Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (123)
Raspunsuri - Pagina 15
vias spune:
Douradoudou ma bucur sa aflu vesti bune de la tine, ma bucur ca fetita a inceput sa ia in greutate...si imediat o sa o puteti lua acasa.
Sper ca foarte curand ai sa pui si niste poze cu papusica ta..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
35+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
betty78 spune:
Douradoudou emotionanta si f frumoasa povestea nasterii tale. Sa fie sanatoasa bebelina si papacioasa....am vazut ca deja a-ti inceput sa recuperarti din pierdere. Cum este cu mulsul? Ti-au dat-o la san pana acum sau este prea mica si nu are forta. pup si te asteptam cu vesti cat mai bune
Betty78
35+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
tinonino81 spune:
Neata burtici!

Astazi dau eu 

pentru toate fetele,laptic cald pentru cine doreste,ca eu asta servesc,am niste arsuri...

Doamne ce multe se intampla pe aici,imi tremura degetele pe tastatura

Miany si RamonaDsa va traiasca puiutii

SiminaDoamne ajuta sa fie bine pentru tine si pentru Maya
: 35+
Radu Stefan
poze
tinonino81 spune:
Nu am mai intrat de vineri din cauza de revenire de otita
,dar la urechea cealalta,acum e bine
Bebe e bine,e fotbalist
,joi merg si eu la controlul de 36s
toate fetele
: 35+
Radu Stefan
poze
vias spune:
buna dimineata ![]()
eu de azi-noapte de la ora 2:00 nu am mai dormit deloc, nici macar atipit asa putin..sunt f obosita..incepe sa ma doara capul si sa se invarta totul cu mine...offfffffff
..cred ca asta ma asteapta urmatoarele 3 saptamani...![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
35+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tinonino81 Neata burtici! ![]() ![]() Astazi dau eu ![]() ![]() pentru toate fetele,laptic cald pentru cine doreste,ca eu asta servesc,am niste arsuri...![]() ![]() Doamne ce multe se intampla pe aici,imi tremura degetele pe tastatura ![]() ![]() Miany si RamonaDsa va traiasca puiutii ![]() ![]() ![]() SiminaDoamne ajuta sa fie bine pentru tine si pentru Maya : 35+ Radu Stefanpoze |
Neatza Tinonino! Ce harnicuta esti iubita! Multumesc de cafeluta! Delicioasa!
Ce faceti fetili? vad ca iar ati avut program pana in zori! Acum fac pariu ca dormitati!

Eu raportez noapte fara evenimente! Abia astept sa se faca ora 16:00 sa merg la eco si sa il vad pe bebe...in plus abia astept sa discut cu medicul pentru ca nasterile astea asa grabite imi dau emotii!
Raluci iti multumesc pentru vestile despre Simina

...sper sa fie totul in regula si sa nasca cu bine! Cand mai afli cate ceva da`ne un semn.de asemenea transmite-i ca suntem in continuare alaturi de ea!Andrecluj tu cum esti? Cum te mai simti?
Sper ca totul e in regula!
De Miany si bebe David ce ne mai spui?Monis, Lumi...lasati ingrijorarea cu privire la ce simtit atunci cand misca cupilutii in burtici! Important este ca ei misca nu-i asa?
Camy e rau cu insomnia! Sper sa iti revii....
Alexa impresionant felul in care ai nascut, insa ma bucur ca a fost relativ repede si nu te-ai chinuit prea mult!
Pupaceala din partea mea tuturor mamicutelor si burticutelor...va astept pe toate la povesti!
Lavi,
34+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Cory_B spune:
Neata burtici!
Azi schimbam semnatura
Doamne Ajuta sa fie bine in continuare. Asa ca
Pupicei
33+ 
tiusca spune:
Buna dimineata gagici!
Vad ca ati facut noapte alba.Eu inca am un somn bun cu o singura trezire pe noapte ptr.pisu.Dar probabil ca inca dorm bine ptr.ca inca mai am activitate la serici.Mai am 2 zile si intru si eu in prenatal.
Cat despre nastere naturala,eu prima oara am nascut natural fara epidurala.Bebe a avut 3100,expulzia nu a durut deloc insa partea cu dilatatia a durut rauuuu.Nici macar taietura nu a durut atunci cand a facut-o,insa m-a durut dupa.Acum astept sa vad ce zice doct.Poate macar de o epidurala mica sa am si eu parte cu toate ca la ultima vizita doct.era tare sceptica ca vom folosi epidurala.Acum am ajuns la concluzia ca oricum ar fi sa iasa bebe,nu-mi doresc decat sa fie sanatos.
Laurairina-si bebe al meu a fost mereu in urma la grafic.Doctorita nu a stiut sa-mi spuna de ce sau care sunt cauzele.Nici Matei nu a fost in grafic si nu pot sa sper decat ca va fi un bebe sanatoS.Doctorita a zis ca nu am motive de ingrijorare,ca probabil este si din cauza ca eu sunt micuta.
Andrecluj spune:
Buna dimineata si de la noi ce-mi lipseste Miany sa dea si ea buna dimineata). Lavi multumesc de intrebare, binisor, sa zicem. Cu Miany nu am vorbit ieri, dar alaltaieri era bine si ea, si Davidel, dupa cum am scris. Alexa printesa ta ia bine in greutate, asta ma bucura din inima. Doamne da sa fie repede acasa la mami si la tati! Stephy
, nici eu nu stiu cum a calculat la Alexa, DPN-ul meu e pe 6 dec si in momentul in care a nascut ea nu aveam nici 29 de saptamani implinite. Probabil e alt sistem sau nu stiu. Dintisorul cum e? Lumi cum esti? Simina oare ce face?
31+
Chiara Ada