FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Buna dragele mele. M-am intors si eu dupa o lunga pauza. Am incercat sa citesc din urma ce s-a mai intalmplat.... imi pare rau pt fetele care au avut nereusite, nu va descurajati.
Bun venit fetelor noi si sper sa aiba cat mai repede rezultate bune.
Yarina iti tin mulnii sa vii cu un rezultat pozitiv de data asta.
Bytzi abia astept sa aud vesti de la tine, sa imi zici cum decurge fiv-ul.
Eu nu am prea multe noutati. Am simtit nevoia sa fac o pauza, sa ma deconectez de la pb pe care le avea pt ca mai aveam putin si clacam. Acum sunt mai bine, dar din pacate pana in primavara nu reusesc sa fac mai nimic. Ab acum vreo sapt cu asistenta din Ungaria si cand imi vne cm in luna februarie trebuie sa o sun sa imi faca programare pt ziua 14 la eco si in partie sper sa ma ajute Dumnezeu sa fac FIV-ul. Si mie mi=a recomandat medicul sa mai incerc macar o IAD, dar parca nu mai am putere sa mai incec unul (nici financiar si nici psihic).
Va pupic pe toate si va doresc sa reusiti sa va indepliniti visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata
Iti tinem pumnii Daria! Sa iasa bine biopsia si sa va indepliniti visul de a avea un bebe al vostru.
Bytzi te asteptam cu vesti.
Diana o sa-ti prinda bine pauza asta. Si eu ma gandesc sa fac pana in ianuarie. Nici de data asta nu va fi nimic...simt...Imi cunosc f bine corpul si am simptome de CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Buna dimineata dragele mele!
Yarinna-lasa,nu anticipa,e devreme sa simti ceva, spera ca va fi bine!
Ce ti-a dat sa iei dupa inseminare, duphaston?
Diana-bine ai revenit! Ne-ai lipsit!Ma bucur ca te simti mai bine. Cum stai cu kg ? Ai reusit sa mai dai jos ceva?
Bytzi,Daria va tin pumnii!
Abia astept sa intrati sa ne dati vesti bune! Sa va ajute Dumnezeu
Inna ,Maya !

Mergi la inceput

Cat despre mine,eu sunt in ceata total!

Dupa ce vineri aveam 2 foliculi de 11-12 mm, ieri (marti) imi spune Dr.Chicea ca sunt de 12-13 mm foliculii si sa maresc doza de gonal de la 37,5 la 75 ui/zi si sa mai merg vineri sa ma mai vada o data si probabil luni facem inseminarea.
In timpul ecografiei a vorbit tot timpul la mobil si dupa ce ne-a spus ce si cum ,eu m-am blocat si n-am mai intrebat nimic.Dupa aceea m-am gandit ca oare o fi stiut exact cine sunt si ca sunt in ziua a 13-a de ciclu?
Azi sunt in ziua a 14-a si in mod normal eu aveam ovulatia in ziua a 14-a; si culmea mi-am facut un test de ovulatie dimineata care a iesit clar pozitiv! Nu stiu ce sa zic,sunt data total peste cap ,mi-e frica ca am ratat luna asta! Luni sunt deja in ziua a 19-a! Sau cand faci stimulare nu se mai tine cont de asta?

Mergi la inceput

In plus a mai trebuit sa-mi cumpar gonal,sunt la limita si cu banii si cu nervii!.Imi trece prin cap sa renunt si sa fac pauza pana anul viitor ,dar mai merg totusi vineri sa vedem ce ne zice si il intreb clar daca mai are rost sa facem inseminarea.
Va pe toate si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

RODICUTA-trage adanc aer in piept si vei vedea ca va fii mai bine
Fruntea sus si nu te descuraja,pune mai multe intrebari dr caci tu il platesti pentru asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

YARRINA-pe topicul Inseminare,o fata a reusit ,astazi i-a iesit testul pozitiv,desi de o saptamana avea dureri de burta ca cele de la ciclu
Nu dispera si nu trage concluzii pripite,relaxeaza-te si DD stie ce face

Mergi la inceput

Fetelor (din cele care ati facut inseminare la Sibiu) daca sunteti cumva pe forum va rog dati un semn, e ceva urgent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

rodicuta32 daca te pot ajuta cu ceva spune-mi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Rodicuta , prezent !!

Mergi la inceput