cateva poze cu buburuza la contul comun ![]() ![]() ![]() Alexa, mami de Nabila (17.09.2009) |
Doamne ce micuta este si cum te tine de mana

Sa dea DD sa ia repede in greutate si sa o luati acasa. Sa va traiasca si sa va bucure toata viata!
Lili
34 cu
Alexandru
Lidia74 spune:
ALEXA sa iti traiasca fetita!!! Sincer mi-au dat lacrimile de emotie cand am vazut-o...dragutza de ea. Iti doresc sa va bucurati de ea si sa fiti sanatoase...

douradoudou spune:
lidia in araba scrie numele sotului meu..erau poze facute cu telefonul lui
Alexa, mami de
Nabila (17.09.2009)
douradoudou spune:
pot sa ma duc si eu la
sau mai naste cineva?
...va mai
inca o data..ne citim maine ..
Alexa, mami de
Nabila (17.09.2009)
shtephy spune:
LauraG ma bucur din suflet ca te simti bine.Stiu ca tu ai grija de tine si vei reusi sa treci cu bine peste petrecerea de saptamana viitoare si nu numai. 
Andre iti multumim tare mult ca ne tii la curent cu situatia lui Miany si a lui bb David.Te cred ca te emotioneaza tot ce iti povesteste din noua ei viata de mamica
.Abia astept sa vina cu puiul mic acasa.
Tin pumnii maine la cinema.Adica s-a intors dl dr?pup.
Many_bany in curand iti va fi rasplatit efortul si toata oboseala acumulata in sarcina asta si vor ramane doar niste amintiri indepartate.
Iti multumesc pentru gandul bun,nu o sa pic deloc
.Eram doar melancolica si foarte emotionata pentru mamicile si fulgusorii nostri grabiti.Chiar nu ma asteptam atat de devreme.
In plus imi este tare teama de nasterea prematura si nu as vrea sa mai avem nici una de genul acesta,toate sa fie cat mai aproape de dpn.
Lavinia hai mai,de ce o lasi pe soacra sa te intristeze?Sa faca bine sa te lase in pace ,nu ai nevoie de asa ceva acum.
Zuza_zuzi hai mai des pe la noi.
Ramonika multi pupici draga mea,sunt ok

Elenic sunt bine,multumesc de grija
Dankutza te asteptam cu detalii.
Smaranditza sub caputul bebelusului cand doarme se pot folosi cu succes scutecele de finet.
Ionelamaria
ma bucura noutatile de la Lumi.
Dana_n multumesc de grija,nu sunt trista
Krelia vorbesti serios cu explozia de nasteri???In iulie cand a nascut sora mea,era la fel,se statea in spital 2 zile la nastere normala pentru ca nu erau locuri deloc.
Is ochioasa ce sa fac?![]()
Laurairina pana maine te vreau fresh,ok?
Tot vroiam sa te intreb.Te-ai hotarat sa nasti la particular?Parca in Constanta sunt doua clinici privite,nu?
Alexa e superba mititica voastra

.Multumesc de poze si va doresc sa o luati repede de tot acasa.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
lylyana.ion spune:
LUMI, felicitari pentru micuta Annabelle
SIMINA, multa sanatate
Miany75, asteptam si niste pozici
Ca tot a trecut de ora 12,am si schimbat semnatura, azi implinim 35 de saptamani.
AMR 5 SAPTAMANI 

SPECIAL PT FETELE CARE NASC LA FILANTROPIA
Am fost la dr gineco (Viorel Calciu), m-a linistit asa tare incat am uitat sa intreb atatea lucruri despre spital...

si abia asteptam sa-l vad...Idea e ca totul este ok, ma mai duc la control abia peste 4 sapt, pe 4 noiembrie, cu o saptamana inainte de DPN-ul meu, asta in conditiile in care nu prezint nicio modificare, durere in plus, alte simptome...
Stresata fiind de gandul ca o sa am un bebe grasunel, l-am intrebat: normal sau cezariana? A zis ca o sa incercam normal cu epidurala si daca nu am dilatatie nu ma lasa sa ma chinui si o sa imi faca cezariana. Incepuse sa explice cum face taietura si cum o sa se prinda pielea la loc f repede si frumos fara complicatii. Mi-a zis ca nu tb sa cumpar eu kitul pt epidurala pt ca de regula anestezistii au la spital cateva kituri, si daca cumva in ziua/noaptea respectiva s-au terminat pana la mine, exista 3 farmacii non-stop langa spital care sunt dotate cu asa ceva (asta sa nu dau banii degeaba pe ea). Nici pt bebe mi-a zis ca nu tb nimic, si daca o sa fie nevoie de ceva o sa ceara ulterior, sa nu cumpar de acum. A mentionat totusi de pampersii care se termina cel mai repede la spital.
Evident am uitat sa intreb cum e "cazarea". Sotul meu vrea sa luam rezerva d-aia de 90 de euro de care scrie pe site. O sa vedem in momentul respectiv ce o sa fie disponibil, avand in vedere ca nu se cunoaste momentul x si nu poti face "rezervare".
Nu-mi amintesc daca a fost careva dintre voi la Institutul de Hematologie pt incompatibilitate grupa. Are cineva detalii? Multumesc
M-am intins cam mult...![]()
Lili
35 cu
Alexandru
shtephy spune:
RamoC unde esti?Nu ai zis daca esti de acord cu suspendarea nasterilor o perioada.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+