Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Rgagapie conteaza numai ca e bine Maya.Tin pumnii sa treaca repede si usor perioada in care vei sta in spital.

Daniela bine ai venit la noi!
Nu stiu daca ai lasat datele pentru listuta,e posibil sa fi pierdut eu mesajul,dar baga repede mesaje despre orice pana faci 12.Ai nimerit si o zi in care se scrie mult si vom sari cu siguranta peste mesajele tale pentru ca nu te citim in timp real.

Lavinia si Monis mi se pare tragic ce se intampla din nou in tara asta.Sper sa aiba dreptate Andre si sa se abroge idiotenia asta de lege.

Krelia sa vii cu cele mai bune vesti,da?

Lorelix este normal sa nu fii inca pregatita pt marea intalnire cu bebelusul.Nici eu nu sunt ,desi e a doua.Mult timp dupa ce am nascut ma intrebam daca e real sau e un vis,am realizat tare greu ca minunea din brate e intr-adevar a mea.Acum la fel ma intreb uneori daca visez sau e real ,voi fi din nou mamica in doua luni?
Important e ca va fi extraordinar.
Ma opresc aici ca devin prea melancolica si oricum nu sunt in apele mele astazi.
Oricum sunt convinsa ca putem prelungi marea intalnire pana aproape de termen daca stam cat mai cuminti,fara nici un fel de efort fizic.Nu toate suntem rezistente ,nu toate ajungem cum a facut-o prietena Laviniei la aproape 43 s.Nici nu e de dorit asta,dar macar cat mai aproape de 40.

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic(aberez)

A RamoC eu nu te las sa te bagi si de fapt nu mai las pe nimeni,clar?Sa stam la coada pana in ziua DPNului ,da?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

vad ca singura solutie e sa tot scriu mesaje ca sa scap de urmarire chiar ca e agitatie mare pe aici , sper sa se linisteasca bebelusii sa stea cuminti

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Raluci_b, Ionelamaria si multumesc de gandurile bune!
si restul burticilor!
Bun venit celei mai noi burtici din odisee! Sa scrii mesaje mai multe si mai scurte, ca sa scapi mai repede de moderare! Sarcina usoara in continuare si la termen! Ca moda e cu 34 de saptamani la noi

Chiar, trebe sa schimb si eu semnatura,ca azi am implinit 34 !

33+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele, despre hemoroizi va tin a curent pt ca la mine se pare ca se instaleaza, acum strang informatii despre ce si cum se poate lua. am un usor diconfort acolo, sa speram ca trece repede.

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Raluci_b i-am trimis si eu sms Siminei si nu a raspuns.Of cred ca se simte tare rau sau poate face nani,asta ar fi bine. Vreau sa sper totusi ca si-a mai revenit.

Si Luminitei i-am trimis sms,dar no answer,asa ca zic Doamne ajuta sa fie bine ,sa reuseasca sa treca peste durerea contractiilor,sa se dilate repede si sa nasca usor.
Ai grija Doamne de Luminita si micuta din pantecele ei

Haide Lumi!!!Push mamico!!!
Haide Anabelle!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

desigur ca vrem si noi sa fim trecute pe lista si uite aici datele noastre : dn 18.08.1983
um :8.02.2009
dpn: 15.11.2009 o sa avem o fetita si se va numi Paula Gabriela

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Rgagapie conteaza numai ca e bine Maya.Tin pumnii sa treaca repede si usor perioada in care vei sta in spital.

Daniela bine ai venit la noi!
Nu stiu daca ai lasat datele pentru listuta,e posibil sa fi pierdut eu mesajul,dar baga repede mesaje despre orice pana faci 12.Ai nimerit si o zi in care se scrie mult si vom sari cu siguranta peste mesajele tale pentru ca nu te citim in timp real.

Lavinia si Monis mi se pare tragic ce se intampla din nou in tara asta.Sper sa aiba dreptate Andre si sa se abroge idiotenia asta de lege.

Krelia sa vii cu cele mai bune vesti,da?

Lorelix este normal sa nu fii inca pregatita pt marea intalnire cu bebelusul.Nici eu nu sunt ,desi e a doua.Mult timp dupa ce am nascut ma intrebam daca e real sau e un vis,am realizat tare greu ca minunea din brate e intr-adevar a mea.Acum la fel ma intreb uneori daca visez sau e real ,voi fi din nou mamica in doua luni?
Important e ca va fi extraordinar.
Ma opresc aici ca devin prea melancolica si oricum nu sunt in apele mele astazi.
Oricum sunt convinsa ca putem prelungi marea intalnire pana aproape de termen daca stam cat mai cuminti,fara nici un fel de efort fizic.Nu toate suntem rezistente ,nu toate ajungem cum a facut-o prietena Laviniei la aproape 43 s.Nici nu e de dorit asta,dar macar cat mai aproape de 40.

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic(aberez)

A RamoC eu nu te las sa te bagi si de fapt nu mai las pe nimeni,clar?Sa stam la coada pana in ziua DPNului ,da?

_

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephyMa opresc aici ca devin prea melancolica si oricum nu sunt in apele mele astazi.
Ce s-a intamplat? Te putem ajuta si noi cu o vorba buna? Ca fara tine, sincer ... intelegi tu ce vreau sa spun. Fetelor care absentati, dati cate un semn de viata. Simonette, Lacra , unde sunteti? 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Mesaju asta e de proba ca sa vad cum imi sta cu semnatura noua....

34+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

S_alinutza bine ca ti-a zis ca e bb in grafic cu putza cu tot.Sper sa nu ai IU ,eu oricum nu aveam simptome.

DianaR tinem pumnii pt maine,sa vii numai cu vesti bune ,sa nu mai fi ingrijorata.

Si mie mi-a aparut un hemoroid inainte sa nasc care s-a agravat bineinteles in timpul nasterii.Ma durea ala,epiziotomia deloc.A trecut singur in max 2 sapt.Am avut si cateva varice vaginale,alea au disparut repede.Acum le am din nou pe astea din urma ,dar mult mai multe si mai dureroase .Sunt ok doar cat stau in pat.Medicul a zis sa le las in pace

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui FDANIELA

desigur ca vrem si noi sa fim trecute pe lista si uite aici datele noastre : dn 18.08.1983
um :8.02.2009
dpn: 15.11.2009 o sa avem o fetita si se va numi Paula Gabriela

34+

pentru listuta

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput