PRIETENE FARA TITLU (51)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
Ei ca am uitat sa dau ceva de baut Tudor implineste azi doua luni !
Vad ca inca nu a sunat pediatra,nici ca vine incoa nici sa ne cheme la vaccin.Daca nu suna pana pe la ora 16 o sa o sun eu sa o intreb.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
asteryaro spune:
Hello!
Azi am finalizat cu www.dropshots.com/asteryaro4#date/2009-10-14/11:56:16" target="_blank">MURATURILE. Dar cine stie, poate ma mai apuca dorul de treaba, avand in vedere ca mi-a cam placut. E si simplu, de altfel, dar voi stiti deja .
Alte www.dropshots.com/asteryaro4#date/2009-10-11/19:05:59" target="_blank">POZE DRAGUTE AICI
Azi musiu s-a trezit la 9.45!!! Deci nu ne mai culcam de pranz, ca nu maia re rost. POate reusim sa facem lectiile mai devreme si deseara la 20 sa-l pun la somn.
Oricum, de luni se regleaza treaba, incepem gradi.
Va pup, mai revin, merg sa-i dau "ciobitza de dalute" .
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]
bumbita spune:
buna, fetele! dau si eu buzna la voi caci am vazut ca tot se vb despre buline rosii/negre...si am nevoie de o info, poate ma puteti ajuta..
si la noi e f stimulat sebi cand primeste la gradi buline rosii...si ma gandesc ca ar fi fff afectat daca ar primi buline negre...numai ca pana acum nu a primit. nu pentru ca ar fii fost f cuminte, ci poate pentru ca nu are autocolant negru educatoarea sau poate nu vrea sa se puan rau cu ei...nu stiu de ce...
ideea este ca eu nu stiu ce sa ma mai fac cu el, e f nazdravan si cam bataus...ma face sa intru in pamant de rusine. niciunui parinte nu i-ar conevni sa fie lovit copilul lui asa, pe nepusa masa... din senin...
asaa, si m-am gandit sa fac rost de un calendar lunar al cuminteniei, in care la sfarsitul zilei sa facem bilantul si sa stabilim ce bulina merita pe ziua respectiva. in cazul in care, la sf lunii, totalizeaza un numar mai mare de buline negre sau un alt numar determinat de buline negre, atunci i se taie jucariile, mersul la mc donalds, surprizele zilnice..etc..etc...
acum rugamintea este, unde as putea gasi un astfel de calendar? sau poate veniti cu idei suplimentare fata de ideea asta a mea....
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
asteryaro spune:
Bumbita, esti oricand binevenita aici !
Parerea mea despre CALENDAR (la restul nu ma pricep, noi facem parte din categ. celor altoiti):
1. fa-l saptamanal, lunar inseamna prea mult, este o perioada destul de lunga si pt. un adult, dar pt. un baietel. cu ocazia asta numarati saptamanile si... invatati sa numarati si mai bien decat stiati. sigur ca le contabilizezi.
2. printeaza imagini dragute cu teme diverse: anotimpuri, familie, jucarii & stuff. poti face o suma X, si le poti roti la un moment dat, daca vrei.
Pe google ai cautat? Zic si io.
Spor la treaba!
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]
monica70 spune:
Hello,io iar la un pahar de must ca prima cafea o gatai acum am pofta de-a doua ,dar mi-e lene sa merg sa imi pun alta Sunt calare pe acte , naiba sa le ia.Ca zilele trecute nu prea am avut spor,ba cu treaba in oras ba Tudor care papa din doua un doua ore.
ASTERY bravo pentru asa productie,arata foarte bine Si-ale mele arata bine si-s si mai multe,doar ca mi le-a pus mami
DANA ENE am vazut desenele puse azzi,suuuper faine! Fix ce ziceam io,adica Oana o invata pe Roxana!!! Cred ca asta cu florile e cea mai frumoasa pictura facuta de vreun spiridus,cel putin din ce am vzionat eu! Bravo inca odata pentru Roxana! Am citit pe blog si ce-ati patit cu masina Bine ca nu v-ati trezit fara ea!
BUMBI spinoasa probleme ridici tu aici Diana e cuminte la gradinita,dar acasa e dezastru cand o apuca.Si din pacate cam zilnic in ultima vreme.Mai facea ea de-astea dar in nici un caz atat de des ca acum.Deci eu am pus asta pe seama noutatilor: aparitia lui Tudor si inceperea gradinitei,chiar daca nu e in premiera si ii place acolo,e un stres in plus.Asa e si la voi,sigur: sunteti in premiera toti patru,deci e si Edi acasa,nu mai e doar Sebi vedeta.Si iar gradinita noua.La gradinitele unde a mai fost a mai facut Sebi asa nazdravanii? Ca nu retin sa fi zis.Daca n-a mai facut defel,e si mai clar ...
Dar sa revenim la buline.Si eu as vrea sa gasesc de cumparat colante cu buline de toate culorile,dar habar nu am de unde.Iar asta cu calendarul e o super idee! Mersi Intri tu sa ne ceri idei,dar pana la urma ai tu mai bune vad Poate intra DENISA sa ne mai zica cam cum se procedeaza ca ea era cu metode d-astea ...
La faza cu calendarul in cel mai rau caz se poate lista un calendar saptamanal de pe net si multiplica.Sau sunt de cumparat tot saptamanale pe la librarii cred,din alea cum aveam la scoala.
Eu acum vreau sa cumpar magneti de frigider,ca sa agatama acolo creatiile Dianei,ca fac cu nervii cand le vad pe dulap in camera de zi lipite cu scotch
Eu m-am mai gandit la o faza,daca nu gasesc buline autocolante.Abtibilde (ca asa le zicem noi autocolantelor) cu diverse personaje si cand fac cate o boacana sa se aleaga cu un personaj negativ (vreo baba cloanta,un zmeu,o fantoma sau mai stiu eu ce)! Cred ca din astea se gasesc mult mai usor si micute,deci se pot lipi pe un calendar de marimea unei foi A4.Acum depinde si de copil.De exemplu Diana mea care era curajoasa din fire,a devenit cam fricoasa! Zilele trecute cand se uita la filmul Veronica partea a doua mi-a zis sa vin langa ea,nu ii placeau defel personajele alea oribile un corb,iepurasii ... de fapt oameni imbracati in costumele respective.Deci ei daca i-as pune vreo vrajitoare urata ar fi egal cu bila neagra cred
Fug ca se miorlaie Tudor ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
monica70 spune:
Mda ,l-am adus aici pe Tudor si il leagan cu piciorul ...
BUMBITA are dreptate Astery,e mai bun un calendar saptamanal.Si pentru ei si asta e prea lung Cel putin Diana atata tine minte pedeapsa sau "supararea" mea ... ce sa zic ,e mult o ora Cea mai lunga "pedeapsa" pe care a primit-o a fost in primavara cand si-a tuns o suvitza de par: trei zile fara foarfeca.Si ma tot intreba de cateva ori pe zi ca nu i-o dau? Era in plin avant cu taieturi si lipituri pe vremea aia.
Cu batutul copiilor nu prea stiu ce sa iti zic.Oi vedea eu cum o fi Tudor ,ca baietii-s mai bataiosi in general.
Acum a intrat Diana pe usa si a venit direct la Tudor,Si smecherul i-a tras direct niste zambete laaargi!
Am aflat si ce e cu bulina primita de Diana ieri ...
monica70 spune:
Deci am aflat ca a avut Georgi inspectie ,ceva cu gradele.Si Diana mi-a zis ca nu bulina rosie era, ci frunza rosie
Si-a primit-o fiindca a stiut sa puna doua frunze unde scria cifra doi.Deci a facut Georgi lectie deschisa cu probleme de matematica! Curajoasa tipa
Diana acum imi arata palma si imi zice ca trebuie sa ducem atatia bani pentru teatrul de papusi.Adica cinci lei ...
Bee spune:
Buna fetele.
Sa va zic ceva nou/ Suntem toooot bolnavi! Si Razvan cu febra. o sa moooor cu ei de gat.
Ingrid, incep sa cred ca m-ai averizat corect cu otita la Razvi cand a avut el crizele de racnete! Ana a avut clar, dar se pare ca antibioticul ori a fost prost ales, ori insuficientt administrat ca perioada-6 zile. Diana ce luase la otita, ca nu mai stiu/ Acum am schimbat si-s amandoi pe o cefalosporina, sa vedem daca merge. Sper sa o rezolvati cu tusea!
Moni, sa-ti traiasca flacaul! Maaare baiat!
Astery, muraturile faine!!!!!!! Arata superb. Si eu am o galeata de gogonele, 2 de ardei si muuulte vinete! din gradina. numai timp si chef nu.........
http://www.dropshots.com/dochia
Bee spune:
Am mai pus poze cu cei mici in drop.
http://www.dropshots.com/dochia#date/2009-10
http://www.dropshots.com/dochia
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am fost la medic azi, nu-i a buna, o bronsita destul de urata dupa tusea care o are, m-a intrebat daca are greutati la inspiratie sau expiratie? Habar nu am avut..plus ca e si ceva traheita dupa zgomotul ca o toba, of si vai de noi! Deci, alt antibiotic, Azitromicina, 6 zile, plus 2 siropuri naturiste, plus Paxeladine, ca dumneaei nu se impaca bine cu Rofedex-ul (exact asa s-a exprimat).
Si iacata-ne cu a doua tura in mai putin de o luna.
M-a intrebat de ce e asa palida, e culoarea naturala sau anemica? A trebuit sa-i explic ca asa e ea...nu mi-a picat bine asta. Si interzis cu desavarsire gradinita luna asta. Daca vreau sa fie bine copilul. Mor de nervi!
Trimit chestia asta si mai scriu. In drop n-am putut sa ma uit, ca nu merge acum.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues