Mamici de martie-aprilie 2004(3)
Sarcini usoare!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
Raspunsuri
Mickyyy spune:
Neatza mamici.
Cred ca azi sunt deja , chiar daca inca n-am baut nimic. Cautam ca disperata butonul de "Raspunde la subiect" pentru mamicile de martie-aprilie (2) si nu-l gaseam.
Pana m-am prins ca de fapt subiectul fusese inchis, si se deschisese unul nou. Intre timp am si uitat ce voiam sa zic....da' o sa revin eu cand imi aduc aminte
denis spune:
Buna dimineata mamici cu burtici.
De fapt chiar asta voiam sa va intreb : voi aveti burtici..? Ca eu am deja un fel de burtica..si nu-mi dau seama daca e de la bb sau de la mancare...Si, mai am o colega de birou care e cu 1 saptamana mai "mica" decat mine..si la ea se vede burtica, fara dubiu (dar ea e la a doua sarcina).
Voi cum stati cu burticile..? se vad sau nu...???
Altceva, nu stiu ce sa va mai spun. Voiam sa ma duc azi la doctor cu analizele, dar a intervenit ceva urgent la birou...si mi-au dat peste cap planurile...
Voi ce mai faceti...??
Denisa
machetuza spune:
buna dimineata burtici-viitoare mamici!
am fost la control ieri si sunt bucuroasa ca toate sunt "in grafic".
este dezvoltat normal pt cele 17 saptamani de viata in burtica mea si eu ma simt destul de bine. l-am vazut, iarasi, cum isi ducea manuta la gurita. pana acum am luat in greutate 5 kg, si mi s-a spus ca e normal asa.
am primit, pt imunizare Supradyne-vitamine (n-am fost prea cuminte si in week-end-ul ce-a trecut am fost la Zalau, sa-mi vizitez fratele cel mic care era internat in spital cu oreion) i-am spus asta doctorului si mi-a dat preventiv vitamine.
am motive sa fiu bucuroasa, doar ca vremea asta mohorata m-a-ndeamna la somn (la Cluj ploua)
va pup,
Simona
diana76 spune:
si mie astazi imi e putin mai bine ca ieri, am o zi buna una mai cu greturi si tot asa. Si la mine a inceput sa se vada putin burtica. Denis, am citit undeva ca la mamicile care au mai nascut , burticile se vad imediat, adica mai curand decat la cele care sunt la prima sarcina si sunt in acelasi nr. de saptamini. Asa ca este explicabil. Ca si tine, nici eu nu stiu daca am putina burtica de la mancare sau de la bb...dar cred ca de la amandoua .
In rest, eu numar orele care mai sunt pana sambata. Am chemat-o pe mama de la Sinaia, ca eu de acolo sunt de fapt, sa ma ajute cu curatenia si calcatul si cu mancarea ca mie daca mi-a fost asa de rau, plus ca sunt la serviciu toata ziua, nu am facut mai nimic si orele trec f. repede. Am auzit ca samabata nu va fi asa de cald..eu am rochita de mireasa in bretelute si sper sa nu imi fie prea frig. Oricum, costumul de la cununie este alb, alb si frumos, asa ca probabil in caz de urgenta imi voi pune sacoul de la costum pe mine ..vom mai vedea. Si ami am o problema. Desi pantofii de nunta i-am cumparat de vreo luna, nici pana azi nu le-am facut rodajul prin casa, ca mama mi-a zis sa-i mai incalt putin inainte ca sa nu ma doara picioarele de la ei, fiind noi...nici nu mai stiu de mine de cate trebuie sa tin cont si cate trebuie sa am in vedere.
va pup pe toate mamici cu burtici !
diana
Mickyyy spune:
Si la mine se vede burtica, si-s la prima sarcina , dar am grija sa port hainele putin mai largutze, asa ca cine nu stie, nu observa!
Diseara o sa merg la medic, in sfarsit!!! Ca de cand tot aman, mai e putin si se fac 2 luni de la ultimul control ginecologic, chit ca am fost la medicul de familie si mi-am facut si analize intre timp.
Poate o sa am parte si de-o ecografie, ca mi s-a cam facut dor de
diana76 spune:
foarte bine, Micky, s ate duci si sa faci si eco ca sa ne spui si noua ce ai putut s avezi sau cat de clar l-ai vazut pe bebeul tau. Eu am facut o singura eco si aia pe la 7 luni jumatate, a trecut aproape o luna, in curand ma voi duce si eu sa mai vedem cum stam.Pupici si succes!
diana76 spune:
hihi...am gresit, am facut eco pe la 7 saptamani si jumatate..nu sapte luni...cred ca din cauza vitezei am scris asa.
denis spune:
Diana, casa de piatra, sa ai o nunta superba, sa ne aratzi poze...
si sa ne "impartasesti" din experienta ta, ca si noi urmam.... Eu n-am avut curaj sa fac nunta cu bb-ul in burtica. Ma multumesc peste 1 luna u cununia civila..si nunta la anu'.
Deci, multa fericire inca odata...si nu uita sa ne arati poze cu o mamica frumoasa si fericita.
Ela76 spune:
Da-ti-mi si mie, fetelor, nr. de tel de la dr. Pop, ca sa-mi fac si eu programare (la sf. asteapta). Am gasit eu unul, dar zice ca e nealocat. Please, help...
Nu stiu ce sa fac cu gimnastica - daca sa ma duc la una speciala de gravide sau sa incerc sa mai fac pe acasa niste exerciti, mai ales ca dr. mi-a zis ca deocamdata pot sa fac si aerobic daca vreau (fara prea multe sfortzari, insa).
Diana, pentru sambata punem si noi o vorba buna sa fie vreme frumoasa si sa rezisti toata noaptea, la dans!
Burtica mea a cam inceput sa fie usor bombata, dar poate fi usor trecuta cu vederea. Adio haine mulate!
Ela
Kiara spune:
acum se cjheama centrul diagnosis si e pe strada mircea eliade (a mai postat cineva zilele trecute). telefonul este: 231.67.41, 231.67.42
eu m-am programata ieri pentru data de ....20.11.2003!!!!
nu e nici o programare mai devrmee...am crezut ca lesin cand am auzit!
multa bafta!