LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)
Raspunsuri - Pagina 2
Roxana_G spune:
Adi, deci mai ai putin pana la ziua cea mare? Te imbratisez tare, sa ai o nastere usoara! Sa aveti un BB sanatos! Pupam si pe Lisa in prag de a deveni surioara. Apropos de sugestia Erinei, Alex a tinut tare mult la trenuletul primit cadou la venirea lui Andrei. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Urmy, mama mama ce a crescut Tudor si ce frumusel e! Pacat ca ne pui asa rar poze cu el. Nu stiam ca hemoglobina 12 e putin, esti sigura ca trebuie sa fie peste 14? Eu stiam ca 14 e maximul. Cumatra, ti-am tot zis ca esti un caz fericit cu ma-ma-i a voastra. Nici eu nu pot sa ma plang prea tare, insa la noi mai sunt probleme. De exemplu am venit aseara si era fie-mea in chiloti si geamul deschis la maxim la terasa ca nu a avut timp sa il inchida. Cat naiba timp iti trebuia? Ca atare s-a trezit Alex toata noaptea cu nasul infundat si maine trebuie sa plece in excursie. Si mai sunt si altele, eu zic eu aud! Dar plangeri majore nu am. Betty, imi pare tare rau ca aveti asa situatie si cu bona, si mai ales ca v-au doborat imbolnavirile dese. Nu stiu ce sa zic, decat ca la noi al 2 lea an de gradi a fost ceva mai bine, dar nu stralucit, insa din al3lea chiar s-au mai redus bolile. Cheia era sa o tin acasa pe Alex pana era complet refacuta. Despre bona nu comentez, am asa un of pe ele si sunt asa revoltata cand citesc de ale lor ca imi creste tensiunea si ma enervez de cine stie ce mai spun. Gabriela, mi se rupe sufletul cand citesc postarea ta, iti simt tristetea si nemultumirea si tare e aiurea ca nu stiu ce sfat sa iti dau. E belea mare pultaceea asta, asa au avut si ei mei acum cand ne-am intors din Turcia, colectie de pe acolo. Insa Alex a mai avut de 2 ori de cand e la gradi. Va imbratisez cu drag, si doresc multa multa sanatate Sarei si multa putere tie. O sa fie bine si voi curand, ai grija de voi si de bebelina din burtica. ![]() Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Rox - cred ca ai dreptate
uite ce am gasit pe un site:
Valorile normale ale hemoglobinei
Hemoglobina g/dl
Sange cordon ombilical
13,5-20,5
Prima zi de viata
15,0-23,5
Copii 6 luni – 6 ani
11,0-14,5
Copii 6 ni – 14 ani
12,0-15,5
Adulti barbati
13,0-17,0
Adulti femei
12,0-15,5
Femei gravide
11,0-14,0
Noua pe hartia de la policlinica ne-a dat valori normale intre 14 si 17 parca.
betty78 spune:
Adimercedes woau ce putin mai ai....si mie imi este asa de frica ca se aproprie momentul
. Sa ai o nastere usoara si bebitza sanatos
si uite o
de la mine
Betty78
35+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
urmychance spune:
Papanash - LA MULTI ANI! Multa sanatate si fericire iti doresc! Pupici!
Vlad Constantin - La Multi Ani!Sa ai parte de o viata frumoasa!Sa te faci un baiat pe cinste!
valentina_22 spune:
LA MULTI ANI, sanatate si viata lunga plina de realizarti,pentru:
Ana Iasmine de mami Pico
Alexandru de mami oana.craiu12
Un
special si muulta sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor pentru un baietel special Vlad Constantin de mami ancasilv
Noi tocmai ne pregatim sa mergem la film. Alexandra a castigat 2 bilete la o tomola, la filmul GS Forte- Salvatorii Platenei. Este foarte nerabdatoare si nu mai are stare locului. ![]()
Revin mai tarziu cu impresii!
Adi, am inteles eu bine sau maine este ziua cea mare? Pentru incurajare uite aici de la mine, niste fete cucuiete 

Pupici tuturor si o zi placuta in continuare!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
mihailescu teodora spune:
Dragele mele,
pt. muzica si fotografii cu ap performant vor veni sora mea si cumnatul meu!
Deci:
Teo+tati+Mihnea+2 adulti
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
urmychance spune:
Roxana - ma bucur ca iti place de Tudor. As pune eu poze mai des, dar nu pot sa apar: hop si eu, poze cu Tudor. Am inceput eu mai multe postari, dar nu am apucat sa scriu tot si apoi nu am mai trimis. Trecuse deja ceva timp si as fi fost in urma rau cu raspunsul.
Asa:
Cum ati vrea sa fie decorat tortuletul papanashilor si dulcetelelor?Preferati vreo forma/figurina anume?Asa cum am promis,de tort ma voi ocupa eu!![]()
Subscriu la sucul de portocale recomandat de Roxana!E absolut delicios
(l-am degustat si eu la ea)!![]()
Si faptul ca e 100% natural,eu cred ca merita luat pt copilashii nostri!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
| Citat: |
| citat din mesajul lui urmychance Roxana - ma bucur ca iti place de Tudor. As pune eu poze mai des, dar nu pot sa apar: hop si eu, poze cu Tudor. Am inceput eu mai multe postari, dar nu am apucat sa scriu tot si apoi nu am mai trimis. Trecuse deja ceva timp si as fi fost in urma rau cu raspunsul. Tudor- 17.09.2007 |
Urmychansooooo,cam cum ar fi sa te alegi cu neshte bataitza la popou
?Huh?Pai cu ce ne tot racim noi gurile aici?De cate ori am facut io cu mana mea apel sa ,,apari''?Si tu vii si-o dai ca nu puteam,c-o fi,c-o invarti....

Eeee,Tudor e un dulce
,arata-ni-l bre mai des!!!!!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
slippers76 spune:
Teo, eu ma las surprinsa cu tortul![]()
Rox, daca e natural, sa curga in valuri![]()
La multi ani Papanash

. Fie-ti viata plina de bucurii
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts