Prichindei martie - aprilie 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ligia - super tare!! imi plac teribil!
Punctele maro de pe dovlecei ce sunt? imi par a fi samburi de masline, dar nu sunt sigura
Pinguinul e absolut mortal! (sper ca n-am gresit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

andira
feliile de dovlecel sunt prinse pe o varza cu chibrturi si punctele maro sunt capetele de la chibrituri

Mergi la inceput

Pai, da, ca stand eu sa ma gandesc azi dimineata mai bine, chiar vroiam sa te intreb cu ce-ai lipit. Si mi-era clar ca nu cu samburii de masline, dar nu reuseam sa-mi dau seama ce-s punctele alea.
Super creatie!
Ti-a venit tie ideea sau le-ai vazut undeva?

Mergi la inceput

Dragelor, daca vreti sa va distrati putin: http://www.youtube.com/watch?v=f3sX30NubTs

Eu am ras cu lacrimi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Pentru o mamica frumoasa si curajoasa, Andira , un "La Multi Ani!" cu sanatate, fericire, bucurii iar toate dorintele tale sa devina realitate. Sa ai parte numai de zile senine, bucurii, alaturi de cei dragi tie.
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

"LA MULTI ANI!" PITICILOR,MAMICILOR SI TATICILOR CARE-SI SERBEAZA AZI ZIUA.

Fetelor,eu am operat-o pe Dora de amigdale. N-am avut alta solutie,tot timpul aveam probleme cu gatul. In urma cu 2 ani i-am scos polipii, n-a fost nevoie sa scoatem si amigdalele,dar in continuare avea probleme.

Erau foarte mari,a spus dra ca n-a mai vazut asa ceva,aveau marimea unei mingii de pingpong.

Acum se reface.O doare cand inghite,nu vrea sa inghita nici apa,de mancare nici nu mai vorbesc. Sper azi sa reusesc sa-i dau ceva sa manance.
Mai este vreun copilas opreat? Sa-mi spuneti si mie cat dureaza durerea asata.O dor si urechile si gatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

andira,

La multi ani!
Sa fii fericita!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Andruzza - multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Andira!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ionela recuperare usoara micutei! Si mie mi-au extras amigdalele cand aveam vreo 3 ani. Nu prea stiu sa-ti zic insa in cat timp am fost OK, dar parca n-a durat prea mult.

Ioana m-a bagat la mari spaime weekend-ul asta... A facut o febra afurisita de care nu scapam bine, ca era iar gramada pe ea, fara alte simptome. Si da-i griji, ce o avea copilu', ca avea stare generala proasta rau... Duminica, dupa un episod de tremurat cum n-am mai vazut inca, care a mai tinut si vreo 20 minute, de ma gandeam deja la convulsii am chemat salvarea (puls) si am ajuns la concluzia ca ar fi de la infectie urinara, desi nu erau alte manifestari la ora aia. Seara mai aveam inca indoieli, nu stiam daca sa-i dau antibioticul sau nu, noroc ca mi le-a risipit cand a inceput sa mearga la olita din sfert in sfert de ora. Azi deja se mai inviorase putin micuta. Da' eu sunt inca rupta de stres si nesomn... De ce s-or imbolnavi doar sambata si doar cand e Dan plecat, inca n-am reusit sa ma dumiresc...

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput