Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (123)
Raspunsuri - Pagina 18
dankutza spune:
Fetelor, veniti maine la curs la Filantropia? Eu ma duc, pana il termin. 
29+ moi si
Cezara Maria
Trimestrul III
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ali762000 BUNA FETELOR v-am urmarit (citit) de mult dar numai acum am indraznit sa va scriu. Am vazut ca nu sunt singura la care i s-a deschis colul si ia gynipral. Mie mi s-a deschis la 24 sapt. de atunci iau gynipral cu diazepam si utrogestan si bineinteles repaus la pat si la baie atat, acum numai de cateva sapt imi da voie sa ma plimb o ora/zi desi colul mi s-a inchis in rest....in pat toata ziua. Pastilele mi le-a dat sa le iau pana la 36 sapt inclusiv, acum am intrat in 35 sapt. La sf de sapt sau cealalta la inceput ma duc la medic sa vedem ce mai face bebelul. SIMINA nastere usoaramama de MihaiALI |
31+
Chiara Ada
ali762000 spune:
Andrecluj eu o sa nasc la Stanca cu dr Sbarciu, fiindca el m-a operat acum 6 ani si sunt sub supravegherea lui de atunci. Mi-e frica ca daca intrerup pastilele sa nu nasc si poate bebelul nu dezvoltat complet. Desi eu iau pastilele inclusiv sapt.36. Am si dureri jos si de spate in fiecare zi mai ales noaptea.
Tu unde o sa nasti si cu cine?
ALI
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui ali762000 Andrecluj eu o sa nasc la Stanca cu dr Sbarciu, fiindca el m-a operat acum 6 ani si sunt sub supravegherea lui de atunci. Mi-e frica ca daca intrerup pastilele sa nu nasc si poate bebelul nu dezvoltat complet. Desi eu iau pastilele inclusiv sapt.36. Am si dureri jos si de spate in fiecare zi mai ales noaptea.Tu unde o sa nasti si cu cine?ALI |

31+
Chiara Ada
simonette spune:
Salutare si de la noi!!!
De la mine fara numar ptr Simina

Ali bine ai venit!!! Hai ca nu mai e mult! Curaj!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
29+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
many_bani spune:
| citat din mesajul lui dienutze [Mani_bany, de unde ai luat sutien de alaptat de la nbb?? Nu stiam ca au, si imi plac tare mult nbburile. Eu am probat, stiu ca nu se cade..., in cora un sutien de alaptat, bine era cam mic...95C, dar aratam si ma simteam jalniiic. Imi strivea sanii si ii facea atat de urati!!! Cah! |
Eu sutienul de alaptat de la NBB l-am cumparat din Unirea, este un mic stand la et. 1 (cred) cand treci dinspre aripa calarasi spre splai, cu pijamale, halate si alte chestii, este la 45 lei, insa am vazut si la Piata Vitan la etaj, tot de la NBB mai ieftin si de la jolidon, cred ca mai toti au si de alaptat
.
35 +
Vlad
marijan90 spune:
Ali, bine ai venit!
Simina, nastere usoara suntem alaturi de tine.
Scot si eu artileria grea pentru bebe Maya si Simina

36+
smaranditza spune:
Am intrat doar sa spun ca suntem bine, cam ocupati cu pregatirile si cumparaturile pentru bebe. Incerc sa imi fac temele zilnic, sa nu raman in urma cu cititul. Nu prea am insa ce scrie noutati, asa ca va urmaresc din umbra. ![]()
Si acum...na alaturam si noi galeriei pt SIMINA SI MAYA
HAI SIMINA!!!! HAI MAYA!!! NASTERE USOARA!!! 

Tinem pumnii si ne rugam ca totul sa fie bine! 

32+