FIV247
Raspunsuri - Pagina 13
daniela74 spune:
Gata fetele,stergem lacrimile si mergem mai departe.Va multumesc,stiu ca sinteti toate alaturi de mine si asta imi da curaj.
Avind in vedere ca am reusit sa obtin sarcina,consider ca am facut un pas inainte fata de anul trecut.Ramine sa vad ce are de spus medicul,vreau sa fac si eu mai multe analize,sper sa-mi ceara,daca nu o sa insist eu.
Mult curaj fetelor care sint in focuri si ginditi pozitiv,o sa fie bine.Fiecare cu norocul ei.
Va pup si week-end placut.
brunadria spune:
daniela ,ma bucur ca esti mai bine
ceea ce imi da si mie curaj este ca va vad pe voi ce curajoase sunteti toate
daniela mult noroc si data viitoare va fi bine cu_ siguranta..
a propos , oare dupa ce criterii se iau medicii astia ? unii cer mai multe analize altii mai putine...
eu nici nu mai stiu cate am facut, dar ma intreb daca n au uitat cate ceva...
daniela74 spune:
)Bruni parerea mea si daca zic prostii sa ma corecteze fetele cu mai multa experienta,este ca la inceput,adica la primul fiv,se fac niste analize standard,si daca nu dai rezultate,atunci se fac altele.Ai vazut ce zicea Looana:imunologie,genetica s.a(i-mi prind urechile
)
Dar tu gindeste-te ca o sa fie bine si ca o sa reusesti din prima 
brunadria spune:
daniela , din prima am avut extrauterina(la primul fiv) asta e al doilea, dar sa speram ca si ultimul...daca nu merg mai departe pana voi reusi..
brunadria spune:
am fost la farmacie sa mi iau puregonul...
ceea ce mi se pare un pic ciudat ca am primit 3 cutii de puregon ..
o cutie contine o fiola de 900ui si 3 ace, iar eu trebuie sa fac 150ui pe zi timp ce cca 14 zile..
cum sa procedez? de unde sa stiu eu cat sa iau din fiola respectiva 150ui?
v ati confruntat cu asa ceva?
Ennni spune:
bruni draga mea, daca bine imi aduc aminte ziceai ca va veni o asistenta in fiecare zi sa-ti faca injectiile asa ca nu te mai stresa, ea cu siguranta va sti sa-ti dea doza potrivita. Uite cum a trecut timpul, acusica incepi injectatul
si cat ai clipi vii si cu vestea cea mare
, abia astept 

.
Eni
de Raymond
si Roland
(01.02.2009)
brunadria spune:
enni
,da in sfarsit a trecut timpul si ma apuc de treaba
am citit pe net ca este un stilou care masoara ui, l am comandat acuma la farmacie..
ce ti fac strumfii?cumintei? tu cum te simti?

ALINAOPREA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria enni ,da in sfarsit a trecut timpul si ma apuc de treaba![]() am citit pe net ca este un stilou care masoara ui, l am comandat acuma la farmacie.. ce ti fac strumfii?cumintei? tu cum te simti? ![]() ![]() ![]() |
Stiloul are instructiuni in interiorul ambalajului, si daca vrei sa vizualizezi modul de folosire cauta pe google "puregon pen" si vei gasi un filmuletz cu tot ce te intereseaza.
Te pup.
Alina
dandanutz spune:
buna fetelor. face cineva fiv cu dr protopopescu?spuneti-mi si mie va rog daca stie cineva cat costa fiv-ul la GENESYS?multumesc