Minunatele Scorpiute Petrec ! LMA ! *71*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Scorpiutele
nina la multi ani! fericiti de casnicie

Monica-Elizabet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Nina,multi ani inainte in iubire si sanatate!

Dodolico...pup cu drag mult balerina care creste frumos!

Sa aveti weekend minunat!

PS.Ninocika,specially for you:nu i-as purta,doar m-as fatai prin fata lui Marius cu ei,in fusta mini si camasa decoltata,neagra...din care sa mi se vada tzatzele din push up!...hihihihih...
Era vorba de pantofii rosii cu toc de 11...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

, fete dragi !
Gabi, salutam progresele lui Bodo si ale Bellei !
, de ieri, Cristina este matusica de Alessia Cristina !
Mai tineti minte ca in sept. am fost la nunta verisoarei() ei, care de ieri este mamica.
Iar azi, eu si tati de Cristina noastra, implinim 10 ani de casnicie ! Asadar, poftiti la , si sampanie !
Monica, diseara dansam in ritm de hip hop, disco si musical !
Un weekend cat mai fain, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

lA MULTI ANI NINA sa fiti sanatosi si fericiti!
si matusei de Alessia Cristina

Anuska

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

La multi ani! Andreelor si Andreilor sa fiti sanatosi

scorpiutele pe unde v-ati ascuns?
sa aveti o zi si o saptamana minunata ca voi

Monica-Elizabet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Eu sunt la serviciu. Dar ma pregatesc de plecare. Daca n-a fost libera toata ziua, macar sa fie mai scurta.
Multumesc frumos pentru urari, fetelor ! Sanatate si numai bine si voua !
La multi ani cu numele, tuturor celor care azi, de Sf. Andrei, isi sarbatoresc onomastica !
O zi cat mai faina, fete dragi !
La noi e friiiig rau si multa ceata....

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ce faceti, fetelor ? Pe unde sunteti ? Haideti la raport !
Noi suntem un pic racite. Ieri am stat numai in casa si acum, abia astept sa vina weekendu' ! Si vine si Mos Nicolae !
O zi faina, in continuare !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

scorpiutele
nina, sanatate multa

si noi il asteptam pe moshul dar ne gandim ca ne aduce si nuielusha...deja suntem pregatiti

Monica-Elizabet

Mergi la inceput

pe unde sunteti?
am editat sa ma "laud" ca am fost la dr si ne-a scazut concentratia spray-ului...Doamne ajuta!

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut frumoaselor!

Eu nu m-am ascuns nicaieri da in curand se produce: ne mutam sediul si de-o saptamana tot sortam, arhivam, impachetam.....deja imi vine sa le arunc cu bratul, ca nu mai suport cate s-au adunat. Sunt deja contra timp ca in we cu 11 vine mesteru sa mute mobila si taare mi-e ca nu organizez harababura pana atunci...in fine, om vedea....

De 1 dec ne-am luat we prelungit si am stat p-acasa, nimic deosebit n-am facut dar nici nu ne-am odihnit....pierdere de vreme, ce sa mai zis.

Acuma trag sa aduc la zi niste rapoarte dar merge ca ochiu mortului ca tre sa fiu atenta si la ce se arhiveaza a io mi-s singura de le stiu pe toate care cum tre sa fie.....

In rest bine sanatosi, vizigotu mai muceste ocazional, ta-su se tine de kineto si cica se simte mai bine, fusei si eu la control si cica am o lordoza nu stiu cum care necesita, ati ghicit, kineto.....nu mi-a indicat dna dr si cum anume sa imi fac timp pt acest kineto. Vad eu.

Va pup si va doresc we placut, sa v-aduca Moshu ce va doriti voi mai tare si mai tare. Aaaaaaaaaaa, mi-am adus aminte, p-asta oi fi eu in viteza dar tot tre sa v-o zic. Scriam zilele trecuta scrisoare lui Mos Craciun si fiul meu voia 3 lucruri: niste skate-board-uri, un puzzle de ala destept nou aparut de la Noriel, in forma de glob si Multa sanatate si fericire pt toti 3. Mi-au dat lacrimile, ca la inceputul discursului chiar era sa ma infig sa dau cu gura: care 3 lucruri, nu vrei si tu doar unul?

Va pup!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

scorpiutele
mina ce sensibil este m-ai facut si pe mine sa

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Mergi la inceput