Nasterea - unde? cum?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Buna, am avut 2 cezariene: prima, bebe fiind mare nu mai cobora, iar a doua bebe fiind pozitonat oblic!
A fost bine, m-am recuperat f repede si ce conteaza mai mult copii sunr si mai bine!
bafta tuturor si nastere usoara, oricum ar fi ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Buna seara!
Cine spune ca recuperarea dupa cezariana este usoara si rapida nu a trecut prin nastere naturala. Eu am nascut primul copil natural fara epidurala iar la al doilea a trebuit sa fac cezariana. Va spun deci din proprie experienta: refacerea este mult mai usoara si rapida la nasterea naturala. Este si firesc, de altfel. Indiferent de durata travaliului tot mi se pare mai usoara nasterea naturala.
Dar inteleg mamicile carora le este frica. Desi, daca ar fi sa aleg acum as alege sa nasc natural pentru ca dupa nastre sunt fresh, fara dureri. Si eu am dat cu aspiratorul la o saptamana dupa cezariana dar de refacut nu eram refacuta, tot ma durea si taietura uterului si cea exterioara. Si acum la o luna si jumatate de la nastere si tot simt zona respectiva.
Oricum ar fi, pana la urma conteaza sa fie bebe sanatos ceea ce va doresc tuturor!

Mergi la inceput