Minunatele Scorpiute Petrec ! LMA ! *71*
Raspunsuri - Pagina 18
miraklucker spune:
Ana sa ne traiesti, sanatoasa si voioasa asa cum te stim, sa ai parte numai de fericire alaturi de copilasi si mustaciosul tau!!
Monica, multa sanatate Ruxitei.
noi suntem bine, inca putin mucosi, Daria mai tuseste dar e bine, Am fost 2 zile in Klosters la socrii. Am reusit performanta (prima data in 7 ani jumate) sa ne bage soacra puradeii in pat seara si noi sa mergem la un "fest" cu muzica, dans si papa muuult. am ajuns la 3 acasa iar la 7 ai mei au dat desteptarea. si cum nu eram la mine acasa a trebuit sa ma ridic din pat. Doar ca soacra s-a saturat repede de noi si ne-a trimis ieri seara acasa
Astazi am lenevit pe aici, si am fost prin vecini
sa aveti o saptamana minunata, plina de realizari si cei mai important, sa ramaneti sanatosi.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
monica-elizabet spune:
scorpiutele si multumim...parca suntem ceva mai binishor
Anutza La multi ani! sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Anina_n spune:
La multi, multi ani cu sanatate si numai bucurii, Mihaela !
Sa fii mereu la fel de puternica si rabdatoare,
sa nu te dai niciodata batuta,
sa continui cu aceeasi perseverenta ceea ce faci pentru puiul tau mai mic !
Sa ai o zi minunata, cu multe surprize placute !
La multi ani si celorlalte sarbatorite de azi, Irina(oare, ce faci ?), Corina si Claudya !
Noi suntem bine, sanatosi cu toti, ceea ce va dorim si voua !
Fetele stau 1 sapt. acasa, pt. ca au mai aparut cazuri de gripa noua la ele la scoala. Mai sunt inchise vreo 2-3 licee, sapt. aceasta din aceeasi cauza, la noi in oras.
O zi faina, in continuare, tuturor ! Si multa sanatate !!!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Anina_n spune:
Ce faceti, scorpiutelor ? Unde v-ati retras ?
La noi, fetele stau acasa sapt. asta, ca e inchis colegiul din cauza gripei noi la inca 4 elevi si o femeie de serviciu, dupa cele 2 cazuri de acum 2 sapt.
Si mai sunt inchise 3 licee in oras, pt. alte cazuri.
Se pare ca s-au intalnit la un bal al bobocilor, elevi din mai multe licee si asa s-a raspandit in mai toate liceele din oras.
O zi faina, in continuare si o seara si mai faina, alaturi de familie !
La multi ani, sarbatoritelor de azi, Giani, Katarina, Jennifer, Giani si Noemi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
monica-elizabet spune:
scorpiutele si urez aniversatelor
nina, aveti grija cu gripa
eu m-am apucat de lucru, strang retetele si le pun intr-un locushor mai ordonat...am sa va invit acolo cand o sa fie gata
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta!Sa nu cunoasteti gripa cea nou sau pe cea sezoniera
La multi anisarbatoritilor zilei!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Anina_n spune:
Ne ferim cum putem, cu servetele umede la scoala, spalarea mainilor cat mai des, ceaiuri zilnice, citrice, vit. C...
Monica, abia astept sa vad casa noua a retetelor infaptuite de tine ! Da' cu poze, nu ?
Gabi, voi ce faceti, cum sunteti ?
O zi faina, in continuare, tuturor !
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
Dodo-pui spune:
Noi...?!
Ne luptam cu al 4-lea dinte
Bodo face logopedie si alergam ca sa ne mentinem;)
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Anina_n spune:
, fete minunate !
Gabi, minunea mica, sa-i iasa mai repede si mai usor, al 4-lea dintisor !
Miscarea e buna, stii tu, "Minte sanatoasa, in corp sanatos!".
La multi ani, sarbatoritelor de azi, narcisadi, Yrys78, Ana_st si Vanina, oriunde s-ar afla !
Si sa-mi traiasca sanatos si voios(ca destept si smecheros, deja este! ) finul, Bogdan-Andrei !
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
Anina_n spune:
Ce faceti, fetelor ??? A venit weekend-ul mai repede la voi ?
Avem o sarbatorita mica, azi ! Daria
La multi ani, Daria !
Sa cresti sanatoasa, voioasa si norocoasa,
ca desteapta si frumoasa, esti, deja !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Mami, felicitari !!!
Te asteptam cu pooozeee, muuuulte, muuulte !
La multi ani si celorlalte sarbatorite de azi, Mimitete, ghinetz, danitin si Amo2004 !
Si in sfarsit e vineri si dansam...si e inceput de wekend !
Un weekend cat mai fain, tuturor !
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute