Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lume, lume!!!!!!!! am si eu poze "tari" din magazinul DC Acest fundulet oarecum celulitos... dar foarte sexy datorita lenjeriei

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

sa traiti sa ilforiti, simina este instalata in salon bagata la monitorizare, i-au facut deja prima dexa, maine dimineata a doua, trebuie sa stea cuminte pana atunci, tot nu are nici un fel de durere sau contractie, ceea ce este bine, bebelina e bine ii aude inima

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Lume, lume!!!!!!!! am si eu poze "tari" din magazinul DC Acest fundulet oarecum celulitos... dar foarte sexy datorita lenjeriei

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

ma asteptam sa le vanezi si tu pe alea mai cu mult testosteron, da ochii soacrei...

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Raluci, multumim pentru vestile bune!

Simina, numai bine in continuare!

Monis, ai PM

Laura 34+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:

ma asteptam sa le vanezi si tu pe alea mai cu mult testosteron, da ochii soacrei...

MOAAAAAAMA... am baiat!!!!!!!!!!!... si imi critic soacra

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

LauraG de ce nu ma mai duce linkul de la "our registry" de la semnatura ta, direct in registrul tau? As fi vrut sa mai admir si eu cele alese pt puiul tau, desi le-am mai vazut de vreo cateva ori pana acuma...

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Citat:

MOAAAAAAMA... am baiat!!!!!!!!!!!... si imi critic soacra

Acusi iti dadusi si matale seama??? Lasa ca noi mai facem si cate o fata si nu o sa fim asa scortoase ca soacrele noastre sper eu...

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

RamonaC, vezi daca merge acum. Am updatat linkul. Daca tot nu merge, du-te la baby registry si baga datele mele (last name: garner, first name: laura, iar la stat alegi Mi).

www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

RamonaC, vezi daca merge acum. Am updatat linkul. Daca tot nu merge, du-te la baby registry si baga datele mele (last name: garner, first name: laura, iar la stat alegi Mi).

www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Merge daca bag datele tale. Merci . Ma bag la vizionat .

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna seara fetelor...scuze ca va deranjez, insa i-am promis prietenei mele ca o voi onora cu o incurajare speciala pentru momentul acesta... Noi, mamicile de martie-aprilie 2009 ii spunem MORCOV...si e pentru incurajarea viitoarelor mamici. Sugestiv, nu???

Cum spuneam...am primit acceptul sa bag morcovul pentru Simina_kin, alias MARIANA, foarte curand viitoare mamica de MAYA ANDREEA:

MARIANA

Hai Mariana!!!

Nastere usoara, fetita puternica, sanatoasa, voinica voioasa, norocoasa si desteapta!!!

Va doresc tuturor nastere usoara si bebici sanatosi!!!

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput