Frumuseti in miniatura (Toddlers & Tiaras)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Imi e sila si de parinti si de concurs...dar vad ca se intampla in West Virginia, sudistii tin foarte mult la beauty pageant-urile lor si varsta nu e o piedica, bleah!
Imaginea ce imi vine in minte cand ma uit la asa poze e lui JonBenet-Ramsey...

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Nu inteleg insa de ce sunt vopsite precum masinile furate, maturizate si sexualizate. De exemplu tinuta fetitei din link: cati parinti si-ar lasa fata de 18 ani imbracata asa?
http://www.sfgate.com/blogs/images/sfgate/sfmoms/2009/07/21/18934_LOWRES_205_DSC08736_m375x474.jpg

Poate exagerez dar eu vad in toata treaba asta o obiectificare a femeii,inculcata de la varsta frageda chiar de parinti.

Edit: Mi-am recitit postul si are o tenta cam pronuntata de feminism...he he, stiam eu ca atatea romane de Simone de Beauvoir o sa isi lase amprenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Eu nu suport sa vad nici reclama la emisiune, mi se pare un abuz fara limita. Ca mamele sint retardo-frustrate si viseaza sa se imbogateasca pe spinarea fetitelor boite ca niste boarfe asta n-ar fi nimic, mai rau e ca sint si incurajate in dementa lor. Bine, sint sigura ca si la noi s-ar gasi amatoare, noroc ca nu exista asa ceva. Imi pare rau ca sint asa de dura, dar sa vopsesti o fetita pe fata si sa o inveti sa dea din fund ca o sexi braileanca la virsta la care un copil ar trebui sa viseze la zine si spiridusi este la fel de grav cu abuzul la care sint supusi copiii trimisi la cersit.

Natasa,ai pus punctul pe i!Exact asta este si parerea mea!Groaznic!Le fura copilaria.Imi vine sa

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Sunt de acord ca difera intensitatea si ardoarea, insa imi mentin parerea ca e vorba de acelasi fenomen.
E vorba de aceeasi dorinta a parintilor de a-si vedea copiii fiind admirati/invidiati pe scena, indiferent ca unii copii isi expun abilitatile fizice, altii pe cele intelectuale.
E vorba de acelasi copil cu privirea pierduta, care nu e capabil sa decida pentru el, pentru care decide un adult. Acelasi copil care in loc sa fie adus de parinte in lumina reflectoarelor, ar prefera sa se joace cu o masinuta sau cu o papusa, cu plastilina sau in noroi.
Doar ca pentru unii parinti chestiile astea nu sunt de ajuns, ca doar nu aplauda nimeni cand un copil se joaca fericit in noroi, nu?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Doina, daca ar fi vorba doar de aplauze, ma indoiesc ca am mai fi atat de oripilati de concursul cu pricina. Insa aici este vorba de o exploatare a micutelor in vederea obtinerii unor profituri financiare. Eu as face mai degraba o paralela intre aceste concursuri si trimiterea copiilor la cersit. Si tot mai cumplite mi se par aceste concursuri de frumusete, mai ales datorita conotatiilor sexuale (fetitele sunt machiate ca niste cocote, sunt invatate sa se miste lasciv, trimit bezele si ochiade nu prea copilaresti catre public...oribil.
Eu una, i-as decadea din drepturile parintesti pe acesti oameni care isi expun in acest mod copilele, ca si cum le pregatesc pentru a deveni dame de companie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Eu nu suport sa vad nici reclama la emisiune, mi se pare un abuz fara limita. Ca mamele sint retardo-frustrate si viseaza sa se imbogateasca pe spinarea fetitelor boite ca niste boarfe asta n-ar fi nimic, mai rau e ca sint si incurajate in dementa lor. Bine, sint sigura ca si la noi s-ar gasi amatoare, noroc ca nu exista asa ceva. Imi pare rau ca sint asa de dura, dar sa vopsesti o fetita pe fata si sa o inveti sa dea din fund ca o sexi braileanca la virsta la care un copil ar trebui sa viseze la zine si spiridusi este la fel de grav cu abuzul la care sint supusi copiii trimisi la cersit.

subscriu in totalitate!!! efectiv sunt copii chinuiti ...cum da spotul cu reclama la emisiune cum schimb canalul,,,nu mai suport sa vad cum ii chinuie

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ia sa ma pun eu contra vantului ...
Eu nu cred ca este un abuz - un abuz inseamna cand copilul ala nu vrea si este fortzat sa faca ceva. Ori la concursurile astea exista preselectii, fetitzele, pe langa faptul ca sunt imbracate si machiate, trebuie sa mearga relaxat pe scena, sa zambeasca, sa para naturale si sa fie degajate in fatza publicului si a reflectoarelor, sa spuna ceva avand 500 de perechi de ochi asupra lor - ori asta nu poti impune nici unui copil cu fortza. Ma ales unui copil de varsta mica ... Ce spun parintii cand se nasc copiii sunt vise si glume - si eu visez sa-l invat pe fi-meu sa danseze si cred ca vis va ramane.

Eu o vad ca pe un talent - exista copii care se simt bine in centrul atentiei, care la 3 ani nu se ascund dupa fusta mamei (ca fica-mea ), care sunt efectiv degajati si se misca natural in fata camerelor de luat vederi, vorbesc cu naturalete in fatza unei multimi. Este greu sa stiti - eu am jucat intr-o reclama, la maturitate, am avut de spus 2 fraze si am filmat-o de 5 ori, asa imi ramaneau cuvintele in gat cand trebuia sa conving "camera de luat vederi" despre produsul respectiv.
Si cred ca acest talent este nativ si este OK sa fie exploatat, exact ca orice alt talent ... de ce suntem de acord ca un talent sportiv sa fie exploatat de mic (gimnastica, patinaj, balet, dans, viori, piane si tzambale ) si un talent de "show-biz" este vazut ca pe o trauma ?
Ca orice talent, are banuiesc diferite nivele de dezvoltare si probabil ca competitiile sunt la cel mai inalt nivel. La nivel de competitie este nevoie de munca mai multa, haine mai sofisticate, fard mai mult, unghii mai colorate si astea fura din cantitatea de timp de copilarit pe care o are un copil netalentat - ca la orice competitie. Si desigur, nu neg ca pot aparea si abuzuri ...dar de aici si pana a considera toata competitia un abuz si pe parintii aia tampiti, mi se pare mult. Imi aduc aminte ca si in lumea gimnasticii aparuse zvonul ca mvai, ce chinuite sunt fetele alea, ca le da sangele pe nas la paralele in loc sa se joace cu papusile ..si la patinaj artistic la fel ... de fapt orice activitate de performantza, presupune sacrificii, presupune sa o incepi de la varste foarte mici, presupune munca si frustrare si lipsa de copilarie pentru antrenamente ...etc, etc, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

E o mare prostie. Parinti care si chinuie copiii, copii care arata ca niste adulti pitici, afacere ca pana la urma multi traiesc de pe asta...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Incredibil.Eu nu am stiut ca exista asa ceva dar acum am vazut pozele puse de Petaluda si chiar ma intreb: cei de la "Protectia copilului" nu ar putea interveni?Cineva facea o comparatie aici cu cei trimisi la cersit.Si eu la fel gandesc.De ce acolo statul are dreptul sa intervina(ca nu o face e altceva) si aici, nu?

Buflea, nu exista notiunea de "talent de "show-biz" aici, deci nu au ce exploata. Cred ca tu te gandesti la faptul ca fetita nu va mai fi timida.Cam asta ar fi tot.Nu cred ca merita insa si oricum nu vorbim de un talent care trebuie cultivat ci de o trasatura de caracter .Insa stai linistita ca in acelasi timp, copilul isi va modela caracterul cu totul altfel decat daca orele astea pierdute acolo si le-ar fi petrecut la gradinita, in parc cu copii normali, la inot etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mie mi se pare ca exagerati ... eu cred ca exista un talent pentru asta ... in fine, poate nu se numeste asa cum l-am numit eu dar a te misca natural pe o scena, a prezenta o tinuta, a te fandosi pe acolo, piruete sa se umfle rochia, capul pe spate sa se fluture buclele si a mai scoate si 3 fraze din gura la 3 ani este un talent nativ. Un copil obisnuit nu face asa ceva, mai ales un copil care daca e fortat, la varste mici, se blocheaza si intzepeneste, sau se pune pe plans, sau pe isterie, etc, etc, etc ... nici un om matur nu face asta cu usurinta.

Si cum am mai spus, si sportul de performanta se incepe de la varste similare cu acesta si tot din copilaria candidatilor fura si vad ca nimeni nu cere protectia copiilor sa se duca peste cantonamentele de gimnastica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buflea, oare ce stie o fetita de 2-3 ani de mers relaxat, machiaje, tinute sumare, preselectii si alte celea? Chiar asa?? Fetitele astea fac asta de buna voie? Asa stiu ele ca trebuie sa fie cand ajung la 2-3 ani? Mie mi-e mila de ele si le-as da o mama de bataie parintilor care in loc sa fie parinti sunt impresari la niste copile care habar nu au ce e joaca pt ca sunt prea ocupate sa mearga relaxat...

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput