Prichindei martie - aprilie 2005 (129)
Raspunsuri - Pagina 21
adrianafedorca spune:
La multi ani prichindei, sa cresteti mari , frumosi si sanatosi !
_
Adriana mami de Cezar Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
Campanie “Mananca sanatos o zi pe saptamana”
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
rrox3 spune:
La multi ani tuturor prichindeilor!
Adriana multumesc Acu' sunt in sesiune, abia astept vacanta de dupa.
Oana frumosi foc baietii tai
ocrainic spune:
Salutare fetele, multam ca v-ati uitat si la pozicile noastre!
Si fiindca am scris pe aici, mi-am mai si facut citeva noi prietene pe facebook :-)))
Da, baietii au crescut, asa de mari! parca nu-mi vine sa cred unde au trecut anii!!!!
Si miine iar cred ca o sa avem hockey pe ploaie!!! Saracutul David!
Va tzuc!
adrianafedorca spune:
oana am vazut pozele de pe FB , ce frumos e la voi...mi se pare asa ciudat , la voi zapada si noi murim de cald , nu ne-ai spus baietii vb si romaneste ?
adrianafedorca spune:
eu sunt prin zona ionela...mi-am adus aminte si-am intrat s avad daca a mai scris careva ...
fetelor cum anul I la litere ?
roxx stiu ca tu ai dat-o pe Ioana la scoala...ii place?
Cezar e la pregatitoare acum, am reusit sa gasesc o scoala langa servici cu after school , sc 194 , marin sorescu, cica are rez bune la olimpiade, si profesori buni...sa vedem...chiar langa e si o gradi deci ii las pe amndoi ii iau pe amndoi din acelasi loc...
Anastasia merge la cresa de ieri si e fff incantata si fericita , n-a plans deloc a fost cuminte, a papat tot si a facut nani singurica, a cantat si a dansata si gata ...exact asa mi-a spus:)
la toata lumea
rrox3 spune:
Adriana ce draguta e Anastasia
Ioana e scolarita, intr-adevar. Ii place, se descurca foarte bine. Inca nu a zis in nicio dimineata ca nu mai vrea sa mearga la scoala si o place pe doamna
Isi face temele, isi face ghiozdanul singura.
Singura ei problema de adaptare a fost vorbitul in ore. S-a rezolvat in vreo doua saptamani, in final si cu o mutare in alta banca, cu un baietel. Initial nu prea i-a convenit Ioanei ca a mutat-o, dar a doua zi mi-a spus ca a fost mult mai cuminte si a stiut doamna ce a facut. Acum e prietena si cu baietelul
ionela_r spune:
Buna seara mamici
Merge careva la scoala 190 sau 96.
Vreau sa stiu si eu mai multe de aceste scoli. Stiti pe cineva?
Ce fac copii?
pisicuta si matei spune:
ce liniste....
Salutare si din partea noastra, long time no see
Speram ca toate mamicile si toti piticii sunt bine, sanatosi si voiosi!
Pupam cu drag!
Pisicuta & Matei