Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Off Micki iar in spital? Sanatate multa, sa fie bine.
Nikole, eu depresie n-am, dar in schimb sunt tot nervoasa si pusa pe cearta. La mine cred ca e de la statul asta in pat, ma simt neputincioasa, contractiile care chiar daca m-am obisnuit cu ele, uneori sunt puternice si ma sperii rau, plus hormonii care au luat-o razna. Si cu cine sa ma cert? Cu sotul bineinteles, ca cu Toma ma abtin cat pot si pe altcineva n-am prin preajma. Asa ca, dupa ce ca e haituit cu treburile pe care le faceam eu inainte, cu serviciul cu multe ore peste program, mai il bat si eu la cap, ca deh nu-s multumita, ca nu face lucrurile cum trebuie asa ca mine.
Lasa ca om scapa noi si de starile astea so o sa fim din nou neveste zambarete si dragastoase.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna ziua tuturor,

Sunt de la alta odisee... am deja o fetita si voiam sa va incurajez pe toate si mai ales o mamica din odiseea voastra care mi-e f draga.

Si ca tot am citit pe la voi un pic... voiam sa va spun referitor secretie apoasa ca eu am avut cam 3 luni inainte de nastere o secretie lichida fara miros, parca era apa, care-mi uda mereu chiloteii... am intrebat diversi doctori si mi-au spus ca nu are nici o legatura cu lichidul amniotic si ca unora dintre gravide li se intampla acest fenomen... dar pentru linistea voastra e bine sa intrebati si dr.

Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare burtici,

Micki, ce rau imi pare ca te internezi iar. Sper sa nu te tina f mult sa te faci bine repede si sa nu mai mergi la spital pana la nastere.

Noi azi am fost mai bine si asta mi-a permis sa fac putina curatenie, sa spal si chiar am fost cu sotul la cumparaturi ca se cam golise frigiderul si el singur cumpara o gramada de prostii.

Pupici

Acum 23+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare burtici,

Micki, ce rau imi pare ca te internezi iar. Sper sa nu te tina f mult sa te faci bine repede si sa nu mai mergi la spital pana la nastere.

Noi azi am fost mai bine si asta mi-a permis sa fac putina curatenie, sa spal si chiar am fost cu sotul la cumparaturi ca se cam golise frigiderul si el singur cumpara o gramada de prostii.

Pupici

Acum 23+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ale1212xa, de felul meu sunt matinala, in perioadele cand nu merg la serviciu sau la scoala... si, coincidenta, si la mine presteaza astia la izolat blocul. doar ca azi au facut pauza, din cauza ploii.

al3csa, cu arsurile nu stiu ce sa zic. eu nu am, dar am o prietena care s-a luptat cu ele ambele sarcini, si nu a gasit remediu. in schimb, mie imi merge super bine si imi simt capul limpede daca iau omega3. poate fi si efectul placebo, dar simt diferenta si la volan, asa ca...

cris_mario, sa iei musai maltoferul, sa nu cumva sa faci anemie, da?

lia_2009, cu cncediul sper ca ai inteles. cu sarcina pelvina, si colul scurt, e destul de spinoasa problema, si DA: daca dr. a dat indicatie, repaos inseamna stat in pat, fara sex, fara efort DELOC, etc.

larisel, ratusca_mica, mariucasara, lasati fetelor kg in pace... sunt sigura ca macar la voi se vede burtica de gravi. la astea care nu am prea luat in greutate, nici macar nu se prea vede ca suntem gravi. asa ca... avantaje si dezavantaje. sa fiti voi si bebe sanatosi, ca toate revin la normal. mai repede decat ne gandim.

24+ cu

Mergi la inceput

mesteacan, la ce dr. nemaipomenit ai fost la sv?
si la cine mergi acum?
unde vrei sa nasti?

24+ cu

Mergi la inceput

miradeli, norocoasa mica...
2,5 kg? hmmm... mie mi-ar fi rusine sa zic . ma consolez ca ai tu timp sa ne ajungi din urma.

cris.dogarel . in sfarsit cineva cu atitudinea potrivita la un forum cu gravidute. bravo! toate florile din lume de la mine pt tine.

micki_mica, bafta multa, pui. sa stai cumincioara si sa fii bine. noi suntem alaturi de tine, si te asteptam cand poti sa intri cu noutati.

Nik0le, chiar ma intrebam pe unde umbli. sa stii ca nu e o tragedie ca esti asa, mai schimbatoare... in sarcina, urla hormonii in noi, deci e normal sa fim "cu capul". nu trebuie sa te impacientezi. doar sa incerci sa faci si sa auzi si sa vezi doar lucruri frumoase si optimiste. eventual sa faci ca mine: cand am o zi "din aia", dupa ce urlu la toata lumea (pt ca am o scuza), apoi deschid o pagina cu bancuri, si sigur gasesc vreo doua pe care nu le stiu.

Tanaion... . de aia ma bucur eu ca stau cu socrii. de fiecare data cand sunt nervoasa, ma "razbun" pe ei. ca doar detin singurul nepot. imi permit sa o fac pe-a nebuna. si cum nu e o noutate, ca si inainte faceam la fel, bietii stau si indura. banui ca spera si ei sa nasc o data, sa nu mai zica sotul meu "lasati-o, ca e insarcinata!"

danyelana, sotii care se pricep sa faca cumparaturi sunt un mit urban. nu exista, si daca exista unul, acela e menit sa intareasca regula.

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

burticile....mmm se vede ca este weekend ptr ca nu prea este toata lumea prezenta
plateea ms,ai dreptate rau nu imi poate face maltoferul ala,este de tinut minte ceea ce faci tu"faza cu bancurile"
danyelana ma bucur ca esti mai bine,dar acum nu exagera cu treaba sau cu efortul
micky_mica imi pare atat de rau ca te internezi iarasi offff sper sa vii cat mai curand cu vesti bune
tanaion,plateea asa mai fac si eu ma descarc pe altii,dar apoi imi pare rau...off ma controlez cat pot
nik0le ,noroc cu odiseea asta ca ne mai trec si noua depresiile...
pupicei ptr toata lumea

Mario Andrei 16.08.2005 20+

Mergi la inceput

haideti, fetelor...
repede, repede la o pana nu se raceste!
cu laptic, cu miere, cu spuma de laptic, si putina choco rasa deasupra !

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Tanaion, plateea, cris_mario, multumesc mult pentru sustinere, fetelor!

plateea, ce matinala esti, multumim mult pentru cafea, e delicioasa! Cred ca abia asteapta socrii tai sa nasti in speranta ca te-oi mai imblanzi. Mi se pare super ca-s asa de treaba si te menajeaza. Subscriu parerii tale cu privire la barbatii care fac cumparaturi.

Partea proasta e ca la mine nu e doar o dispozitie schimbatoare, ma simt rau psihic si e o stare aproape permanenta. Parca mi s-ar fi inecat toate corabiile plus Titanicul... Am si cateva motive, ce-i drept, dar nu atat de serioase cat sa justifice starea mea. Sper sa-mi treaca undeva dupa depresia postnatala...

Nico de Isabela si 22+ cu Irina

Mergi la inceput