Fulgusori de nov-dec 2009 (124) - Hai Simina!
Raspunsuri - Pagina 3
Ramonika spune:
ce mai face "proaspata proprietareasa"? cam linistita, de ce? morcovul e prea mare?
eu mi-am adus sambata seara copilul acasa, mi-a mai venit inima la loc, parca e mai animata casa cu el pe-acolo, plus ca noaptea numai in capul meu doarme... da-mi place de mor.
shtephy spune:
Ramonika deci la servici
Alaptatul este intr-adevar foarte greu la inceput,nu as putea sa il compar totusi cu o nastere,alea sunt altfel de dureri.Depinde mult si de copil ,de cat de mancacios este.
Dar este una din cele mai frumoase experiente ale unei mame ,merita tot efortul de la inceput,apoi este floare la ureche.
Roxyaly a crescut burtica,da si sa vezi de acum incolo ce-o mai creste
_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxyaly Am pus poze cu burtica pe picassa. Ma plangeam ca e mica, no acum nu mai e 32+ Matei Constantin roxyaly-poze AMR 5 SAPTAMANI |
am vazut burtica...
si cred ca am vazut si o camera de copil acolo...nu?????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
shtephy spune:
Laurairina intr-adevar esti cam linistita.Ce ai facut la medicul de familie?
_
roxyaly spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
am vazut burtica... si cred ca am vazut si o camera de copil acolo...nu????? Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian AMR 3 SAPTAMANI POZE |
Da Camy e camera lui bebe.Acum e in amanejare.
Mai pune si tu poze cu tine.
32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI
Ancutza_Bro spune:
salut burtici...mi-am adus si eu artileria grea
HAI SIMINA !!!
HAI MAYA !!!
merg sa citesc din urma
Anca 35+
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
laurairina13 spune:
..mda..nust' ce sa mai zic..astept parca vestea buna de la raluci
La medicul de fam m-am dus obligat fortat, ca a fost o incurcatura..Mi-am schimbat medicul de familie acu 8 luni, si acu dupa atata timp, s-au trezit ca eu inca apar la doctorita veche si ei nu isi pot recupera banii la casa de asigurari Asa ca am fugarit-o pe mama la doc de acasa, sa ii dea adeverinta ca nu mai sunt acolo inscrisa, du-te vino, bodoganeli, scaneaza, trimite pe net, listeaza..bla bla...ca la noi la romani la nimeni Bine ca s-a rezolvat. phiu...
Si m-au prins iar la ingramadeala , am facut a doua doza de vaccin antitetanos, si ma doare mana de crap..cam asta despre mine..aa..si stresu cu banii, ca nu's , ca vine bb si mai trebuie o gramada si etccccccccccccccccccccccc
Na' ca am zis tot ofu..
Ramonika, e tare matzoiu lu matale care iti doarme in cap..Mi-e motanu imi dormea cu nasu lui fix in fata mea, si imi sforaia de numa numa in nas, il impingeam mai incolo, el nu..tot pe perna in fata mea ..Asta era demult ..la mama acas
Am scapat de catzelu ala mic si frumos din casa scarii, a disparut in aceeasi zi, spre seara..sper sa il fi luat cineva sa il adopte, sau sa il duca la tara..
Am vazut burtic de Roxyaly, ai dreptate, nu mai tre sa te stresezi ca e mica..si stai sa vezi ce mai cresteee..Eu azi la doctor masurata burtica era de 109 cm , si data trecuta acum doua saptamani avea 100cm..deci..pregatestte-te sa mai creascaaaaaaaaaaaaaaaa
Ma duc sa ma intind langa sotior sa il stresez iar cu ale mele ..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 ..mda..nust' ce sa mai zic..astept parca vestea buna de la raluci |
sunt aici cu voi si cu sufletul la simina, indata ce aflu ceva va zic cu drag, si eu stau ca pe ace, dar sunt convinsa ca totul este bine
32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
Lumi_Richard spune:
Buna,fetelor!
M-am trezit la 12, am reusit sa adorm azi-noapte,dar m-am trezit pe la 5,apoi m-am culcat din nou la 7:30...alta noapte de cosmar,am vomat,am avut crampe stomacale si intestinale si culmea! Cand se misca Annabelle parca ma mai lasa durerea!
Inca imi mai este rau,dar nu atat de tare.
Mi-am sunat doctorul,mi-a spus sa iau Gynipral) i-am spus de contractiile din ultimele 3 zile) si pt stomac Renie si daca ma simt mai rau,sa-l mai sun.
Shtephy, Betty, Ionela, Lavinia, Andre,va multumesc foarte mult pt grija si sfaturi! Va dulce pe toate!
Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
Laurairina intr-adevar mare incurcatura.Si zici ca ti-au facut din nou favoarea cu vaccinul.Imi pare rau dar las ca trece repede.Cu banutii e tare greu,nu stiu daca vreuna din noi poate spune ca nu are greutati financiare si din pacate mi se pare ca e din ce in ce mai rau
_