Nu eu, cei de la ITM, atat l-au plimbat intre ei si Casa de Pensii ca acum nu mai stiu unde e. Nu stiu ce e de facut acum ... Sunt vreo 10 ani pe el si vreo patru firme. Sper sa nu ma puna sa-mi reconstitui activitatea ca o firma e in Iasi, una in Bacau, una in Bucuresti si tot asa...
Daca ai norocul sa ti se gaseasca CM, vei scapa de umblat, daca nu, va trebui sa umbli pe la toate fostele locuri de munca dupa adeverinta de vechime.
Nu ai o copie dupa fosta CM ? Daca ai, te duci cu ea la ITM si o sa-ti reconstituie CM fara probleme.
Daca nu ai, data viitoare sa-ti faci cel putin 2 copii, pt orice eventualitate.
Edit : pe viitor, dupa ce inchei colaborarea cu o firma, cere o adeverinta de vechime si fa-ti si o copie. Chiar daca ai CM refacuta.
allinta
A ramas cu cei de la ITM sa o caute sa vada daca o gasesc. Intre timp am gasit o copie dupa carnet, in caz de, poate nu o sa trebuiasca sa umblu dupa adeverinte.
Ce nasol! Sper s-o rezolvi, eu am amintiri tare scarboase cu cei de la ITM.
Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Intre timp mi-au gasit cei de la ITM carnetul, mi-am facut copii si le-am dat-o inapoi cu inima stransa. Stiu ca e vanzoleala mare de cand cu toate restrangerile astea de activitate. Cel putin la noi s-au facut niste greseli ... au incurcat tatal cu fiul (la noi mai lucreaza si familii), nu au operat toate actele aditionale, daca au fost concedii fara plata nu le-au trecut si au avut oamenii probleme pe la somaj, etc.
intotdeauna predai cu proces verbal de predare primire intre tine si ei.. si clar.. copie. daca ai unde sa o scanezi tu.. si mai bine. oricum... carnetele nu se pierd. se ratacesc. si sunt fetele de la scanat care au posibilitatea de a spune unde e carnetul.. dupa CNP. bine k l-ai gasit. succes