Albinutze de Mai-Iunie 2009(24)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_micu83 spune:
Robert..bebe de Ramonarosca
Mara..bebe de Adriana80
Alexia Gabriela..bebe de Raluca_Ioana
Razvan Andrei..bebe de Clodyac
Alexandru..bebe de Aqua80
La multi ani tuturor si multe bucurii! Pupam super mamicile posesoare de asa super copilasi!
Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!
Ela2001 spune:
Neatza.
Sunt cam cheanuna de somn, abia astept sa-mi beau cafelutza.
N-am dormit prea bine ca m-a cam luat iar raceala si am transpirat toata noaptea. Of m-am saturat de racelile astea; toti
suntem raciti, doar Vladutz a scapat si sper sa nu raceasca caci luni trebuie sa facem vaccinul.
AnaMicu e un scump Razvan.
Am mai vazut aseara si alti bebei frumosi.
Maria bunica m-a topit Darius. E asa de scump.
La multi ani! micutzilor care azi au mai crescut cu o luna. 
Vlad Stefan 04.06.2009
alic spune:
buna dimineata!
am reusit sa mai dau si eu un semn!
si e la mine pentru copilasi frumosi si maricei de-acum, nu?
special pt albinuta de Clody! 
Cris
, vazut bulane, dar mai ales falcute!
sa nu fie de deochi..ce schimbare fata de poza de la semnatura....
pupam Mirunica de o mie de ori!
apropo...pasi mai faceti?
Ana..chiar daca nu e nunta ta, petrecere frumoasa!
felicitari pentru "mufat"
...30 de minute e intr-adevar un record; pupam Razvanel mancacios!
cred ca Natalia n-a stat niciodata asa mult sa pape!
Annkkaa...ce palavrageala la gura fetei!
pupam Karina 
Oanalex..m-ai speriat cu banana; eu i-am dat aseara...e cam a treia oara...sper sa n-o constip 
in privinta morcovelului, numai cel fiert constipa!
pentru Mara! e o frumoasa!
happymum, multa sanatate fetitei! sa ne dai vesti despre ea!
Maria..ca de obicei prompta cu felicitarile! 
Relusha, multam de cafea! 
Ella, sanatate multa si bafta la vaccin!
fetelor..mi-am propus sa-i pun cercei Nataliei!
...
incercam acum, inainte de vaccinul de la 6 luni; am inteles ca nu e recomadat sa se faca in aceeasi luna..,
sper sa reusesc, ca tremura inima in mine 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!
clodyac spune:
buna dimineata vreau si eu cafe 
va multumim frumos de urari Relusha, Maria, Ana si Alic 
avem baietel mare 
sa aveti un week-end placut si linistit si multa sanatate celor bolnaviori 
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
clodyac spune:
fetele schimb capitolul acum pentru ca azi avem program de papa si curatenie 
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
mai.iunie09 spune:

VA INVIT CU DRAG LA O CINSTE CU TORTULET , CAFEA , SUC, PRAJITURI SI LA UN NOU CAPITOL
CAPITOL NOU

ana_micu83 spune:
Neata, ma trezisem eu pe la 6 si o faceam pe grozava ca fac si dreg...da pe principiul "da ce yo is mai proasta"...m-am bagat la somn si m-am trezic acusica. Razvan rade si chiuie...i-am spus sa se pastreze pana la nunta :)) si eu am intrat sa va mai zic una alta.
In primul rand, ar trebui sa-i dau un premiu special brailencei mele Maria pentru ca face cum face (stie ea cum) si seara de seara este prima care ureaza sarbatoritilor toate cele bune si are cate o vorba buna pentru fiecare! Eu incerc sa va scriu mesaje compacte cum face ea...da nu iese...ma loveste cate o amnezie de nu stiu a cui sunt.
Alic, da e un record! El nu a supt niciodata mai mult de maxim 5 minute...se enerva rau de tot din cauza sfarcurilor ombilicate...eu ma mulg si ii dau...acum au inceput sa se vada si sfarcurile...ceea ce este un lucru bun, da cand le vede el...e gata scandalul...le scuipa si se enerveaza...Acum suntem la "pacaleala"cand doarme il pun in pat langa mine, ii dau jos suzi si ii bag sanul!![]()
Relusha va felicitam pentru plecarea la mare..super! Acolo unde ati fost voi a fost si tatal meu in schimb de experienta si a stat 3 saptamani,,,a venit f incantat...da noi..si mai incantati de cadouri!
Cris "bunaciune rau" bulanoasa ta...e o scumpa! Si minunatia de acvariu cred ca o sa fie curand depasit de nr mare de "nasteri"...i-am aratat si sotului poze cu minunatia de acvariu si a zis ca de Craciun imi cumpara si mie unul...
..i-am zis ca nu sunt in stare ca o sa moara pestii..

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!
cris_82 spune:
neata mamici cu pici..
La multe lunitze inainte sarbatoritilor de azi 

relusha....................multam de cafeluta

ana...................felicitari pentru record
si distractie placuta la nunta
ela.....................multa sanatate si
la pui mic sa nu ia raceala
alic...............daca o pun langa ceva stabil si de care poate sa se si agate,se oboseste la culme incercand sa se ridice in picioruse,iar cand o tin eu ar fi in starte sa ma lase in urma si ea sa o rupa la fuga![]()
ana...............dai incolo de pesti ca nu-ti moare nici unul..mai degraba sa ai spatii multe in casa ca se inmultesc de zici ca trebuie repopulate apele numai cu specia lor
si nu mai scapi de ei..
clody................multumim de tratatie

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
cris_82 spune:
Multumim toturor pentru aprecieri

Fetele care nu ati mai intrat de mult pe aicea...ce mai faceti?mai dati si voi un semn de viata,ce va fac puiutii?
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
Picky_toto spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ana_micu83 Robert..bebe de Ramonarosca![]() Mara..bebe de Adriana80![]() Alexia Gabriela..bebe de Raluca_Ioana![]() Razvan Andrei..bebe de Clodyac![]() Alexandru..bebe de Aqua80![]() La multi ani tuturor si multe bucurii! Pupam super mamicile posesoare de asa super copilasi! Uram si noi la mai multe lunite sarbatoritilor...sa cresteti mari, sanatosi si mumosi ![]() Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN! |
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra

Stefi, mamitu' nostru