Corectia vederii cu laser
Raspunsuri - Pagina 2
ellinia spune:
Multumesc de raspunsuri! Ma faceti sa ma gandesc serios la problema asta. Poate am sa iau in curand o hotarare. Ochelarii fac parte din viata mea, nu stiu cum ar fi ca dintr-o zi sa nu mai trebuiasca sa-i port . Probabil as simti ca-mi lipseste ceva.
danadc, ai descris foarte amanuntit cum a decurs la tine operatia. Multumesc, chiar vroiam sa stiu cum se desfasoara! Pentru tine a fost un lucru bun, poate fi si pentru mine. Ar trebui doar sa trec peste frica asta ca mi se poate intampla ceva in timpul operatiei...
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
matildasep spune:
Eu am facut operatia cu laser la o miopie de -5,75 si -6, in 2003 la o clinica de pe calea victoriei. Dupa operatie am ajuns la 0.
Operatia a decurs usor #351;i fara pic de durere, doar cu mici restrictii-fara vapori, soare, praf.... vizite la dr. mai dese si picaturi multe. A costat 800 dolari la un ochi. In prezent dupa o sarcina am -0,50 dr. mi-a zis ca din cauza sarcinii, desi am nascut prin cezariana. Oricum nu-i port mereu, doar la condus, sau cand am ochii obositi.
Am facut operatia fara sa stau prea mult pe ganduri, era singurul meu vis de la 10 ani de cand ii purtam, stateam pe bara la ora de sport din cauza ochelarilor, sa nu cumva sa-i sparg, #351;i aveam mereu urme pe nas de la ochelarii grei (inainte nu erau lentile subtiate), ce mai au fost un stres toata viata si ma bucur ca am scapat de ei.
Recomand din tot sufletul.
anelize spune:
Eu am -2 la un ochi si -1,5 la celalalt.Port ochelarii decat la citit,la calculator si la tv.altfel ma doare capul daca ii port pe strada sau la condus.Vreau sa fac si eu operatia,dar mi-e foarte frica de durere.pana la ce dioptrie e recomandat sa o faci?Durerile din seara operatiei sunt memorabile sau e o durere suportabila?
Aniel91 spune:
Buna ziua,
Ma numesc Aniel, sunt din Resita,am 19 ani si as dorii cateva informatii despre operatiile de miopie(pt ambii ochi), clinici recomandate ,costul operatiilor, efecte negativa daca exista.Din cate stiu clinica din cluj este foarte buna , dar as dorii si alte informatii si indrumari .
astep un raspuns la e-mailul: kapone_07@yahoo.com/ mr_ghita_aniel_@yahoo.com
Multumesc.