Prichindei martie - aprilie 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Anca Micaela Felicitari!!! Abia acum mi-am mai bagat nasul pe aici si am vazut noutatea Ma bucur mult pentru tine!

Andira N-am putut sa o vad decat pe Iris, link-ul celalat nu mai merge. Sau l-ai facut privat. O scumpete de fetita
Las-o pe Irina in pace cu mancarea. N-are rost sa o stresezi pe tema asta, orice copil mananca cat are nevoie. Ioana are doar 19 kg

Wow, dintisori schimbati deja! Ioana inca nu. Defapt si cand au iesit au facut-o mai tarziu.

Adriana nici pozele tale nu le-am putut vedea... privat probabil. Felicitari pentru silueta!

Intre timp am gasit si invatatoarea potrivita, am si vorbit cu ea. Suntem pe lista. Ioana a inceput si sa-mi citeasca, face adunari si scaderi, scrie, e cazul sa mearga la scoala

Sa aveti un an cat mai bun cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Roxx gata nu mai suntemm privati
Felicitari Ioanei, Cezar abia acum invata sa scrie ...de citit ...e drept nici nu am avut timp de el, la gradi n-a prea mers regulat dar recuperam noi , oricum e cam puturos din cate-l vad asa ca noi mergem de la 7 ani si 5 luni ...o sa arate ca magaru' intre oi

Anca ce faci? in cate saptamani esti? cand nasti? sper ca sunteti bine

fetelor mai scrieti si voi despre prichindei, ec faceti? sunteti bine? mai merge cineva la scoala anul acesta?

Roxx la ce scoala va merge Iona?

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Rrox, multumesc frumos!
Pai maine ma pregatesc sa intru in sapt 37 . Sunt programata la cezariana pe 25 feb, dar ma indoiesc ca ma mai pot cara atat . Oricum, va voi da de veste! :)
Ema nu merge la scoala anu' asta. Initial intentionam sa o inscriem, dar ne-a sfatuit si educatoarea sa mai stam un an si nici Ema nu e dornica de schimbare... Iar acum, cu BB2, o sa imi prinda bine sa pastrez programul actual de gradi :D
I-a picat si Emei un dinte acum vreo 2 saptamani si e tare mandra :D

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Adriana ce mari sunt Cezar si Anastasia Cezar si-a pastrat avansul la crescut vad, e baiat mare deja, iar Anastasia e o dulceata de fetita
Mi-ai facut pofta cu quiche ala al tau cu legume. Miam, miam... Poate imi dai si mie reteta
Ioana va merge la scoala de stat, la 195, ca e langa noi si e si bunicica. Acolo e si Mariuca.

Anca Micaela pai mai ai putin, tinem pumnii deja Unde nasti, tot cu Naiel?

Mergi la inceput

roxx multumim , uite reteta www.culinar.ro/retete/aperitive/aperitive-cu-brinza/quiche-lorraine/99/8/8518/ [/url]" target="_blank">Quiche, eu am facut cu legume ca nu mai pap carnitza, n-am avut pesmet deci merge si fara, e delicios

Anca tinem pumnii stransi sa seta bebelina cat mai mult in burtica, Ema ce zice?

la toata lumea

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Multumesc frumos, dragelor!
Da, tot pe mana lui Nayel merg ca am facut treaba buna impreuna data trecuta
Ema pare incantata. Dar deja simte schimbari - nu mai pot sa fac de multa vreme ce faceam cu ea. Incercam sa nu dam vina niciuna pe burta, dar uneori e evident ca asta e piedica :)
O sa avem mult de lucru, sunt convinsa... deja manifesta probleme cu somnul de noapte si ma astept sa apara si mai multe supape la momentul respectiv. Noroc ca e implicata mult in activitati ca baletul sau engleza, ca ii place sa mearga in vizite la bunica sau la prietene, asa ca o vom incuraja... dupa cateva nopti nedormite cred ca o sa ceara ea sa doarma prin vecini :)
Vedem... mai avem 2 saptamani si io incerc sa profit de dolce far' niente (intre 8 si 13) cat inca se mai poa'

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Anca , Ema face engleza in particular? sau doar l agradi, vreau sa-i pun si eu meditator la engleza, la gradi n-a invatat cine stie ce, mai multe stie de la mine, dar eu nu prea am timp plus ca nici nu pre avrea sa invete cu mine
deci daca stiti o profesoara de engleza ma intereseaza si pe mine

asteptam vestea cea mare

_

Mergi la inceput

Face engleza la gradi si la un centru de-al fundatiei Voiculescu. Dar rezultatele foarte bune se vad de la gradi - doamna se pricepe si metoda ei pare sa prinda... dincolo e o ora pe saptamana, dar o trimit pentru ca e cu prietenele, e cu desenat, cantat... mai mult distractie decat efectiv invatat. Si ce am vazut noi ca i-a prins bine e ca dintotdeauna ne-am uitat la desene in engleza (ma refer la cinematograf sau DVD), fara sa-i citim. Urmarea e ca intelege foarte mult, mult mai mult decat poate exprima deocamdata...
Sorry, nu am idee de profesoara de engleza :(

si eu si anunt, anunt imediat ce pot :)

Poze Ema
Poze Ema2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Anca - am intrat sa-ti spun ca iti tin pumnii, si abia asteptam vestea!!

Mergi la inceput

Anca maine e ziua cea mare , nu-i asa? sau poate ai nascut deja, stie cineva?
oricum daca nu ai nascut inca nastere usoara si bebe sanatos si mancacios te asteptam cu vesti bune si pozici cand poti

_

Mergi la inceput