Albinutze de Mai-Iunie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ela, ia da-i 20 ron asistentei, vezi, ti se mai pare scarboasa apoi?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Nicuratze La care din cei 2 medici ai fost? A dat rezultat tratamentul dat?

Vlad Stefan 04.06.2009

ELA,noi am fost la Popescu pt.ca eram disperati cu dermatita atopica a lui Radu ( la Chirila se face programare in vreo 3-4 sapt ).
Ce sa spun,am avut tratament pt dermatita atopica,raceli,constipatie,imunitate,stafilococ auriu,si am avut rezultate,dar in timp,mereu stateam sa topesc bilute.Eu zic ca nu strica o consultatie,doar ca e in Voluntari

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare. Am reusit si eu sa recuperez cat de cat. Multumim tuturor pentru laude
Alaltaieri m-am delectat si eu cu poze de Deea (ai flacau mare nu mai poti sa-i spui bebelus) Lucky (o scumpete de fetita) Andreea tot mai mare e Nicholas.

Ioana ma bucur ca a reusit Sara sa faca caca. Vroiam sa zic ca la Mara pana nu a inceput sa manance ca lumea, adica un far de 70 gr la o masa, nu a avut efect nici pruna nici para, dar acum e ok. Cred ca conteaza mult cntitatea ce ajunge la ei in stomacel. sa o tina tot asa.

Maria nu stiu daca e o ideebuna sa-i dai mai multe mese de cereale pe zi. Am avut o cunostnta care i-a dat de 3 ori pe zi in sticla de lapte cate o lingurita de cereale si copilul s-a umflat ca un balon. Eu cred ca o masa pe zi e suficienta si nu cat ai scris tu acolo ca mi se pare enorm. Zic asta ca eu intotdeauna am fost obsedata sa nu-mi umflu copilul, sper sa nu te superi. Ma bucur ca dormiti mai bine si esti mai odihnita,

Andreea capul sus si mana pe telefon si cheama prietena in ajutor. Sper sa urmeze zile mai bune si sa auzim de bine

Stiti cumva daca in Romania se gaseste formula Enfamil? Noi vrem sa ne repatriem si vreau sa stiu daca sa ma aprovizionez de aici cu lapte praf sau o sa gasesc si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

ne-ati lipsit....

sper sa ne deschideti usa stupului...

am facut multa ....

ieri am venit acasa, am fost plecati 8 zile la mare, a fost foarte frumos, dar scurt....

nu am apucat sa citesc nimic, sper sa ma lase Radu sa recuperez....

va si sa aveti o zi buna....

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata

relusha vreau eu putina cafeluta si bine ai revenit din vacanta

picky sper sa nu fie nimic grav la picior si sa treaca repede durerea

maria
ce ma bucur ca darius doarme mai bine

fetele cum se manifesta infectia urinara?

sa aveti o zi usoara

ps ioana cu laptele stam bine mulgem si 140 ml la o masa tzatzi nu vrea in continuare

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

denis bebe de daniella
ianis bebe de mada77

Athina va multumeste mult pt urarile de ieri!

relusha, bine ai revenit !..cum s-a comportat radu la mare? cate grade aveti acum acolo ?

pickytoto, saracutza de tine...sper sa nu fie grav. Imi place de u k scrii mesaje lungi si detaliate.

Ioana, felicitari pt kk, cat despre Rebeca eu ma gandesc k totusi a vrut sa atraga atentia asupra ei..sigur e topita dupa surioara ei. Eu zic k nu ai de ce sa-ti faci griji, chiar sa nu te vada k te miri de ce a spus ea, k dupa te va vedea k ti-a captat atentia si va continua.

I-am luat ieri baby gym, intr-adevar nu este tarziu pt el. Am vazut k se foloseste si cand sta in funduletz. E ink mirata de el, dar usor, usor cred k o sa-i placa.

Un pont pt bebeii care inca nu stau pe burtica, " furat" de la Leeloo, de la odiseea de ghiocei. Puneti-le pumnisorii sub piept. Eu am pus-o pe a mea si staaaaa, ridica si capul si il mentine mai mult timp. Eu ii puneam gresit mainile.

Pupam albinutzele si bondareii si le uram o zi cu mult soare si aer curat !

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

clody, felicitari pt perseverentza ! ...si incearca k Ioana sa-l pui la san cand e somnoros. Poate functioneaza...important e k ti-a revenit lapticul.

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ertina

denis bebe de daniella
ianis bebe de mada77

relusha, bine ai revenit !..cum s-a comportat radu la mare? cate grade aveti acum acolo ?

LA MULTI ANI!!! si din partea noastra

acuma la noi sunt cam 20-22 de grade....dar noi am fost in sudul Chinei, au o insula unde e vara tot anul (insula Hainan, statiunea Sanya)...am avut cam 28-30 de grade... foarte frumos... Radu a fost foarte cuminte ca eram tot timpul amandoi cu el....pe avion a dormit tot drumul... la soare nu am stat decat dimineata si dupa masa la umbra....a fost tare cuminte....

Mirela, mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

tuturor sarbatoritilor de zilele trecute

...multumim frumos tuturor mamicilor de urarile pentru Radu , Maria in special....sunt sigura ca a fost pe faza....

BebeBeca, la Sara ca a facut kk-ita...

Clau, ma bucur ca ti-a revenit lapticul si ca esti cu moralul mai bine...

...nu ma mai lasa Radu sa scriu... si mai am de scris, dar revin ....

Mirela, mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

buna dimineata!
Ciudat... am una bucata copil care sta in fund, insa nu se rostogoleste...
Relusha, sa va fie de bine vacanta!

Revin ca nu ma mai lasa.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput