Copii nostri speciali...*9*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Buna fetelor,
Ce dor mi-a fost de voi!
Si ce bine e cand veniti aici si ne regasim!
Multe evenimente au trecut peste fiecare din noi, unele am fost pe
la tratamente cu copiii, altele am inceput scoala....
Astazi insa se pare ca fiecare a avut ceva mai mult timp la dispozitie

wnimra, ma bucur pt Alex, ai sa vezi ca progresele vor veni usor usor tot mai multe. Il pe luptator si tie iti multumesc pt citatul pe care l-ai pus. Pt fiecare mama speciala trebuie sa fie un imbold.
Mada din partea mea pt ambitia ta de a lupta. Si sa sti ca mai e un secret al reusitei: intelegerea dintre voi doi, parintii lui Alex. Alex va invinge in primul rand pt el, apoi pt voi.
Atmosfera casei ii creeaza starea de bine ca sa poata evolua.

mdanicoleta, nu te lasa, Ioana e mica, poate lupta. Insista mult cu tratamentul si ai sa vezi ca va fi bine.
pt o familie frumoasa!

andru, cand am sa mai trec pe la tine sa-mi faci si mie un bors cu smantana! Si vezi cum e cu ..... taiatul smantanei!
pt vorbaret

Adriana, succes mai departe, felicitari pt succese si la mai multe pana terminati lista de probleme locomotorii si apoi succese mai departe la ce vreti voi.
De fiecare data ma intreb de unde ai atata bunatate?
Sa va dea DD sanatate si ganduri bune in continuare la toata familia.
Sa va fie drumul lin si presarat cu flori.
Cum putem face sa ducem la bun sfarsit ideea ta?

Crismac, trebuie totusi sa ai curaj!
Nu te speria, nu trebuie sa atragi energia negativa! Fi increzatoare,
trebuie sa fie bine!

stefanut, sa-ti traiasca, sunt superbi!

iona, medicii ce spun despre crize? Le face numai in masina?
Eu consider ca sunt ff importante si trebuiesc tratate cu mare atentie. Tu sti mai bine, dar si eu sunt ff speriata de crizele lui Vlad si de aceea te intreb.

nikena, pt tine si copiii, stim ca nu e usor cu copiii, ne bucuram ca totusi ne mai spui despre voi cate ceva.

Pentru toti ceilalti
pe saturate

Vladut s-a ingrasat, arata bine, alearga toata ziua fie in 4 labe fie pe langa ziduri, fie impingand carucioare, masini de tuns iarba.....
Inca se simte bine, a inceput sa-mi zica ma-mama!
E fff incapatanat, face doar ce vrea el, mai ies scantei, dar suntem multumiti ca nu mai face crize. Din 15 aug cand nu-si tinea capul si am inceput o terapie noua, pana acum a avut doar o incercare de crize
(4-5 zile) cu 10-15 crize pe zi (nu 300!) dar dupa ajustarea medicatiei s-au oprit. Sa dea DD sa nu mai faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

babette- promit ca fac bors la urmatoarea ta vizita la mine,sau mai repede o ciorba de burta ptr cei care mananca si bors ptr copii.
mai pai daca vladut s-a ingrasat,eu zic ca ori ma mut cu andrei la voi,ori il las pe el vreo 1-2 luni pe la tine,poate poate pune si el ceva pe el,desi cineva mi-a zis ca s-a mai ingrasat.mie nu mi se pare,de,daca stau toata ziua cu el,nu imi dau seama asa bine,se cunoaste ceva la falcute,dar ....mai jos....nu prea

iona-pupici si ma rog ptr voi sa scapati de crizelea alea amarate care va chinuiesc,tine-te tare si nu te lasa,cauta si cauta pana gasesti focarul lor.

restul fetelor,pe unde umblati?

pupici la toata lumea,o noapte linistita si maine o zi superba va doresc.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

kari,
nu te-am uitat!
Pupici pt copii, sanatate si spor in toate!

mihaela, cum e mihaita? Sper ca bine. Mai are rabdare la terapie?
pt jucaus

Dodo,
Adriana are dreptate, ideea ei este super! Copiii nu trebuie sa sufere pt necazurile parintilor. Noi stim cat de greu e sa platim terapii, tratamente..... Bogdanel trebuie sa se bucure de ziua lui, lui ii doresc tot binele din lume si muuuuulta sanatate, iar tie iti doresc sa nu te mai confrunti cu astfel de momente in viata.

Fetelor ar trebui ca creem un fond pt onomastica copiilor nostri,
probabil un cont in care sa contribuim cu totii si sa convenim o suma pt fiecare cand vine ziua lui. Cine intretine contul poate trimite suma convenita la fiecare cand e cazul.
Ce ziceti?
Adriana, ai avea tu timpul necesar??
Ar fi posibil sa facem asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

adriana,super ideea!
eu nu sunt de la pro-teveu,dar jos palaria!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

buna dragele mele
am avut emotii ca o sa fiti impotriva,,,niciodata nu stii cand poti jigni omul,dar m-am bazat pe faptul ca nu am impus ci doar am sugerat,,,cine vrea si cine POATE
daca se aduna 2,sau 3 care pot acum e foarte bine si asa,,

DoDO,,,eu am trimis ieri dupa-masa banii,sa dea D-ZEU sa va bucurati de aniversare si de aceasta zi minunata.
Sa fie o zi deschizatoare de drumuri noi,ape line si noi succeses,sa va umple casa de bucurie si fericire.
Lasa grijile azi deoparte,o singura data pe an e ziua fiului tau luptator,si nu se merita si atunci sa fi trista,,
asa ca azi FITIIIII FERICITIIIII

va pup pe toti si va doresc tot binele din lume,,,am incredere ca il veti impartii cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

LA MULTI ANI BOGDANEL,SA ITI DEA D-ZEU MULTA SANATATE SI SA FII UN COPIL EXEMPLU PTR PARINTII TAI,SA FIE SI EI PUTERNICI SA LUPTE PTR TINE CA SA SE MANDREASCA CU VOI.

Dodo-sa iti traiasca baiatul,sa fiti o familie fericita,cele bune sa se adune,cele rele sa se spele,si copiii sa va aduca satisfactiile care le meritati.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Adriana, felicitari pentru initiativa!
cum sa ne suparam, doar suntem intre prietene!

sa va fac capitol nou!!!

pentru voi toate mamele deosebite...

wnimra, le-am citit la copii mesajul tau, ala de acum vre-o doua pagini....si am plans cu totii, era si sotul prin zona si "tragea" cu urechea! ne rugam ca DD sa faca in asa fel ca toti copii sa fie bine! EL poate face asta!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Dodo,

pt Bogdanel

LA MULTI ANI!

SANATATE

PERICIRE, BUCURII, NOROC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Salutare,

[andru_mami] noi ne chinuim sa nu ne mai ingrasam.Stefanut a papat doar la san pana la 6 luni, atunci ajunsese la 11 kg si m-au speriat doctorii.Inca nu l-am intarcat, dar papa doar seara si dimineata lapte, in rest cam de toate.Tinem si un pic de regim in sensul ca nu ii dau cereale, biscuiti, paine, smantana...si altele cu multe calorii.Cate un biscuite pe saptamana poate dar nu mai mult.Are o pofta de mancare de nu iti vine sa crezi.Cu Irina am avut mereu probleme cu mancarea si inca mai avem.Diferenta intre ei este de numai 2 kg!!!
[Wnimra] am vazut si pozele voastre.Super!!! Alex este un flacau frumusel foc!!!
Noi ne pregatim iar de mers la Bucuresti, miercuri la 8 dimineata avem programare ptr RMN.Am mari emotii, nu mai pot manca si dormi de atata grija.Acum sper sa aflam de unde retardul si miocloniile. Irina va fi in vacanta asa ca merge la bunica cateva zile si ii va fi mai usor fara noi.Este un copil tare sensibil, cred ca de 100 de ori pe zi imi zice ca ma iubeste.I-am explicat de ce trebuie sa mergem cu fratiorul ei la doctor si cred eu ca a inteles dar mereu intreaba dar de ce nu vin seara inapoi sa dormim impreuna.
Oricum de data asta e fericita ca merge la bunica asa ca am o grija in minus.
[babette] citesc mereu cu placere mesajele tale.Multa, multa sanatate lui Vladut.Ce varsta are printisorul??Nu am gasit povestea ta pe forum dar din mesajele pe care le-am citit am inteles ca esti o femeie luptatoare care a trecut prin multe si avem ce invata de la tine.Multa putere incontinuare!!!!

Si nu in ultimul rand [La multi ani Bogdanel!], sa iti dea Dumnezeu numai bucurii si fericire in viata.La fel si intregii familii.

Mergi la inceput