Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Scz daca nu am fost prea coerenta .. De la ameteala asta se trage .. si pt ca am dormit doar 3 ore

21+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata burtici ,multumim de cafea plateea
noi ieri am fost la medicul de familie si ne-a dat maltofer,dar a zs sa intreb si med gine inainte sa-l iau sa vedem daca este de acord

Mario Andrei 16.08.2005 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

micki_mica ma bucur ca esti mai bine. Spune-mi tu ai avut ceva probleme si nu ai voie sa faci efort. Si eu am sarcina jos si colul tot asa scurt 3 cm din sapt 22 de sarcina. Fara efort insseamna sa stam la pat? Eu inca merg la servici am munca de birou 8 ore pe scaun. Fara efort adica no sex? Si inca ceva de cand putem ramane acasa in concediu de sarcina si lauzie (cele 126 zile)?

Mergi la inceput

Cu concediul te pot ajuta si eu. Mie la munk mi s-a spus ca pot sa stau acasa dupa ce implinesc 7 luni si 10 zile tareee as fi vrut mai devreme. Si nu stiu daca e chiar bine ca te mai duci la munca. Din cate stiu eu trebuie repaus total macar pana se mai remediaza situatia ..

21+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua feteleee
Eu sunt cea mai intarziata dintre voi pt ca ajung la munca pe la 11 jumate si pana pe la ora asta va citesc .. Ooof tare rapide mai sunteti si taree matinalee ..

Vad ca tot vb de ingrasat .. Eu am tot luat de cand sunt nu am dat nimic jos .. Nu am avut greturi .. Nimic .. Am tot pus inca din primele zile Acum am in total 7 kg .. Ooof .. am sa ma fac cat un butoi mor cand va aud ca voi abia acum ati pus la loc ce ati dat in primele luni .. Si eu .... Cred ca o sa fiu cea mai mareeeee .. Mi-a zis mama sa-mi cumpar un Skateboard la iarna ca altfel am sa ma dau de-a rostogolu ...

toate mamicile

21+

Da, da, si eu la fel!!! 6-7 kile in cap, toate pe burta! fara greturi in trim1 , deci nici vorba de slabit

Ratusca 22+

Mergi la inceput

Eu nu am pus numai pe burta cele 7 kg m-am umflat toata Da sunt tareee mandra ...

21+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Cand va aud ca va plangeti de kg luate...nu ati luat chiar asa de multe. Eu sigur detin recordul...pana acum +13kg fata de greutatea dinainte (sa nu mai zic ca in primele luni am si slabit vreo 2-3kg da pe alea nu le mai pun la socoteala ). Eu totusi incerc sa nu-mi bat capul prea mult acum..oi vedea eu dupa cum le dau jos...Dar pana atunci incerc sa mananc cat de cat sanatos (adica din toate elementele necesare: proteine, lipide, glucide + vitamine), desi mai scap cate un desert din cand in cand. Efectiv am pofte de dulce...asta de vreo luna...pana acum nu pot zice ca am avut pofte deosebite (mai rarutz), dar acum vreau dulce de mor...si nu pot sa ma abtin.

28+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Larisel, dar la tine e cu totul alta poveste, 13 kile mi se par OK avand in vedere bebelinele .

Stai linistita, daca vei alapta 2 fetite, sigur scapi de kile fara sa iti dai seama!

Ratusca 22+

Mergi la inceput

Neata fetele!

Azi am fost campioana, am baut si ceai si lapte .

Vad ca in ultima vreme nu mai apuc sa scriu decat in weekend si seara tarziu, la serviciu parca au innebunit toti! off-off...

Sa stiti ca am dat search pe youtube cu cezariene (C-section) si nu mi s-au parut deloc de speriat. cea pe care am vazut-o eu a durat 4-5 minute (pana l-a scos pe bebe evident, ca dupa aia cusutul e alta pveste), si e cam ca in Grey's Anatomy (cui ii place ).

Sa incerc sa caut si la odiseea vecina, poate la noi e alta metoda de cezariana? AA, si ce ma intereseaza foarte tare: stiti cumva daca exista o metoda de ceza acum prin care se evita sectionarea mushilor abdominali?

Ratusca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Cu kg asa de multe nu prea am scuze...bb-lusele nu cantaresc chiar asa de mult...Plus ca dupa ce m-a certat doctoritza acum vreo 2 luni pt kg luate si m-am pus pe regim, nu am reusit sa-l respect decat o saptamana...apoi m-am culcat pe-o ureche ...Asta e...eu chiar incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta acum, vad eu cum le dau jos dupa...

danutza84 Felicitari pt carucior!

linioara Off...prin ce ai trecut si tu...dar doctorii astia chiar nu au toate tziglele pe casa . E bine ca schimbi dr. Sper ca problemutza lu' bb sa nu fie grava...sa ne tii la curent. Ai grija de tine si incearca sa fii optimista...bb simte tot ce simti si tu.
Multumim de info cu analizele gratuite...o sa sterg.

adina_bulina Eu cred ca sunt super ciorapii aia, mai ales daca aveai pb si inainte.

micki_mica Ma bucur ca ne mai scrii...ne era dor de tine. Si stai cumintzica in pat...sa nu-ti vina idei

lia_2009 Concediul prenatal teoretic se ia cu 63 zile inainte de dpn, dar daca vrea dr poate sa iti dea maximum de 84 zile inainte. Eu mi-am rezolvat varianta asta a doua cu o scrioare de recomnadare de la ginecolog pt sarcina cu risc (in care recomanda repaus la pat) pe baza careia dr de familie mi-a dat concediul. Ideea e ca in lege scrie ca trebuie sa ai minim 42 zile dupa nastere, dar cum data exacta a nasterii nu se stie...de aici si reticenta unor medici sa elibereze concediul cu maximum de 84 zile inainte.

28+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Of, nu gasesc linkul cu filmul cezarienei la fulgusori de nov-dec.

Ma poate ajuta cineva?

Ratusca 23+

Mergi la inceput