PRIETENE FARA TITLU (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata si de la mine.Eu acum am luat prima gura din cafea,doar.In schimb am baut un pic de ceai ca ma dereglai oleaca si-am cam vizitat wc-ul de vreo 3-4 ori azi Am mancat niste struguri aseara,oare aia au dat semnalul? Ca must doar un pahar am baut ieri mai de dimineata.
ANDA atat m-am gandit de vreo 2-3 zile la tine,de pana la urma aparusi chiar daca mai meteorica asa Cum stati cu examenele? Cum e Mark la gradi cea noua? Ce activitati fac pe-acolo,iti zic tipele? Vad ca tot cuminte e Mark,ce bine de voi !!! Mersi de calendarul ala al cuminteniei,eu mi-am listat direct poza cu moacele alea si o sa le decupez asa cum sunt sa incerc si faza asta.Dar Diana mea cred ca seamana pe taica-su,cum nu suporta el nici sa piarda la carti ,asa nu suporta ea penalizarile de orice fel
BRANDUSA vai de capul meu,patru cafele pana la ora asta??? Si nu te doare stomacul? Macar ai mancat ceva? Of si Razvan cu febra 40 care nu scade Asta stiu cum e ca Diana cand face febra, o face serios Eu i-am dat Dianei cand era mica novocalmin si avea efect rapid,imediat scadea febra.Insa acum cand a mai crescut n-a mai avut acelasi efect rapid ... de fapt e logic.
INGRID cum mai e Diana?

Azi noapte am dat si eu drumul in premiera la calorifere in camere ,dar doar pe 2.Mai mult pentru Diana ca n-am apucat sa ii cumpar sac de dormit pe masura ei si e incontinuu descoperita In secunda in care o acoperi se si intoarce si se descopera ... e ceva de groaza!
Dimineata s-a sculat iar tare in forma si s-a dus la gradinita.Asta chiar daca p-aci e o vreme de nu-ti vine sa scoti un caine afara

Tudor s-a trezit la 5,a papat,apoi s-a trezit iar pe la 7,30 la alta portie.El e ok in rest,zambeste de zor,"vorbeste" ... e indragostit de carusel si de moztoneii de la bouncer,dar cel mai mult de Diana ... tot cu ochii dupa ea e prin camera
Am observat inca o chestie la care seamana perfect cu Diana,ca fix asa facea si ea!!! Cand mancam de fatza cu el,se uita fix si misca din buze ca si cum ar vrea si el sa manance Si nu e coincidenta,a observat asta si mami si chiar si Diana, care incepe sa ii explice ca el e prea mic si n-are voie sa manance asa ceva ... e tare figura .
Pe urma la chestia cu "vorbitul" ,trage doar "aaa"-uri si chiuituri ,la "nggng" n-a ajuns inca.In schimb a fost figura de cateva ori cand se miorlaia sa ii dau papa,ca a scos niste sunete ce sunau fix asa: "mmmammaa" ... iar aseara l-au auzit bine de tot si mami si Diana,deci nu m-am inselat cand l-am mai auzit si eu inainte.N-am vrut sa va scriu inainte sa nu ziceti ca-s nebuna .Dar chiar toate trei n-om fi.
Azi l-am dus sa se uite si pe fereastra la strada si tare i-a placut,a inceput sa exclame pe limba lui (= chiuituri) ... pana acum nu ii prea placea, ca batea prea tare soarele si il deranja la ochi.
Vad ca nu a sunat inca pediatra ... ieri am uitat sa o sun eu sa vad.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, intrebai de Tavi, cat doarme ziua. Doarme mult, fata de ceilalti. Are zile in care doarme 2-3 ore in jurul pranzului. Ieri a dormit 3 ore seara, l-am trezit la baie, l-am hranit si s-a culcat la loc. Si dimineata parca ar dormi mai mult decat fratiorii.
Am doi pui cu amigdalita urata. Asta este.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BRANDUSA deci amigdalita au? Ai dat de pediatra deci? Fain ca macar Tavi doarme asa bine!
Azi si Tudor a dormit de pe la 10 pana acum,cand deja se cam suceste.E pe burta in carucior.Cred ca din cauza ca e ceva mai racoare in casa ... deja mai sunt doar 23 de grade la noi tot peste 25 erau de obicei.Asta fara sa dau drumul la caldura.
Parca tu m-ai intrebat ce culoare au ochii lui Tudor? Negru corb deocamdata ... Ai Dianei tot inchisi tare erau,dar parca mai bateau usor in bleumarin si pe urma in verui inchis,dar tot degeaba.Caprui au iesit.Ai lui Tavi cum sunt?

Nu ti-ai amintit ce voiai sa zici ce Diana? Deja m-apuca groaza ce circ mai face si azi si pe ce motive ???
Stati sa vedeti ce ii fac.Bag intr-un plic foaia aia listata cu moacele vesele sau triste si zic ca am primit scrisoare de la Mos Nicolae (pe Mos Craciun il pastrez pentru altceva ) si ca pentru a primi cadou de la el, trebuie sa aiba cel putin 4 fete zambitoare pe saptamana Si pana vine trebuie sa fac rost si de un orar ,da' il fac io rapid in excel
Ce ziceti,o sa functioneze? O sa il lipesc si il deschidem impreuna,adica o las pe ea Pe urma citim impreuna "scrisoarea" Si il pun pe taica-su sa i-o dea,cand vine sus,sa o scoata el din cutia postala de fata cu ea ... sa nu devina banuitoare gagica .Ce sadica-s,nu?

Ei gata si calendarul L-am facut cu scrisul color,cu numele ei scris sus cu rosu si e pe 5 saptamani.Iar pe plic am scris cu marker rosu destinatarul si expeditorul,o sa isi recunoasca ea scris numele Diana pe-acolo

Tudor inca doarme! Era alarma falsa,asa ca merg sa pap repede ceva si dupa aia cu burta plina ca sa am inspiratie,vin si compun scrisoarea lu' mos si o listez si p-aia.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, 23 de grade in casa? WOW. La noi nu mai sunt 23, de cand s-a racit afara, adica de cand au fost afara 35 de grade si apoi s-a racit brusc. Ieri erau 18 grade in living si in dormitor sus. Adica friiiiiig. In baie si mai frig. Jos e mai cald, ca se mai si gateste si e mai aproape de sol, curentul mai mic de la vant, ma gandesc. Am dat drumul la centrala asta noapte si azi putin si s-au facut 22 de grade si mi se parea super cald, la ce frig am mancat. Acum sunt iarasi 19 grade doar........Pe copii ii imbrac zdravan de obicei. Tavi e in body cu sosetele, salopeta, caciulita de bumbac si bagat in sac de dormit. Si daca e lasat in aer liber, adica daca nu e lipit de mine la supt, e vanat si rece la manutze. Maine ma duc si cu el la pediatra, sa-l vada desi deocamdata e ok. SI poate reusesc sa bag si eu actele de CIC 3. , sa platesc facturi( banci, telefoane, cabluri si ce mai am de achitat), sa ajung la socrii. Ar tb sa-i iau si socrului meu un cadou ca sambata e ziua lui, etc. Offf, nu-mi mai arde de nimic, cand am copiii bolnavi. Tavi are momentan ochi albastri, dar destul de inchisi. Si la Razvi initial erau destul de inchisi, dar s-au deschis cu timpul. Bobocelul lui mama. E atat de gelos, ca ma sperie! Toata noaptea am stat numai dupa el cu medicamente, comprese, termometr. Nasol.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BRANDUSA pai la casa e normal ca e mai racoare decat la bloc.Si la noi se raceste treptat daca tot asa o tine frigul asta ... Deja am mai dat iar drumul la un pic de caldura in camera de zi si in dormitor,sa se mentina temperatura.In bucatarie e mai frig,ca e lasat mai mult geamul deschis,dar acolo rar stam.
De cand a dat frigul il imbrac pe Tudor intr-un body cu maneca lunga si pe deasupra o salopeta fara maneci.Si daca doarme ziua il acopar cu o paturica subtire,altfel nu prea ca se incalzeste el tot pedaland.Dealtfel nici nu sta pe el cand e treaz ca da cu ea jos Noaptea il imbrac intr-o salopeta intreaga si il bag in sacul de dormit de bebe.Deja am inceput sa il culc pe burta de-o vreme si noaptea.Caciulita ii pun in casa numai dupa baie un pic.Poate ii voi pune si eu noaptea, daca se face frig tare afara gen -10 - -20 de grade.
Dar sa va zic de Diana: aintrat pe usa vesela foc ca a primit cadou de la Mos Nicolae aia credea ea ca e in plic.Si cand i l-am deschis si i-am citit "scrisoarea" i-a cam picat fatza Nu a prea facut comentarii,dar s-a apucat de puzzle lasate de-aseara pe masa si a zis ca daca ea le face pe toate patru din set ,atunci o sa ii aduca mos Nicolae cadou.Sa inteleg ca pana si ea e constienta ca n-are cum fi cuminte 4 zile din 7 ?
O sa ma straduiesc io sa fie ea macar azi cuminte ca sa ii lipesc intai o fatza zambitoare,asa ca sa o stimulez.

Apropo de raceli,iar ii curge nasul,nici nu-i de mirare, asta de-azi noapte i se trage

Mergi la inceput

Hei unde ati disparut toate? Io profit sa bag nasul ca am dat listare la imprimanta,Tudor doarme si in final s-au terminat toate stirile la TV de s-a indurat taica-su sa se care cu Diana d-aci.S-au dus la fratelo sa se joace de-a ascunsa ... nu va zic ce tzipete si zbierete trag cand se joaca asa
E teroare cu vremea asta.Plin de puzzle pe o masutza,plin de desene si creioane pa alta masuta,a vrut si in hinta dupa care a dat papusile in ea,le-a imbracat,pus pampers etc.Balamuc.Mai ales cu desenele e de groaza ce viteza ars la colorat! O multime de planse a terminat de colorat azi.De desenat nu ne-am apucat azi,ca aveam io de lucru.Pana acum sta relativ bine ,sper sa reusesc sa ii dau o fatza zambitoare drept premiu.Deja a inceput ea sa il ameninte pe taica-su ca ii da o fatza trista . ANDA mersi inca o odata ,e super ideea pana acum.
Totusi m-a tot bruiat la cap sa dau bulinele de ieri jos de-acolo (ca doua ii pusesem pana la urma),i-am zis ca nu se poate,ea ba ca se poate, ca sa le tai jos! Asa striga si ieri la maica-mea : "Ia foarfeca si taie jos coltzul!!!" (ca sunt puse mai in tr-un colt al foii) N-am cedat inca.Mai degraba luam desenul ala jos si punem altul
Puzzle le-a facut singura pe cele 24/36/48 si tot impreuna cu mine pe cel de 60,ca singura nu a vrut.Eu am facut conturul,ea mijlocul.Bine e si asa,avand in vedere ca i-a cam trecut pasiunea pentru puzzle.
Aoleu ce mai partzuri trage flacaul Iar s-a trezit de la ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola ,
Au plecat musafirii in seara asta , deja din pacate . A fost super fain . Am fost cu totii parca am fost in excursie . Clara cam geloasa , dupa ce i-a trecut entuziasmul primelor zile , nu prea mai puteam tine si pe altcineva in brate . Si si-a aratat toate prostiile cu varf si indesat , niste chestii de copil razgaiat ce in mod normal nu le face dar acum isi dadea talente domnisoara cu atatia spectatori in jur .
Cand venea de la scoala , ii cauta pe copii, si spunea , dar unde sunt copii mei ? sa ma joc cu copii mei .
david e un baiat tare cuminte si intelegator . Da sa vedeti 3 fete miorlaite . s-au mai ciondanit pe diverse jucarii /prostii , cand la una ii trebuia hop si la clara ii trebuia , si am vazut caci Clara se uita pana unde poate ajunge cu limita sa-l enerveze pe celallat . Deci nu ii trebuia ei neapart obiectul doar voia sa fac in ciuda . vai de capul meu de capricorn incapatanat .
cam atat , ma duc la nani ca mor de somn , nu am timp nici sa respir .
Am pus cateva poze in drop , asa la mare repezeala .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Buna dimineata la o cafea!
ANAMARIA super pozele,mai pune! Ma bucur mult ca v-ati distrat atat de bine si mai ales la mare

Diana a capatat o fatza zambitoare ieri si a fost taare fericita.Eu i-am decupat-o,ea a lipit-o cu lipici.A si fost cuminte,in limitele ei normal - ca ii tot aminteam de calendar cand era pe cale sa o ia pe aratura Asta e calendarul:
http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-10-15/21:18:19
Sa vedem cum o fi cand chiar va trebui sa ii pun o fatza trista,m-apuca groaza Si desenul unde am pus bilele negre l-am luat jos de pe dulap,ca m-a inebunit ieri sa ii tai bilele negre jos de-acolo

Pe la 10-11 o tulesc in Selgros si Real,sa vad pe ce mai stric banii.Dar mai mult vreau sa imi clatesc ochii cu o iesire,daca tot are frate-meu drum intracolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna fetele,

intru sa va multumesc tare mult ca fiecare v-ati dat cu parerea si m-ati ajutat in a-mi contura planul pe care il am de urmat cu acest calendar al cuminteniei si pe care il voi aplica cu sebi. sunt sigura ca la noi va functiona.

pisoi, am listat una dintre fotografiile cu calendarul pus de tine, insa il voi personaliza cu hartie glace, cu numele celor doi pitici - asta pentru a-i stimula putin care are cele mai multe buline de copil cuminte. si "raportatea" sau linia o vom trage la sfarsit de sapatamana ( asa cum a zis si cristina )....vom avea si un premiu - de sfarsit de sapatamana si un premiu - mai mare - de sfarsit de luna!!!

sper sa tina...va pup si sanatate tuturor piticilor!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

AM GASIT UN SITE F INTERESANT PENTRU CINE INTERESEAZA: http://reclamailegalala alt site = avertizare/strada/

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput