FIV247
Raspunsuri - Pagina 10
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela74 Din pacate beta 21.Nici nu stiu ce sa mai spun,ma doare sufletl rau de tot. Va pup si va multumesc. |
Daniela draga, nu am cuvinte, am ramas ca de o luna incoace muta...
Sunt alaturi de tine

Dana_bebe spune:
Daniela - 

Alrak - asa te vreau - cand ii aud si eu pe doctori ca din cauza stresului nu s-a prins bebe ma apuca disperarea - nu pot lasa totul balta 1 luna! La fiv-ul asta am luat zilnic sirop de tei cu miere ca sa fiu mai putin agitata - si tot degeaba. Nu stiu ce sa zic. Oricum si eu fac programari pentru un nou fiv.
bytzi spune:
daniela,imi pare atit de rau....
off numai vesti proaste...cine mai este pt bhcg ,adiluka?
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
adyluka spune:
Daniela, chiar nu ma asteptam, eram sigura ca e bine. Am patit-o si eu odata, imi iesise bhcg 75, iar a doua zi a scazut la 25. Nu stiu nici acum daca a fost in uter sau in trompa ca la ecograf nu se vazuse nimic. Era primul test de sarcina pozitiv pe care il aveam dupa 6 ani de incarcari. L-am pastrat mult timp, cred ca inca il mai am.
Imi pare tare tare rau.
Alrak, sunt mandra de tine, puternica si hotarata.
samira33 spune:
daniela....

alrak...imi spunea la telefon,zilele trecute o prietena de aici ca a fost la Sovata si s-a simtit tare bine dupa proceduri.Cure de 5 zile spunea ca sunt suficiente si constau in-la ea au fost asa:tampoane intravaginale cu namol,bai locale in diverse ape,irigatii cu diverse ape.
acum,sincera sa fiu....m-ar tenta si pe mine...ceva pentru "revigorarea" endometrului-nu stiu daca ma intelege cineva...io stiu ce vreau ...da' nu-mi iese sa explic si altora
....insa nu stiu daca as suporta sa-mi umble cineva pe acolo in fiecare zi...ca am multe cuie batute invers pe tema asta.
inca mai rumeg ideea ca timp mai am ![]()
o zi faina tuturor
ingeras26a spune:
Daniela, imi pare tare rau ... 
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
cora79 spune:
DANIELA-fata draga,cuvintele si parerile de rau nu isi mai au rostul, stiu prin ce treci,te inteleg mai mult decat crezi,dar ce sa facem,mergem mai departe

Vreau sa cred ca esti puternica si ca te vei gandi si la tine,la viata si la familie, prieteni. Viata este scurta, sa incercam sa privim si jumatatea plina a paharului,nu doar pe cea goala
Sunt probleme mult mai grave in viata,stiu ca noua ni se pare ca este sfarsitul lumii,dar crede-ma ca sunt tineri cu boli incurabile care nu au sansa noastra la viata
Dumnezeu sa fie cu noi toate
Tabitha spune:
Daniela: 

Sunt alaturi de tine.
Samira: lasa, ca se rezolva problemele. Sanatatea e cea mai de pret 
Dana: din pacate nu scrie clasa la PAP; in trecut, cand faceam la acelasi laborator, mi-a scris ca era 2. Dar de cativa ani nu mai scrie clasa, scrie numai ceea ce ti-am spus.
Alrak: cand am fost la Sovata am facut: tampoane cu namol, bai cu nu stiu ce fel de ape, irigari cu diverse ape cu substante si impachetari cu ceara. Tratamentul e bine sa fie de cel putin 9 zile, asa stiam eu. Si mi se pare ca nu trebuie sa fii la ciclu. 
fireyes spune:
Daniela, imi pare tare rau! multa putere pe mai departe!
Dana_bebe, s-a demonstrat stiintific (sunt tz articole pe tema asta) ca stresul NU influenteaza reusita unui FIV. Evident, e bine pt fiecare sa fie cat mai linistita, dar, medical vorbind, nu reprezinta o problema (plus ca nu stiu cum ai putea sa nu fii stresata in perioada unui FIV)...