canapele de la Elvila- da sau nu?
Ce parere aveti de canapelele de la Elvila? Cei care detineti vreun model de aici, sunteti multumiti de ele? Cum se comporta in timp? Am gasit modelul pe care il vroiam de la Ikea si la Elvila, este mult mai ieftin la Elvila, dar nu stiu daca si calitatea este aceeasi, de aceea intreb. Multumesc!
Raspunsuri
felicia74 spune:
eu am cumparat unele in 2001 si dupa nici 4 ani, s-au facut praf. Buretele s-a tasat de ajunsesem sa stam direct pe scanduri. Nu mai stiu cum sunt cele facute mai recent, dar eu de la Elvila nu mai cumpar.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicia74 eu am cumparat unele in 2001 si dupa nici 4 ani, s-au facut praf. Buretele s-a tasat de ajunsesem sa stam direct pe scanduri. Nu mai stiu cum sunt cele facute mai recent, dar eu de la Elvila nu mai cumpar. Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005) |
m-ai dezumflat... sa ma mai uit o data la ele atent sa vad cum sunt facute. multam!
cristiama spune:
Am cumparat una anul trecut si acum o sa o schimbam, nu e dezastru inca, dar totul e destul de prost la ea:
- e extensibila, da patul extensibil e o porcarie cu buret subtire si in care dormi cu picioarele in sus
- e mai scurta decat canapelele "clasice" asta e vina noatra ca tb sa o masuram,nu?
Stiu ca la Kika sunt un pic mai scumpe, da arunca si acolo o privire, au promotii in perioada asta.
Gabitza1977 spune:
eu am si pat si canapea de la Elvila si sunt foarte multumita.
ambele sunt cu saltea relaxa.
insa, bineinteles, depinde si de model...
Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008)
niculina_ina spune:
cel mai bun model de la elvila, am mai multe, mi se pare a fi canapeaua anica. este ffff mare desfacuta, iar stransa destul de mica. am 3 bucati unele mai vechi, altele mai noi, toate au rezistat super
ralucis spune:
am fost in seara asta la kika, aveau un coltar care semana cu ce vreau eu, dar nu era extensibil, si costa 5000 de lei. deci f mult pt bugetul nostru...si oricum vrem musai extensibila. restul canapelelor de al ei nu m-au dat pe spate, mi s-au parut incomode si din materiale nu grozave. oi fi eu mai pretentioasa, nu stiu. maine sau poimaine mai merg o data la elvila sa compar, acum le am pe toate celelalte in minte si pot sa fac diferenta. multumesc!
crinuta spune:
Eu am canapea de la Elvila de peste 3 ani, si se comporta excelent. N-a fost ieftina, atunci a fost cam 21 de milioane, insa n-am nimic de reprosat.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
asi spune:
Dar de canapelele de la Modena ce ziceti?
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
mirelam spune:
Si pe mine ma intereseaza un coltar sau o canapea si nu stiu de unde sa-mi iau.
Am vazut unele foarte dragute la Euromobila (www.canapele.ro) si destul de convenabile la pret.
Mi-au placut tare mult cele de la MODENA dar.... stie careva din fetele care sunt din Cluj... se gasesc si in Bucuresti? Si ca preturi cam cat sunt?
asi spune:
Preturile la modena(www.modena.ro) sunt cam la fel cu cele de la elvila.Cel putin cam asa erau si acum 5 ani.Pe site gasesti adresele magazinelor.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.