LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi. Eu sunt cam prinsa la munca, am citit dar nu reusesc sa va scriu prea mult.

Un pup mare pentru Gabriela si Sara, si multa sanatate dragei de Sara! Tusea seaca mai ramane o vreme, nu e asa o problema. Eu dupa rosul in gat am ramas cu o tuse ingrozitoare si nu stiu ce sa ii mai fac. Pur si simplu simt ca si se usuca gatul. O sa fie bine Sara, stai linistita, doar sa aveti putina rabdare.

Multa sanatate si Mariei! Luy, trebuie schimbat antibioticul, noi am patit de 2 ori la Alex chestia asta, la pultacee. Suna ma daca poti. Eu zic sa mergeti pe Zinnat, Augmetin nu a mers la Alex, numai la Andrei.

Papanash, sa folosesti sanatoasa si fericita masina! Si eu mi-o astept pe a mea, au tot fost aventuri si uite ca nu a ajuns nici acum. Adica a ajuns insa are luneta sparta, asa ca ma mai desparte o saptamana de marea intalnire.

Luy, legat de suc, sigur ca il aduc ei acolo. Sticle de 1 l. Numai sa ziceti cate.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Fetelor am si eu o intrebare urgenta: daca Adelina a facut 2 ani pe 24.09 cu ce data trebuie sa-mi dau demisia cu 24 sau 25 si daca stiti unde este stipulat in Codul Muncii acest lucru.
Mersi mult!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Hai sa va povestesc ceva ,sa va mai binedispun putin
Aseara:fusesem cu Mihnutzu' si cu ma-ma-i la Carrefour,tambalau mare pe acolo-ca el nu sta in cos,ii luasem de-ala cu masinutza,nimic dom'le,nici acolo n-a stat neam,dupa vreo 2 ore de bananaiala ajungem acasa,da-i joaca cu tati,papi,baie si somn!
Asa de bine dormea cu ,,uduf''(Rudolf-cerbul de la Bran) in brate,ca mami si tati trec la !Nu trece mult timp si auzim din sufragerie:,,ma-ma'',,ta-ta''.....ma-ma,ta-ta....asa la nesfarsit se pusese pe turatie maxima baiatul meu!
Jur ca nu facusem niciun pic de galagie,dar baiatul meu a ,,mirosit'' actiunea si ce-a zis:hai PAS,ca nu vreau vreun fratior acum!!
Si se duse pe garla seara noastra romantica!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Danielle de Anglia, daca esti pe faza...ma intreba cineva de pudra aceea pt. gingii care ai folosit-o la Ebonee. Evident ca nu am stiut cum se numeste. Iti mai amintesti? E cumva www.thebabywebsite.com/review.Ashton_and_Parsons_Teething_Powders.htm" target="_blank">asta?

Yaia, exact despre praful acela era vorba, stiu ca la vremea respectiva am citit si eu postul Daniellei apoi l-am comandat si eu pentru Vladi si a fost foarte bun.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Andreea, tu de unde l-ai comandat? Dupa cate am citit pe net si dupa discutia cu fetele, vreau sa renunt la Zymaflour si am lua si eu praful asta pentru Andrei! Merci!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Sa nu incurc borcanele, praful asta este pentru dureri gingivale sau pentru intarirea dintilor?

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Fetelor am si eu o intrebare urgenta: daca Adelina a facut 2 ani pe 24.09 cu ce data trebuie sa-mi dau demisia cu 24 sau 25 si daca stiti unde este stipulat in Codul Muncii acest lucru.
Mersi mult!

Daca nu ma insel cu data de 25. Daca nu te superi pentru ce iti dai demisia? Daca ai de gand sa iei somajul nu iti da demisia ca adio ajutor.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:

Citat:

Mersi mult!

Daca nu ma insel cu data de 25. Daca nu te superi pentru ce iti dai demisia? Daca ai de gand sa iei somajul nu iti da demisia ca adio ajutor.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

NU vreau somaj, asa mi s-a cerut pentru ca nu pot sa incep acum serviciul.

Mergi la inceput

Sanatate, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor pentru papanasha Stefania de mami Crisjo si pentru colega noastra alina m

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Ce tampenie!
Cica mai marii nostri conducatori au interzis inseminarea artificiala contra cost!
Mii de cupluri sunt afectate de aceata decizie, iar visurile lor sunt acum in voia destinului. In ce tara traim!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Mersi mult!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

NU vreau somaj, asa mi s-a cerut pentru ca nu pot sa incep acum serviciul.

In acest caz,oricare ar fi motivul tau, eu zic ca demisia trebuie data cu data de 25,cand in mod normal ar fi trebuit sa incepi munca!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Erina,ma bucur sa aud ca Daria, se simte mult mai bine, iar intalnirea cu directoarea a decurs dupa asteptarile tale!
Greyeras, ce bine ca a terminat aeroslosii. De acum inainte se va simti mult mai bine,ai sa vezi. Adelinei
Gabriela,sanatate multa Sarei. Este intr-adevar delicata problema,am patit-o si noi cu Alexandra. Intr-oluna cred ca racea de 2-3 ori si raceli urate gen traheo-bronsite. Era dificil ca trebuia sa o si operam si tot amanam operatia pentru ca mai tot timpul era racita.Pana la urma a ramas mama cu ea, pana am intrat eu in prenatal. Tot din acest motiv am hotarat sa mai aman un an de zile cu serviciul si sa stau acasa eu cu Andrei.(desi sunt constienta ca la anul va fi vai si amar de noi)
Oricum chiar daca sta acasa sau merge in colectivitate, daca este mai sensibil,copilul tot va racii.Sper ca acum Sara este mai bine , iar tu esti mai linistita.
Felicitari pentru masuratorile bebelinei. Sunt absolut convinsa ca este sanatoasa si te rog sa ai mai mare grija de tine!
Ema,sper sa iti rezolvi problema cu somajul cat mai curand. Eu am avut o discutie cu d-na contabila de la noi si m-a cam dezumflat. A ramas sa revin cu un tel pe joi sa vedem cum rezolvam!
Betty, sper ca nu este nimic grav si ca acum esti bine acasa la caldurica!
Yaia, multam de informatii. Referitor la Zymaflour eu am nimerit exact la medicii care il recomanda(vorbesc aici atat de medical stomatolog cat si de medical de familie). Am cautat pe net si am gasit pareri pro si contra. Acum ma intereseazasa sa gasesc o alternativa la pastile.
Bikmaria, satate multa si refacere rapida Mariei.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput