Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Multumesc Rosanne
acum le atasez pe mailul meu si sa le trimit....le trmit si eu asa cum le-am primitsunt formate pdf... si fiecare contine cam 50 d pageini
e foarte interesanta ....asa la prima vedere ..parerea mea

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

gata fetele am trimis toate cele 3 parti

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

cum pot vedea si eu ce s-a trimis? sa citesc pdfurile ca inca nu prea ma pricep. am nevoie de user si parola si daca da unde le introduc?

4+

Mergi la inceput

flory activeaza-ti Pm-ul si iti trimit userul si parola... apoi cand intrii pe mail salvezi ce am trimis eu la tine in calc si se deschide ff usor si te apuci de citit
sincera sa fiu nu mai stiu cum am activat Pm-ul ....tot la fel si mie mi-au zis fetele

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Eu mai nou am o problema destul de naspa cosuri din abundenta inclusiv si in cap si dureri de cap mai ales seara. Deja nu mai suport

Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

andradap saru'mana pentru pontul cu Duphalac. L-am cumparat acusica de la farmacie. Sa vedem ce rezolv cu el

Legat de vopsit (nu mai stiu cine ce mi-a spus, sorry fetelor), eu sunt satena vopsita cu negru. Imaginati-va ca sunt tunsa scurt, parul a crescut deci se vad radacinile bine de tot, culoarea s-a mai dus din par asa ca acum sunt jumatate saten, jumatate un soi de roscat/violet adica ce a ramas din negrul ala. Fix ca o ciumafaie!!!! Cu henna nu m-am facut niciodata, habar n-am cum se prepara si nici timp si rabdare nu am sa stau cateva ore cu ea pe cap. Pana la urma mi-am luat o "vopsea" la plic (care cica se foloseste mai ales pentru reinvigorarea culorii parului vopsit) si care se ia la spalat. Ma rog, oi vedea ce fac cu ea, dar asa in nici un caz nu pot sa apar la nunta.
La Tudor nu m-am vopsit deloc, dar acum nu prea am incotro. Oricum pana in trim II asta o sa fie singura vopseala pe care mi-o fac.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 6+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani sanatosi cordelia!

moni81 ai numai igg pt ca ai avut boala candva si ai dezvoltat anticorpi. daca o aveai acum aparea igm. deci e de bine ca nu ai igm.

rosanne 'nteles

sabina bine ai venit utrogestanul intravaginal se absoarbe undeva la 70% fata de cel luat pe gura.

lauriciu

legat de tozo nu e de ajuns sa va feriti de carnuri insangerate sau pisici ci aveti grija si la fructe si legume sa fie spalate bine pt ca si pe langa ele putea sa treaca o matza cu jet

mommy gasesti in orice hypermarket la raionul de alimente bebelusi. se numeste humana milchzucker. rezultatele insa nu apar imediat ci dupa vreo 3-4 saptamani de administrare.

o seara faina

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CORDELIA La multi ani, sanatate, fericire si un bebe sanatos!

SABINA, bine ai venit, wow, o sa ai gemeni si mai ai o fetita! Eu ma gandeam asa intr-o doara cum ar fi sa am gemeni la a doua sarcina, dar se pare ca e unul singur, oricum nu prea am cazuri in familie deci nu era prea mare probabilitatea. Am vazut pozele de la semnatura ta, ai o mandrete de fetita, sa-ti traiasca!

De vopsit eu nu m-am vopsit in sarcina anterioara decat prin luna a 8-a. Nu stiu daca are efecte nocive sau nu, ca parerile sunt impartite, insa si la sarcina asta am sa ma feresc macar primul trimestru. De fapt m-am vopsit chiar inainte de a ramane, ca stiam ca planificam bebe si ca nu voi mai avea ocazia.

Ca vorbeati zilele trecute de ureaplasma, m-am uitat pe analizele din sarcina trecuta si eu n-am facut analiza asta, si nici acum nu mi-a dat. Voua cam ce analize v-au prescris medicii acum in primul trimestru? Ca eu acum am primit mult mai putine decat in sarcina anterioara (am schimbat medicul pt. ca am schimbat orasul).

Eu tot cam fara simptome sunt in afara de iritabilitate crescuta, din pacate, incerc sa ma controlez dar nu totdeauna functioneaza. Oricum nu=mi doresc greturi, e f. bine asa, doar cu vagi senzatii de greata din cand in cand, nimic mai mult.

Monica, mami de Luca si 6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Roxi, sarumana pt parola, da acuma intreb si eu ce-a intrebat Flori. Asta e cont de.... care site? exista mail pe desprecopii.com, sau e de Yahoo?

Andrada, mersi de sugestie! Din seara asta sunt si eu fericita posesoare (sper) a unei sticlute de Duphalac. Daca nici asta nu-si face efectul, pe cuvat ca nu stiu ce sa mai fac. Azi am bagat Activia, lapte cu cereale integrale, 3l de apa, mere, struguri si..... NIMIC!!!!! Ba... o burta mare cat in 4-5 luni... of, of...

Moni, uite lista de analize pe care am primit-o eu de la d-na dr. Cezara Bucur. Cred ca asta e standardul pentru I trimestru la Dacia Medical Center:

1) UZUALE:
- hemoleucograma
- grupa, RH
- Glicemie
- Calcemie
- Uree
- Creatiina
- Acid Uric
- TGO/TGP
- Bilirubina

2) SEROLOGIE:
- HIV
- VDRL
- HBS
- HCV

3) COAGULARE:
- APTT
- INR
- TQ

4) ZOONOZE:
- toxoplasma igg+igm
- citomegalovirus igg+igm
- rubella igg+igm
- virus herpetic igg+igm
- listeria igg+igm

5) CULTURI COL:
- Secretie vaginala + cultura
- mycoplasma + ureaplasma
- chlamydia

6) ANALIZE DE URINA:
- examen sumar
- urocultura

Eu le-am facut, in marea lor majoritate inainte de a ramane
, ca sa fiu sigura ca totul e ok. Pe langa astea am facut si analize hormonale pt ca aveam ceva probleme cu niste polichisti, dar pt tine sigur nu au relevanta. Sper sa-ti fie de folos listuta...

Pup Burtici!!! Noapte buna!

Mira 7+

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

CORDELIA La multi ani, sanatate, fericire si un bebe sanatos!

SABINA, bine ai venit, wow, o sa ai gemeni si mai ai o fetita! Eu ma gandeam asa intr-o doara cum ar fi sa am gemeni la a doua sarcina, dar se pare ca e unul singur, oricum nu prea am cazuri in familie deci nu era prea mare probabilitatea. Am vazut pozele de la semnatura ta, ai o mandrete de fetita, sa-ti traiasca!

De vopsit eu nu m-am vopsit in sarcina anterioara decat prin luna a 8-a. Nu stiu daca are efecte nocive sau nu, ca parerile sunt impartite, insa si la sarcina asta am sa ma feresc macar primul trimestru. De fapt m-am vopsit chiar inainte de a ramane, ca stiam ca planificam bebe si ca nu voi mai avea ocazia.

Ca vorbeati zilele trecute de ureaplasma, m-am uitat pe analizele din sarcina trecuta si eu n-am facut analiza asta, si nici acum nu mi-a dat. Voua cam ce analize v-au prescris medicii acum in primul trimestru? Ca eu acum am primit mult mai putine decat in sarcina anterioara (am schimbat medicul pt. ca am schimbat orasul).

Eu tot cam fara simptome sunt in afara de iritabilitate crescuta, din pacate, incerc sa ma controlez dar nu totdeauna functioneaza. Oricum nu=mi doresc greturi, e f. bine asa, doar cu vagi senzatii de greata din cand in cand, nimic mai mult.

Monica, mami de Luca si 6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Multumim de aprecieri.
Culmea ca nici noi nu avem cazuri de gemeni in familie si nici tratament nu am facut. Am pierdut o sarcina in mai. Doctorita nu s-a impacientat, desi eu recunosc ca da. Mi-a dat o serie de analize de facut, dar in rest nimic special. Evident ca toate au fost ok. La sf de iulie am ramas din nou. Sper ca de data asta sa fie bine pana la final si bebeii sa se nasca la termen.

Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput