Copii nostri speciali...*9*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo stilatelor!
n-am uitat de voi! cum as putea oare?
raportez ceva raceala la mine, baiatul este si el pe antivirale mai si tuseste. suntem bine in rest!

va doresc o zi excelenta!

bun venit Stefanut!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

kari-pupici multi ptr tine si copii si sa treaca repede raceala;
cum e vremea la voi?
noi nu am mai iesit din casa de cand ploua si e f frig,adica andrei ca noi am mai plecat asa la o plimbare,la o cafea

restul fetelor pe unde umblati?

poop mamici destepte si copii frumosi si cuminti si mai semnati-va si pe aici daca aveti timp.
azi nici cafea nu a dat nimeni

chiar daca poate ati baut deja mai dau eu un rand,asa ca de pranz
calda si buunaaaaa ,poate macar asa sa va incalziti si tot luati una,nu?

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna fetele !
Tort , sampanie si tot ce mai poftiti serviti va rog
Azi am mai imbatranit cu un an si chiar nu am nici un chef de nimic . Nu pentru ca a mai trecut un an ci pentru ca simt ca nu prea am ce sarbatori . Hai ca nu va mai spun ca sa nu va molipsesc si pe voi cu starea mea .
Sotul este la servici toata ziua , cu mama nu mai vorbesc ... liniste totala .
Voi ce mai faceti ? Ce mai fac copiii ?
Va pup ca ma duc putin pe la bucatarie .

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

buna fetelor,,,
multumesc de tratatie,,,foarte bune toate,,,dar mai incetuc ca parca cateva vroiau la regim,,
noi pe acasa ca e frig si ploaie si saptamana asta nu am mers la camin,,asa ca imi exersez calitatile pedagogice pe copii
imi place mult, toata chestia e ca ma termina cu declaratiile cand vreau sa fiu un pic mai autoritara si intr-un final cedez si ajungem la imbratisare si iubire in grup,,,nici vorba de scris
si lectii
LA MULTI ANI Crismac!!!!!!
Sa dea domnul sa fii sanatoasa, puternica si fericita alaturi de cei dragi tie
In rest va pup pe toate si va doresc numai bine la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

crismac-LA MULTI ANI ,multa multa sanatate si putere sa il cresteti pe ionut si sa aveti taria sa luptati cu tot ce va sta in putere ptr el siptr familia voastra,sa fii fericita si multi ani inainte,si fie ca d-zeu sa vegheze alaturi de tine oriunde ai fi.

bune prajiturile tale si suculetul dar de ierui m-am lasat de astea,sunt la dieta,sa vedem cat ma tine,cand oi scapa............

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

crismac
LA MULTI ANI!fericiti plini de impliniri,multa sanatate si putere sa va dea DD
am servit o bucatica de tort si putina sampanie..ca vreau sa o iau pe urmele lui andru cu cura

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babooo1979 spune:

buna seara fetelor
am ajuns cu bine de la zalau
azi deja am mers la gimnastica la noi
ms la dn-zeu suntem bine
crisma la multi ani sa fi sanatoasa
fericita si putere sa-l cresteti pe ionut
stefanut bine ai venit
imi pare rau de cele intimplate
si iti doresc putere dea merge inainte
wnimra mi-ai cerut niste date
19-10 1979 eu si david 09 06 2007
asa am inteles eu
va pup pe toate si pe pici
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

La multi ani crismac!
Iti doresc sanatate si muuulta putere ca sa iei viata in piept, sa fii iubita de barbatii tai si sa aveti numai armonie in familie.
Eu mereu ma trezesc cu urarea mai tarziu.

Azi am avut o discutie mai aprinsa cu georgiana de la centru.I-am aratat ce mi-a dat medcul ortoped si a inceput cu gura, frate dar are o gura "guritza mai mare decat talentul", nu am lasat-o sa vb ca ma durea capul i-am zis sa de-a sonorul mai incet , i-am explicat ca nu are rost sa discutam si ea vorbea nu stiu ce ca nu o mai auzeam de nervi , ideea e ca tot eu sunt vinovata, as aca m-am enervat tare si am intrebat-o:
-Va rog sa imi ziceti cum se numeste scala spasticitatii(unde citim spastititatea)? orice kineto tre' sa stie lucrul acesta
-pauzaaaaaaaaaa
-Ce grad de spasticitate are copilul meu?
-pauzaaaaa
iar intreb de scala iar si iar , ea s a enervat ca statea in fatza mea si nu zicea nimic si zice pe un ton iesit din sarite
-NU STIU
pam-pam ....i-am zis ca in acest caz chiar nu avem ce discuta si am plecat, pe hol i-am aratat piciorul lui alex care abea statea incaltat si ea mi-a dat cu flit, i-am zis ca era frumos sa o iau de mana si sa o duc la directoare si ea mi-a aruncat peste umar ca dir"stieee".
Acestea fiind zize nu prea mai am ce sa zic decat ca tipa e praf , nu prea am ce sa ii fac , poate sa ii cer o evaluare dar nu stiu unde , face kineto dupa ureche, azi o mamica care era de fatza mi-a zis ca ii ridica fetita foarte grav bolnava de haine in loc sa puna mana pe ea , bruscheaza copilul si lucreaza mai bine cu cei care deja stau in fund si sunt aproape de mers , mai usor de recuperat.
Tara lui papura Voda....daca copilul meu este bruscat si eu vb in numele lui , politicos ,civilizat nu am nimic de castigat.

inchei ca sunt plina de nervi si m-am saturat sa ma port frumos cu oameni de-a dreptul idioti, tipa asta nu stiu unde si-a facut scoala dar tare mi-ar place sa fie testata cu o foaie si un creion in fatza.

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna mamici,

Noi ne-am intors aseara de la Bucuresti si in afara de o raceala zdravana nu am rezolvat mare lucru.I-au facut doar un EEG in veghe si care a iesit bine, dar asta nu inseamna ca nu au fost mioclonii acele tresariri.Am dus si un filmulet cu acele miscari si nu erau convinsi ca sunt mioclonii.Daca nu era si acest retard in dezvoltare si hipotonia ar fi fost considerate mioclonii benigne de adormire, dar asa....Urmeaza sa mai mergem in cateva saptamani ptr RMN si atunci or sa ii faca un EEG de somn.Au spus ca poate fi predispus la epilepsie si ca medicamentele sa ii fi provocat aceste spasme.Initial d-na Magureanu a propus sa ii scoata brusc Depakine si sa vada ce se intampla.Dar cum stiu si eu ca intreruperea brusca poate provoca convulsii generalizate si tot i-am zapacit sa imi spuna ce riscuri sunt, au hotarat ca mai bine reducem treptat doza pana ne intoarcem si atunci o sa ii faca si un EEG de somn.Asa ca nu stim nimic mai mult.In urma consultului neurologic i-au dat varsta reala de 7-8 luni.Este hipoton si are o privire macrocefala, deci are ceva, dar sunt necesare si alte investigatii ptr a avea un diagnostic.
Ce pot sa spun e ca sunt mai disperata si speriata ca inainte.

La multi ani draga Crismac!!!!
Multumesc ptr urari Wnimra!
O zi buna tuturor mamicilor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

wnirma, imi pare rau sa citesc ca treci prin experiete oribile cu neprofesionisti, insensibili si impertinenti...din pacate am avut si eu de-a face cu astfel de oamnei care in loc sa ma ajute , sa ma indrume ma acuzau ori imi ziceau sa fac alt copil... pai si cu Ema ce sa fac? la gunoi nu o pot arunca! nu e un obiect, este copilul meu de care trebuie sa am grija si pt ca este ...altfel trebuie sa o ajut...mai nene in alta tara cei care lucreaza cu copiii speciali sunt motiveti, sunt profesionisti, alesi pe spranceana, verificati, testati...parintii sunt ajutati sa aiba o viata normala, consiliati, iar copiii au tot felul de programe de recuperare si integrare...

mai nene... la noi de ce nu se poate face asa?
si pt greselile celor de la centru tot parintii sunt de vina...mi-amintesc de o intamplare la centru, unde o duceam pe Ema si o lasam toata ziua, sa faca diverse activitati de joaca si logopedie...ei bine in fiecare dimineata Ema bea cafeaua educatoarelor pt ca o alsau pe o masuta si plecau....cand le-am spus sa aibe grija au zis: NU AVEM VOIE SA BEM CAFEA? , ASA CA TRAGETI CONCLUZIA...

in fin, m-am ebnervat si eu amintindu-mi ...

ema e racita, stam acasa, eu sunt in concediu medical...mane incepem activitatea, eu la birou , Ema la scoala...

va pup si va doresc sanatate

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput