doamna de serviciu = educatoare

doamna de serviciu = educatoare | Autor: eu_logoped

Link direct la acest mesaj

iata ceva ce m-a amuzat si as fi curioasa sa aflu i parerea voastra:
intr-o oarecare scoala, doamna care se ocupa de intretinere a absolvit cursurile facultatii spiru h. si a devenit educatoare.
mie mi s-a parut cel putin auzant!
Doamne fereste sa jigensc cumva stimabila doamna, sau macar sa fac vreo aluzie rautacioasa la meseria anterioara.
mi se pare demna de aplaudat ambitia si dorinta de a evolua profesional si inelectual, si sunt impotriva discriminarii!!!

voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Spiru Haret e o universitate, nu o facultate. Ce facultate a absolvit doamna respectiva ca sa devina educatoare?

Mie una subiectul asta nu mi se pare chiar de incadrat la 'Parintii intreaba...'. Din cate am observat eu din indelungata mea activitate pe forum, aici se discuta lucruri serioase. Si care ii framanta foarte tare pe parinti.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eu_logoped spune:

a, ok!
si la ce sectiune sa incadrez atunci?

Mergi la inceput

Nu mi-ai raspuns la intrebare. Ce facultate a terminat doamna?

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

pai din mom ce este educatoare, facultatea de psihologie.
acum imi raspunzi si tu?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Hai sa ne lamurim, tu ai facut facultatea la Spiru? Si acolo se pregateau educatoare la psihologie? OKI, asta explica multe nedumeriri, ca de exemplu de ce sunt toate atat de amestecate in posturile tale...

Disclaimer: Nu am nimic cu absolventii de la Spiru in general, nu ma intelegeti gresit... dar incercam sa inteleg ce a invatat domnisoara in scoala despre profesia de psiholog/logoped/pedagog/etc. Se pare ca-s tot aia... si femeie de serviciu, also?

Mergi la inceput

sa inteleg ca te deranjeaza.... ce anume?

Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eu_logoped

a, ok!
si la ce sectiune sa incadrez atunci?

Mi se pare ca la 'Scoli, gradinite, crese, bone...' ar merge mai bine.

De ce ti s-a parut 'cel putin amuzant' ca doamna respectiva s-a recalificat?

E 'amuzant' sau 'demn de aplaudat'?

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

mi se pare cel putin amuzant pentru ca mi-am imaginat ce mirati a fost parintii sa o vada la catedra pe doamna pe care o salutau pe hol mai inainte, amuzant (dureros) pentru ca salariul de debutant va fi mai mic decat cel de ingrijitor cu vechime, amuzant pentru ca tocmai ce a fost intreaga tevatura cu facultatea spiru.
iar demn de laudat nu e cazul sa mai spun de ce.

cum gasesc si alte sectiuni pe-aici? de exemplu pe cea sugerata de tine nu am reperat-o...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kigallu spune:

Am si eu o intrebare legata de specializarea doamnei in discutie: studii de 2 ani (gen institutori?) sau 3 ani (facultate)? Si a absolvit liceul pedagogic inainte? Daca venea din pedagogic nu vad de ce ar fi lucrat ca femeie de serviciu.

Daca ai terminat liceu de specialitate ai drept de predare in calitate de educatoare. Studiile universitare (sau nivel de colegiu) te califica drept institutor (eventul adauga si specializarea de invatator).

Nu vreau sa judec, dar nu mi se pare in regula traseul 'academic' al doamnei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu mai exista Licee pedagogice. Acum toti care vor sa fie invatatori urneaza cursurile unui colegiu de institutori. Nu are importanta ce liceu ai facut sau ce ai lucrat inainte de absolvire. Deci....dpdv legal e absolut corect.

Mara si Matei

Mergi la inceput