Prichindei martie - aprilie 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox - mai tii minte acum 5 ani, cand la fix 36 de saptamani ne spuneai ca esti bucuroasa ca sunteti inca in formula 2 in 1? ti-era teama sa nu se intample ca la Mariuca. Si a doua zi nasteai... .
Parca 3600g au avut amandoua, nu? ziceai tu ca au venit mai devreme pt ca nu mai aveau loc... ce vremuri!

Nu stiu cand are de gand bb sa vina, eu inca tot nu mi-am facut bagajul de spital. Si tare mi-e ca nici n-o sa ma urnesc, cred ca atunci cand o sa ma apuce le arunc repede in geanta si fug la spital

Ma simt foarte relaxata deja, daca am terminat 37 saptamani, imi doresc numai sa mai astepte pana vineri, pt ca maine ma duc la endocrinologie cu Nati si joi am intalnire cu prietenele mele, probabil ultima in formula asta. Si parca as mai vrea sambata sa ma duc sa cumpar niste hainute pt piscotzel .
Si mai am cateva chestii de rezolvat, acum ca am prins curaj.

Dar va anunt!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ha, ha, Andira, tii bine minte ... mai putin greutatea (Mariuca a vut 2.950 si Ioana 3.300)
Imi place starea ta de spirit Nastere usoara si piscotzel in forma!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Hi, mea culpa cu greutatea, de obicei tin foarte bine minte cifrele .

Multumesc frumos!

Ma duc la pitici, abia astept sa le vad .

37+

Mergi la inceput

Dragelor, am intrat sa va spun ca bb Iris Alexandra s-a nascut pe 28 martie, la 17.21, cu 2950g si 49 cm.
Eu iar n-am mai apucat epidurala, desi am cerut-o insistent .

Medicul meu n-a venit la nastere, asta e, si m-au cam pasat intre moasa si medicul de garda. Stiind ca sunt la a treia nastere, n-au mai vrut probabil sa se complice cu epidurala, desi din 7 gravide in sala de travaliu, eram singura care nu avea si nici nu urma sa primeasca.

Partea buna cu travaliul rapid a fost ca toata partea dureroasa, inclusiv expulzia, a durat cam 40-50 min. Pe tema asta, nici n-au mai apucat sa ma taie, de-abia au avut timp sa-si puna manusile .

E fantastic fara epiziotomie, la 14 ore de la nastere zburdam prin spital.
Bb Iris (ne hotarasem la numele asta de vreo 2 luni, a fost alegerea ei sa vina de Florii ) e micuta (palma mea fara degete e mai mare decat fata ei), am iesit cu ea din spital ieri, cu 2700g, si deocamdata doarme mult, si datorita faptului ca e morcovie toata, din cauza icterului.

Maine avem marea intalnire, le aduc pe Irina si Nati acasa, abia astept sa vad cum reactioneaza. Saptamana viitoare au vacanta, asa ca vor fi toata ziua cu mine acasa, sunt tare curioasa cum o sa le manuiesc pe toate 3.

Cam atat despre noi, o sa va pun si poze cat de curand.

Mergi la inceput

Felicitari Andira!!! Sa-ti traiasca micuta floricica, sa creasca mare si sanatoasa si sa fie fericita! Tin pumnii la marea intalnire si va doresc o vacanta minunata in familie
Acum sunteti chiar din file de poveste cu 3 printese
Curaj lui tati!

Edit: Iris a ta s-a nascut fix cu aceeasi greutate si aceeasi inaltime ... sau sa-i zic lungime? ... ca Mariuca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Felicitari, Andira!
Sa fiti sanatosi si fericiti! Te admir nespus pentru optimism, curaj... nici nu stiu cum sa le numesc :) Sper ca intalnirea a fost frumoasa! Vacanta placuta in 5 (uau)!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Felicitari Andira, sa va traiasca bebelina Iris si sa va bucurati de ea. Cred ca Irina si Nati s-au bucurat nespus ca au un bebelus acasa. Va pup si sper sa ai timp sa mai scri despre voi

Pup si restul fetelor si mai ales puiutii care si-au serbat si isi vor serba ziua de nastere.

Despre noi nu pot sa zic mare lucru suntem bine si crestem mari, Bianca e in' febra' printeselor si de ziua ei a primit de la copilasii invitati cadouri numai cu dansele mai sus mentionate. Anthony e un strengarel, are ochii Biancai dar parca un albastru si mai intens, l-am operat luni de hernie ombilicala (parca asa ii zice in ro), acum e deja mult mai bine, nu se plange deloc din cauza operatiei, e la fel de vioi ca inainte.

Tuturor un Paste fericit si imbelsugat alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Felicitari Andira!!! Sa va traiasca minunea si acomodare usoara in 5 Te admir tare pentru curaj!!

Noi am revenit acasa din mica vacanta de Pasti din Statele Unite. Am pus cateva pozici aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multi ani Irina (andira)
La multi ani Alexandra (adseana)

Sa cresteti mari si norocoase ca frumoase sunteti deja

Mergi la inceput

La multi ani! tuturor prichindeilor aniversati de cand n-am scris. Scuze pentru intarziere, scuze si pentru ca nu nominalizez...

Serios vorbind, nu prea mai sunt motivata sa trec pe aici, prea e pustiu.
tuturor

Mergi la inceput