Albinutze de Mai-Iunie 2009(24)
Raspunsuri - Pagina 16
ertina spune:
flobaby, bine ai revenit ! 
kiralina, Ada e o minunatie, pozele sunt superbe. Sa-ti traiasca minunea !
costumas d-ala am primit si noi cadou de 4 lunitze, numai k e pe roz, are alte desene. Tare utile vor fi la iarna...nush aici cat il voi folosi, dar in feb cand vin in vizita acasa sigur va fi bun. ![]()
cris, pupam bucalata 
deea, facem azi poze cu noua jucarie si le atasam 
mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009
clodyac spune:
cris e o scumpaaaa
bubulina ta
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
roxi2000_ro spune:
salut fetele!
Sunt tare necajita!!!!!!!!!

Sunt pe ultima suta cu invatatu, pe Sebi l-am lasat la mama dar Ruxi are diaree mai nasoala ca in urma cu 2 zile, desi i-am dat tratament simptomatic si de rehidratare...de azi ii dau furazolidon, inca nu am rez de la copro

asa ca n-am dormit deloc noaptea asta si chiar ma gandeam ca ar fi tare nasol sa merg cu ea la spital in cluj si de acolo la ex..
N-am deloc chef sa citesc cand o stiu bolnavioara
Felicitari fetele pentru bebei frumosi, m-am delectat cu pozele cand a papat Ruxi
Miruta, citrobacter nu da inbolnavire decat la cei cu imunitate scazuta si doar in anumite conditii asa ca nu-ti fa griji, in general nu se trateaza.Cel mai bine sa-i dai un preparat cu lactobacili; biotics sau dicfolor sa-si refaca flora intestinala
Mai scrieti-mi sa-mi ridic putin moralul ca abia am putere(psihica)sa ma misc daramite sa invat

Va pup
http://community.webshots.com/user/roxi2000_ro
clodyac spune:
roxi imi pare tare rau iti doresc multa putere si bafta la examen si sa dea dumnezeu sa ii treaca puiutei si sa se faca bine cat mai repede 
hai ca o sa fie bine ai sa vezi
sunt sigura ca nu ai chef de invatat offfff
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
cris_82 spune:
miruta...............
,...adevarul e ca se cotaie pestii astia ..e ceva de nedescris
drept dovada am iar puisori de mulinez de o zi
.Pupacim pui mic sa-i treaca infectia

Flobaby............
..asteptam pozicile![]()
kiralina..............e asa dulcica Ada
..ce haios e costumasul,din pacate noi deja folosim lucrusoare de 6luni de pe acuma..credroxi ca pana la iarna o sa mai crestem![]()

ertina................vrem sa vedem si noi jucaria![]()

clody.............
roxi................pupam pui mic sa se faca bine si multa bafta la exam
ai sa vezi ca o sa fie bine

Bebe meu a facut kk-ita dupa 5 zile
si ca sa ne razbunam un pic pe buni,am fost jos si am schimbat brotacul
si am schimbat un pic atmosfera acolo..na ca i-am facut-o![]()
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
miruta spune:
Roxi,multumesc mult de tot pentru lamuriri,m-am mai linistit,oricum am vb cu dr ei si a fost si ea deacord sa repetam analiza la un alt laborator.Iti doresc multa,multa putere ,sa dea DD sa treaca repede perioada asta nasoala si Ruxi sa se faca bine repede .Tinem pumnii la examen si sunt sigura ca va iesi totul bine ,gandeste-te ca examenul tot pentru puiutii tai il dai,vor fi mandri de tine.Multi
si un buchet mare ,mare de
.
Ela,multumesc mult de info.Voi ati repetat analizele?Cum mai sunteti?
Fata mea doarme,mancarea e la cuptor ,eu ma delectez cu o carte si il asteptam pe tati sa soseasca sa mergem in parc.
Pupam stupul.
NOI
Minunea mea,Antonia Maria
Picky_toto spune:
Multumesc fetelor ptr ca va faceti griji ptr mine 
Deocamdata vad ca degetul e la fel de umflat si se invineteste mai mult, durerea e mai suportabila, dar inca nu pot sa calc pe piciorul lovit...si unde sa mai pun ca era si piciorul operat ...Ma gandeam ca daca era rupt ma durea mult mai tare...deocamdata mai astept cu mersul la spital...
Clody ma bucur ca laptic ai suficient...daca totusi nu vrea la tatzi dai din biberon, important e ca tu sa un mai fi asa stresata si linisitita si ai sa vezi ca si lui bebe o sa ii fie mai bine...noi suntem alaturi de tine 
Ertina multumesc
...sper ca mesajele mele detaliate si lungi sa nu pliciseasca omul
Am vazut pozele, e o scumpa bebelina ta si are si par mare...super poza cu tv...ii place sa se uite la desene? Ca a mea a prins boala pe telecomanda...deja apasa pe butoane si schimba canalele...![]()
Beca fiecare bebe are ritmul lui de crestere...deci vezi, ii place sa stea in fundulet...vine si rostogolirea mai tarziu...rabdare 
Relusha la mare?! Super! sper ca v-ati distrat...poze?! Chiar vazusem si pozele Deei cu bebe in curte in maneca scurta...iar eu de mai bine de 2 sapt cand o scot afara ii dau hainute groase si fes in cap...si ciorapei ...ca aici deja e frig...
Maria asa este...de ex aseara i-am facut baita, masaj si pe la 9:30 dormea deja...pana la 10 cand s-a trezit ...am facut intuneric in camera si am lasat-o in patut...iar eu o supravegheam din pat...a marait, a cantat, apoi si-a bagat degetelul in gurita si tot maraia...am cedat punand-o la tatzi in 10 min a adormit...am pus-o in patut si apoi trezire 1-2-4-5-7 si apoi a dormit cu mine pana la 9...da' o scoatem noi la capat...nu-i bai...
Revin
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
ertina spune:
picky toto, stai linistita k nu plictisesti pe nimeni. Multumim de complimente..le intoarcem cu
catre voi.
roxi, esti o mama eroina, ai 2 copii minunati si mai si inveti..
. Totul va fi bine, important e sa ai incredere in tine
. Si eu mi-am amanat masterul pt februarie si mai am 2 cap din lucrarea de licentza...nici eu nu-mi gasesc concentrarea...am tot amanat-o dar odata si-odata tot trebuie sa ma apuc..off...eu ma plang k am doar un copil, dar tu cu 2 ? Mult succes si te asteptam cu vesti bune !
Vad k mandra mea s-a dat putin pe brazda cu noua jucarie. La inceput era mirata, dar acum tzipa si se zdrangane in camera ei. Nu prea sta ea la poze, dar i-am facut cateva.![]()
mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009
Picky_toto spune:
Relusha felicitari ptr greutate si cm 
Annkkaa am vazut pozici...e asa scumpa
si aveti si voi un Tweety![]()
Flobaby felicitari ptr botez...e normal ca bebei sa aiba momente in care stau mai mult la san sau mai putin...cum a zis Ela si Beca, bebe se satura mai repede acum...ptr ca trage mai cu putere ...daca ea e satula, nu o forta cu sanul...cand ii v-a fi foame v-a cere ea 
Ertina fi sigura ca o sa-i placa gym-ul... ptr ca o sa il foloseasca si cand v-a merge in picioruse, ai sa vezi...ne pui si nou o poza cu el?
Oanaalex vreti sa va repatriati? 
Cris imi pare rau ca Miruna e racita...cu schimbarea asta de vreme chiar si daca ai vrea sa o protejezi nu poti...sa ii cureti nasucul si apoi sa o dau cu ser(sau ce folosesti tu)eu asa am facut zi de zi de cateva ori si vad ca i-a trecut fonfaneala si nici mucisori in nasuc nu mai are ...
sa treaca
Deea posibil ca nu i-a placut sa se rostogoleasca...a mea e asa comica cand se chinuie sa se reinotarca pe spate...ca trebuie intai sa isi ia avant...se leagana la stanga, la drepata apoi isi arunca capul intai (ca de ala e poate mai greu) si apoi vine si corpul si ultimile picioarele...e tare comica...si e mandra de ea ca poate singura
...dar trebuie sa am mult mai multa atentie cu ea ca nu mai sta locului deloc...si pe pat imi e frica sa o las 2 secunde singura...ca nu se stie niciodata cu ea...
Cris vazut poze...a crescut nu gluma...si e asa scumpa
...are si par
...imi vine sa o pap toata...chiar si acum imi aduc aminte de zambetul ei...ce frumos zambea ea ... o
dulce de tot
Miruna imi pare rau ca iar a iesit infectie...eu zic sa repeti analizele...sa nu fie vreo greseala...SI a mea a avut zile cand kk se absorbea in pampers, ca is cand ar fi fost diaree dar am incpeut sa ii dau morcov si acum face mai tare ...repeta analizele 
Ela multumesc...inca doare dar o durere suportabila daca nu il fortez...e umflat, vanat si da si ceva intepaturi...sper sa nu fie rupt... 
Kiralina vazut poze...super ...iar Ada e o scumpica...
Roxi imi pare rau ca Ruxi are diaree sper sa un fie nimic grav...iar tine multa bafta la examen ...noi suntem alaturi de tine 
Azi i-am dat morcovel bubulinei mele..am zis ca sapt asta sa ii dau morcov...apoi sapt viitoare incerc cartof dulce, spanac sau brocoli, inca nu sunt decisa...iar dupa ce a papat a mai supt ceva tatzi si apoi a adormit singurica la ea in patut ...Iar acum vad ca s-a trezit si s-a intors pe burtica sub paturica...
Am facut si eu curatenie prin casa...iar in weekend avem si copii...asa ca nu stiu cat timp o sa am sa va mai scriu...poate un pic pe fuga...
Urez si eu La Mai Multe Munite sarbatoritilor de azi Denis, Ianis...sa cresteti mari, mumosi si sanatosi 
Gata devine agitata...am plecat...sper ca nu v-am plictisit cu postarile mele ![]()

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
oanaalex spune:
Sa continui ce am inceput ieri![]()
Picky sper sa te refaci sa nu fie nimic grav. Stiu cum e cu scarile ca si eu simt ca ma prabusesc de multe ori dupa ce urc de zeci de ori pe zi.
Ela sper sa nu fie grava infectia
Roxi multa putere si sa treaca diarea
Am vazut pozici cu printese de Cris si Ankka 
Referitor la statul in fundel si rostogolit, Mara e campioana la rostogoliri, specialitatea spate-burta
E ceva vreme decand nu o mai putem tine pe spate si incearca si sa se ridice dar inca nu reuseste, oricum o tot certam si ii spunem ca e prea mica sa se ridice
. Alex e mortal cand o vede ca vrea sa se ridice cum merge la ea si o impinge la loc spunandu-i ce e prea micuta
Sa va spun una de-a lui Alex de ieri. Eu sunt pe stop si intra Alex in baie peste mine cand puneam tamponul. Se uita el mirat si spune: "Pune mami pansament sa nu mai doara putulica"![]()