Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

fetelor, am facut o mancare de pui cu legume si ananas, o nebunie. vrea cineva sa guste???

vio asteptand pe bebe 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Stefanna - am modificat linkul de la poze ca sa poata fi mai usor accesat albumul lui bebe. Acum cred ca le poti vedea sunt la POZE - bebe Eric-Andrei

Denisa, 14 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna, fetelor. Eu nu am vesti foarte bune, sunt in spital de 2 zile, mi se tot intareste burtica, am un fel de contractii... Deocamdata fac perfuzii cu gynipral si incerc sa nu ma strezez. Am avut parte si de asistente dragute, citez 'ce sa-i faci, nu toate femeile pot sa duca o sarcina pana la capat', fraza care mi-a picat tare bine, mai ales ca am mai pierdut un bebe. Doctorul meu ma incurajeaza, maine fac si un eco. Ma bazez pe voi sa spuneti o rugaciune si pentru mine si bebe. Va pup

cu bebica de 14+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

michelle ! sper sa.ti treaca contractiile astea, sa vii cu vesti bune! si in repaos la fel e?

aici nu merg in fiecare luna la medic, dar merg la moasa la cabinet, care imi ia tensiunea, se uita pe analize, pe ecografii, asculta inima lui bebe, ma cantareste etc

denisa am copiat de la tine "formatul cu poze-link" sper sa nu fi pus si linkul tau :)))

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Michelle_sf ma rog la Dumnezeu ca totul sa fie bine si contractiile sa cedeze la tratament si la starea ta de repaus! Gandeste pozitiv, sunt sigura ca ajuta!

Mami de + !

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Michelle sf, imi pare tare rau sa aud o asa veste.Doamne ajute sa fii bine. Mie mi-a dat cineva un acatist cu Sf Stelian cica e ocrotitorul bebelusilor, copiilor. Dk poti sa citesti din ell cred ca ar fi bine. te pup si sanatate multa!

Delia13 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Intru sa fac capitol nou.

Oana 19+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

O noua fila a basmului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ciao burticutze! voi ati scris kilometrii ca de obicei ...

erina ma bucur ca te-am impulsionat si te-ai inscris la odisee! sa fie bebe bine si sa stea la mami in burtica 40 de sapt!

eimliapop bine ai venit ! sa ai un bebe sanatos si sa vina pe lume la termen!

castelana esti "calita psihic"!!! altfel cred ca nu rezistai la o viata atat de plina de evenimente! cred ca este frumos sa te plimbi atat, dar si schimbarile astea de clima, mentalitate, obiceiuri, mancaruri ... si cate si mai cate ... cred ca-s tare obositoare.

corimami felicitari pt printesa!

ioana28 si mie mi-a scazut tensiunea la 9/5, 9/6 de cand sunt insarcinata si tot cate o cafeluta dimineata mi s-a recomnadat. si sa stii ca nu dauneaza cu nimic la bebe o cafeluta pe zi. iar referitor la ocupatia ta nupot sa zic decat wow[b/], super, ai suflet de artist!

[b]greenfrog
bine ai venit! ramai la noi, chiar daca ai DPN ecografis in februarie

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Neata fetelor! Cum de nu a mai scris nimeni de aseara si nu s-a facut capitol nou? Mie cel putin nu-mi apare.Eu beau acum o cana mare cu lapte va invit si pe voi

Delia13 17+

Mergi la inceput