Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 19
Delia13 spune:
Am si o intrebare pt fetele care sunt din Cta dk stiu un pediatru bun ca ma intreba o prietena. gata fug la
Delia13 17+
bianka1 spune:
Doctorul meu la fiecare consultatie ma cantareste imi ia tensiunea si glicemia. NU ar trebui sa te sperii ca ai tensiunea 9 cu 5 pentru ca in timpul sarcinii de obicei tensiunea este mai mica decat de obicei. In cazul in care te simti rau din cauza asta poti sa bei o cafea sau un paharel de vin rosu - recomandarea medicului meu
Pupici
Bianca
17+
greenfrog spune:
Buna fetelor,
va citesc de ceva vreme dar abia de curand m-am inscris pe forum. Sunt o viitoare mamica de baietel dupa U.M data estimativa a nasterii este 9 martie, dupa ecografii 25 februarie. Nu imi dau seama unde ma inscriu, la voi sau la sectiunea de fulgusori ian-feb 2010?
Pana acum niciodata nu mi-au controlat tensiunea nici la CMU unde merg pentru analize nici la Filantropia, la medicul cu care voi naste.
19+ 
kossir spune:
Ate, tensiunea poate sa scada foarte mult din cauza lipsei de cafea, mai ales daca erai o bautoare de cafea inainte de sarcina. Poti sa bei ceva cafea dimineata si-ti revii. Ti-o spun si din experienta, mai ales in sarcina asta am patit-o rau la inceput cand nu suportam mirosul de cafea, dar stiu de asemenea, ca in sarcina, in mod normal, tensiunea creste peste valaoarea ta obisnuita.
Sanatate multa
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
19+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 ... uitasem! Luca mai are inca un prenume iar surioara lui va avea clar tot doua! Mi se pare, din nou, o chestiune de optiune... fiecare pune cate prenume doreste copilului sau. E firesc, cred, ca parerile sa fie impartite... Mami de + !I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Da, bineinteles..fiecare isi aleg cate prenume doresc.
Eu mi-am spus parerea!

Sper ca nu am deranjat pe cineva?
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
12+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ate_09 spune:
multumesc pt sfaturi fetelor.
Inainte beam o cafeluta pe zi...si acum recunosc ca am rarit-o aproape de tot...iau asa cate o gurita si nu zilnic.
O sa intreb si medicul vineri cand merg la control...ca sa fiu mai linistita.
asteptam un
18+ Doamne ajuta! 
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Da, bineinteles..fiecare isi aleg cate prenume doresc. Eu mi-am spus parerea! ![]() Sper ca nu am deranjat pe cineva? ALBUM POZE RECENTE Ioana creste mare Cum creste bebe Justin(a) ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 12+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |
Sigur ca n-ai deranjat, Alina! Cu siguranta stim si acceptam faptul ca avem si opinii diferite!

Mami de
+
!I can't fake with dignity so i'll not try!!
bordeancavio spune:
erina,
si mie mi-a iesit ecografic cam cu o saptamana si 3 zile mai mare decat dupa ultimul ciclu. e ok? tie ce ti-a zis? inseamna ca e mai dezvoltat, sau cum? si daca e asa, sunt mai mari sansele sa fie fetita? are cineva idee? la mine nu se vedea oricum nimic, ca e ff mic, 11 sapt si o zi dupa ult ciclu, doar ca mai dezvoltat. am vazut ca si la tine e mai mare. si, avem sanse sa nastem mai repede asa? sau nu e o regula?
vio asteptand pe bebe
11+
bordeancavio spune:
bianka, si eu am tensiunea mica de obicei 9 cu 6, si acum uneori ma simt f ametita si slabita. tie ti-a zis ca e ok cate un pahar de vin rosu? as incerca si eu ca la mine face minuni. dar, nu face rau la bebe? eu sunt in primu trim acu, 11 sapt.
mercic, 
vio asteptand pe bebe
11+
Stefanna spune:
ATE SI REBIANA, in mod normal, examenul lunar de rutina al unei gravide include cantarire,tensiunea arteriala, masurarea burticii, ascultarea inimii bebeului.Sint chestii obligatorii, citate in carti( cel putin in cele din care am invatat eu , erau in toate).ATE nu te speria ca e mica, de obicei la inceputul sarcinii scade tens arteriala si se normalizeaza spre trimIII.
ANDIRA, da pe tine te invitdia ca si al treilea bebe ti-a iesit tot fetita, si la nime nici macar la doilea nu a vrut sa fie fetita....Nu stiu cine imi zicea sa mai incerc o data...eiiiiiiiiiiiiii, daca ma facmama de 2 baieti e jale de mne, asa ca mai bine rama numai la doi puradei
DENISA am vrut sa trag un ochi la hainele lui bebe, da cred ca is chioara rau ca nu le gasii....
BIANKA si eu am aceeasi dilema la nume de baieti.Bianca mea de cand am ramas gravi, a zis ca eu am un bebe in burtica care e baietel si pe care il cheama PAMPA, si ea are un bebe in burtica ei care e fetita si pe si o cheama MIMI... so, daca nu gasesc nume , o sa il strigam PAMPA![]()
V-am pupi, am o zi plina azi, si pana maine seara nu cred ca va mai vad.. desigur maine seara voi gasi capitol nou.
Stefanna mami de fetita si
18+