*Ghiocei de Martie Aprilie 2006 (65)*
Raspunsuri - Pagina 13
Irina71 spune:
Of, de cand "avem calculator numai pt desene animate", cum zice tati, eu nu mai apuc sa intru pe net .... 
Catrinel, ce mai faceti, cum va mai simtiti ? Va duc grija. 
Miha, arati super !
Cum ai reusit sa slabesti, ai urmat vreo dieta ? Stiu ca ai facut si fitness, cine statea cu Eli in timpul ala ? Tare as vrea si eu sa slabesc ... dar nu prea mai reusesc.
Pai tu acuma vrei sa gasesti job ... cand nu se stie cine va castiga alegerile ... si inainte de Sarbatori ? ![]()
alinaalex, am vazut si pozicile voastre.
Marc un frumos, tu slaba ca de obicei (din spate nici nu ai zice ca esti insarcinata) ... ce nume o sa-i pui la fetita ? 
Andreea, si tu mai ai atat de putin !
Doamne, parca mai ieri ne scriai ca mai ai 34 de saptamani sa o muti pe Theea din patul de bebe in patul mare ....
ciuf, voi ce mai ziceti ? Imi pare rau ca Eva a avut Ah1N1. Noi la spital mereu purtam masti, si ne-a dat din alea cu elastic, care ma trag de urechi de nu mai pot de durere
Mai porti aparatul de indreptat dintii ? Si eu o sa-mi pun unul, cica permanent, pentru vreo 8 luni. Aoleu ca habar nu aveam ca se poate face asta si la 40 de ani, ca altfel mi-as fi pus demult ... Ma costa vreo 17 milioane (si numai la dintii de sus !), am economisit vreo 3 luni bani .... 
Carmepitt, cum se mai simte Ali ? Si Andrei a avut laringita, dar a luat antibiotic pe gura, nu i-a pus branula. Si mi-a "behait" vreo 2 saptamani. O saptamana a luat Augmentin, alta Cedax. M-am saturat .... credeam ca in al doilea an de colectivitate va fi mai lesne cu bolile.
E bunica la noi, si ce bine eeee !!!
Andrei merge la gradinita pana la ora 13, apoi il ia bunica si-l culca acasa, la 15 vin si eu si ma bag in pat langa el .... ne sculam pe la 18 .... ne jucam, el se mai uita la desene .... pana la nani de noapte. Uite asa ne trece timpul.
Va pup de tot. 
mihaser spune:
Salut!
Alina ce burtoi mare ai...si in rest mai slaba decat mine
...Cred ca o sa ajungi la 40 de kg cand o sa alergi dupa 2 kinderi!
Irina am mers la aerobic, am scos o perioada painea din meniu si m-am abtinut de la dulciuri...Nu prea am mai mancat dupa ora 18 si am mancat regulat...la 9, 13 si 18...Acum mananc orice si merg mai rar la sala si am 57 de kg...Am avut si 56,2 dar parca eram prea slaba...Cu Eli si Cri a stat sotul ca am mers seara la sport...sau mama...a fost cam o luna pe la mine...Vecina mea a slabit fara sport...ea are pb cu fierea si a mancat de regim...a slabit si ea foarte mult.
Va pup! O sa trimit si eu ceva poze pe contul comun!
Delia21 spune:
Alina,frumoasa de tot burtica

;cred ca ti-e tare draga![]()

alinaalex spune:
'neata!
DELIA, asa-i, mi-e tare draga burtica
, phu, cand ma gandesc ca AMR-ul e de max. 5 saptamani, parca nu-mi vine sa cred. O sa-mi fie dor de ea, desi abia astept sa-mi vad bebelina, acum ma bucur de fiecare zi cu burtica (ca data trecuta abia asteptam sa scap de ea), de fiecare moment, si chiar ma simt f. bine. Si ma tot mir de cate pot face intr-o zi, ca o albinutza - na, ca ma si laud
, serios, abia imi ajunge timpul.
Deci voi va veseliti cu tati! Dragul de Rudy, fericit trebuie sa fie el ![]()
MIHA, pai eu kilele pe care le am acuma (58) ar trebui sa le am in mod normal, fara sa fiu gravida
Tu arati super, nici nu-ti trebuie sub 57 la inaltimea ta, ai fi prea slaba. Felicitari pt. ambitia ta!![]()
IRINA, ma bucur ca ai scris. Noua nici nu s-au obosit sa ne dea masti la spital, fiecare si-a cumparat daca a dorit. Io am stat fara, bine, mai mult am facut munca de birou, nu am avut cine stie ce contact cu persoane bolnave, dar noi nici nu stiu sa fi avut cazuri de H1N1, mai mult tam-tam. Am auzit ca de fapt la noi sunt mult mai multe cazuri de gripa obisnuita si astia de la companiile de farmaceutice vor sa-si vanda vaccinul antigripal. Si eu o sa primesc, dar nu-l fac, nici mie nici lui Marc, nu ma risc.
Si noi suntem setati pe desene, si la computer si la TV. Eu le stiu pe toate de la Minimax
, ca-n rest, nu prea ma mai uit ![]()
Andrei e bine, sanatos?
Hmmm, m-am gandit la numele pt. fetita - o sa fie Ingrid cel mai probabil, si mai imi place mult Beatrice. Adica asa vreau eu, inca negociez cu tati
, ca el vrea ceva mai romanesc, desi numele nostru de fam. nu e deloc romanesc 
Marc se pregateste pt. serbarea de Craciun, o sa fie pe 11 dec. , mai repede un pic decat programasera initial, apoi intra in vacanta. O sa fie pitic (elf) si trebuie sa ne pregatim si cu costumatia de rigoare, va dati seama ca abia asteapta![]()
CATRINEL, cum sunteti, cum se mai simte Oana? tu cum esti?
ANDREEA, iar ai disparut!
Tu ai 2 saptamani inaintea mea, ai emotii?
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
35+ cu 
pozele noastre
ANDREEA GEORGIANA spune:
Buna seara gasca,
La multi ani, Catrinuta cu ocazia onomasticii! Sa fiti fericiti si sanatosi cu totii!

Am fost astazi la control si, daca saptamana trecuta nimeni nu se grabea sa apara (col de 4 cm!!!), acum s-a scurtat la 2 cm si s-a deschis orificiul intern. Deci poate vom fi 4 curand. Oricum, inca de cand am plecat din cabinet, d-ra este neastamparata si doreste sa-mi demonstreze cata forta are. Am si contractii acum. Sper totusi sa mai stea un pic in burtica. In rest am fost super energica zilele astea, ca de altfel toata sarcina asta si sunt cu aproape totul la zi (camera fetelor, hainute spalate si calcate, carut etc). Ieri am achizitionat si un cos de dormit pentru dormitorul nostru, in cazul in care nu se vor "intelege" amandoua intr-o camera. Mai ales pentru reprizele nocturne de plans
.
Ciuf, copii sunt bine acum?
Catrinel, voi cum va simtiti? Si pitica tuseste si are muci (ca de obicei insa, fara febra) si o doftoricesc cu Stodal, sirop de brad (made in Andreea
), sirop de ridiche si Ketof la culcare. Scoatem mucisorii cu aspiratorul inca, deoarece este probabil ultima ghiocica care nu stie sa si-i sufle (ma rog,parca se mai plangea cineva de asta, dar mintea mea "gravida" uita repede).
Mihaser, profita de perioada asta mai libera profesional, ai sa vezi ce dor iti va fi de ea.
Alina, vad ca si tu esti foarte vrednicuta si bine faci. Sa vad cum ne vom descurca cu doi prichindei?!
Irina, ce bine ca ai ajutoare! Cat mai sta mama ta la voi, adica...cat te mai lafai?![]()
Tre' sa fug sa lipim frunzele culese azi in parc pe un "tablou"
. Revin. Sper...
Va pup!
Catrinel_17 spune:
Oana e OK, multumesc fetelor!!
merge de luni la gradi, mai tuseste numai putin. Eu inca mai sunt parca racita, desi am fost si m-a ascultat la plamani, s-a uitat in urechi, gat, nas, etc... sunt obosita, si inca ma simt bolnava. dupa 3 ore de lucru sunt gata, nu mai pot.
mai tusesc si-mi curge nasul. nu-mi amintesc sa mai fi avut asa o gripa indaratnica, desi n-am avut febra, dar tot restul l-am avut.
oare ce vitamine as putea lua sa pot functiona si eu mai ca lumea???
ANDREEA, ALINA, tin pumnii!!!
IRINA 
CIUF; voi cum sunteti?
aalina2003 spune:
Alina, Andreea, mie nu-mi vine sa cred ca mai e atat de putin! Va tin pumnii sa fie totul bine!
Catrinel, sanatate! Ai putea sa iei vitamina C care ajuta, se pare, in lupta impotriva infectiilor de orice tip si vitamine B (sunt mai multe), care ridica..nivelul enegetic..na, ca alta formulare nu mi-a venit in cap! Si eu, si Ana am avut..ceva, vreo infectie virala, nu stiu ce a fost. Sau poate altceva, fiindca pana la urma amandoua am luat antibiotic. A durat starea de rau trei zile, doar febra (si eu,care n-am ami facut febra de nu stiu cati ani), dureri in gat si inapetenta. Tuse nu, muci nu. Ma rog, bine ca a trecut.
Ciuf, deci ati trecut si prin temuta gripa..? Cum sunteti acum? Luca nu a patin nimic?
Irina, cum de doarme Andrei pana seara la a6? apoi la cat se culca ? Ana daca doarme pana la 6 seara (se mai intampla, ca ea adoarme pe la 15-16), apoi se culca dupa ora 23..
..
Eu am inceput serviciul de 2 saptamani, si cu bune si cu mai putin bune, ca la serviciu.Am avut si vreo doua zile cand am stat mai mult...de m-a-ntrebat Ana daca eu nu mai vreau sa stau cu puiul meu acasa.
. Programul este de la 7 la 15, asa ca-mi mai ramane ceva timp si pentru casa si ai mei. Deocamdata contractul este pe perioada determinata, (salariul nu-i grozav deloc..), dar sper sa vina si vremuri mai bune.
Stefanna spune:
Intru si eu in mare viteza.Sintem mutati cu catel si cu purcel, cu o debandada in casa de nu se poate, pt ca la numai o zi dupa ce ne-am mutat aici am inceput serviciul.
AALINA si eu la fel ca tine is si cu bune si cu rele.... ma rog imi place mult ceea ce fac, insa anumite chestii stipulate in contrat par sa nu se puna in practica( si is chestii vitale).Dupa ce se clarifica situatia( sper ca in bine, ca o iau razna daca iarasi trebuie sa ma mut inapoi) am sa va dau mai multe detalii.Acuma am asa un maaaare stress incat mi-e si frica sa trec prin minte scenariile care s-ar putea implini.Pana pe 5 dec se decide .
Catrinel sanatate multa.
Andreea sa stii ca si Bianca trece prin per asta de super moftureala, ii place sa gasesca motivre sa aiba bot si eventual iste lacrimi crocodilice din orice( ca nu e becu aprins in baie, ca nu e buna culoarea de la soseste, ca vreau manusile cele murdare ca is mov iar cele curate is rosii si ei nu ii place rosul - as putea continua la infinit).Sper din inima sa apuc sa scrijesc vreo 2 randuri pana se naste domnisoara sora de Thea.
Alina ce bine a stii sa il convingi pe tati cu numele care iti plac tie.La noi cred ca iese cu bataie pana ne vom decide cum o va chema pe progenitura ramasa pana in prezent baietel fara pic de rusine care se mandreste de cate ori il admiram cu ceea ce are intre picioruse![]()
Mai noi i-a gasit Bianca nume, imi scapa acum, dar daca stiti desenele cu mica sirena, numele e cel al pestisorului care e prieten cu Ariel.
Mihaser am vrut sa ma uit si eu la pozele cu tine, apoi m-am gandit ca ma apuca invidia.Insa cum vad ca toate fetele au cuv la superlativ ma voi duce si io sa ma holb la ele
Ma duc la trebi va pupic si sa auzim de bine.
Stefanna mami de fetita si
22+ 
Stefanna spune:
mi-am actualizat si io semnaturica sa vada lumea ca si noi crestem.
Pupici
Stefanna mami de fetita si
26+ 
aalina2003 spune:
Stefanna, si Ana plange cu lacrimi de crocodil, din motive foarte asemanatoare cu cele spuse de tine: ca de ce s-a pierdut o grebla (dintr-un joc), ca ea nu mai are cum sa se joace (grebla nu-i esentiala, fireste), ..si asa mai departe..