INSEMINARE 46
Raspunsuri - Pagina 14
ella28 spune:
ggsk merci k ai intrat sa ne dai aceasta veste buna. Cazurile noastre sunt f asemanatoare. Si eu tot inseminare pe ciclu natural am facut,avem sotii cu ceva pb,si avem si acelasi medic. Eu sunt in z9 dar chiar nu simt nik special ,ceea ce recunosc,ma cam descurajeaza. noi2 cum esti? Ceva semne? peta cum a fost la nunta,te-ai distrat?
peta spune:
anna_ivan - cand mergeam la monitorizare la primea mea doc, mi-a zis ca am un polip endometrial de 6 mm. Atunci mi s-a spus ca in general apar de la excesul de estrogen, si daca ar fi mai maricei ar putea impiedica nidarea.
De atunci am mai fost si la alti doctori la ecografie si nimeni nu l-a vazut, acum nu stiu daca s-a eliminat sau nu a fost deloc...
La nunta a fost dragutz, ne-am distrat, am dansat, am mai uitat de stres.
Vreau sa va multumesc fetelor pentru incurajari si urari, suportul vostru ma ajuta enorm. Le asteptam acum cu vesti bune pe fetele care au facut inseminare mai demult. 
viss spune:
iulia_alina: vad ca nimeni nu s-a abonat la acel puregon..ma intereseaza.esti din bucuresti?cum il dai? cu reducere?trimite-mi adresa ta de mesenger dc vrei.
ptr restul fetelor: sunt ziua 2-a de ciclu.concluzia: inseminarea nr. 4 nu a reusit.sa ma scrie si pe mine cineva pe pagina 1..ma infioara ideea ca , poate va trebui sa ajung la FIV..ma infioara mai ales d.p.d.v financiar.dar asta e.mi-a venit mai devreme cu 5 zile, nu mi-a venit niciodata in viata mai devreme, dar ptr toate e un inceput.am bocit inainte de a-mi veni cu 2 zile,asa ca atunci cand s-a intamplat am fost rece.va doresc multa bafta tuturor.
sabine spune:
Ella 28 nu fi dezamagita.E ciudat oricum totul.La prima inseminare eu am avut dureri de sani si burta dar nu s-a intamplat nimic.La a doua, nu am avut absolut nimic, nici un fel de dureri si iar nu s-a intamplat. Acum de ex, vineri si sambata m-a durut burta iar de azi au inceput sa ma doara sanii.Eu nu mai vreau sa mai interpretez nici un simptom pt ca am inteles ca reactiile difera de la organism la organism si de la sarcina la sarcina chiar si atunci cand este vb despre aceeasi persoana.Eu de ex prefer sa ma gandesc ca si de data asta va fi un esec ca celelalte doua dati.Daca nu va fi, bucuria va fi mai mare, daca va fi dezamagirea nu va mai fi atat de dureroasa pt ca....m-am pregatit in sensul asta doua saptamani.
Viss, imi pare tare rau.Sincer, oare de ce suntem supuse la asemenea ,,dureri``. daca va fi sa faci FIV unde il vei face?Poate ar trebui sa te orientezi pt o clinica in strainatate.Preturile sunt aceleasi ca in Romania poate chiar mai ieftine...si sunt mai avansati. Intra putin pe klinik kinderwunsch wien.Ai acolo si preturi.Si daca te pot ajuta cu ceva, chiar si de gazduire daca va fi sa fie, cu mare placere.Poate ar trebui sa te gandesti bine de tot.tu ai niste probleme care ma gandesc ca necesita o atentie aparte.
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss iulia_alina: vad ca nimeni nu s-a abonat la acel puregon..ma intereseaza.esti din bucuresti?cum il dai? cu reducere?trimite-mi adresa ta de mesenger dc vrei. ptr restul fetelor: sunt ziua 2-a de ciclu.concluzia: inseminarea nr. 4 nu a reusit.sa ma scrie si pe mine cineva pe pagina 1..ma infioara ideea ca , poate va trebui sa ajung la FIV..ma infioara mai ales d.p.d.v financiar.dar asta e.mi-a venit mai devreme cu 5 zile, nu mi-a venit niciodata in viata mai devreme, dar ptr toate e un inceput.am bocit inainte de a-mi veni cu 2 zile,asa ca atunci cand s-a intamplat am fost rece.va doresc multa bafta tuturor. |
viss imi pare tare rau ...
aceeasi spaima ma cuprinde si pe mine ... chiar nu stiu cum ma voi descurca dpdv financiar daca ajungem la fiv
ella28 spune:
Viss imi pare tare rau, stiu ce simti si eu tot la a patra inseminare sunt....(una a fost cam degeaba, hai sa zicem trei...).
Alla , a fost ziua ta ieri? Balanta ca si mine
bafta, sa fie cu ochisori, testul ala nu conteaza, asa ca fii optimista!
Si eu sper sa primesc un cadou cu ochi de ziua mea...vom vedea!
peta spune:
viss, imi pare tare rau ca nici de data asta nu a fost sa fie...
sper totusi sa treci repede peste dezamagire si sa incepi cu forte proaspete fiindca ai o noua sansa luna asta
ella, alla - multa bafta, poate ne dati vesti bune
noi2 - pe unde esti?
Eu sunt Z2de la inseminare, deocamdata am doar niste dureri de burta cam ca la CM - probabil de la ovulatie...
noi2 spune:
Buna dimineata! Buna dimineata!
La serviciu ca de obicei...am intarziat o ora din cauza traficului.. asa e cand ploua..
in rest, ieri nu m-am putut abtine si am facut un test de pi, evident negativ,la babes se recolta pana la 11 si n-am putut sa ajung.Oricum, sigur a fost facut devreme, dar macar m-a pregatit psihic, ca altul oricum nu mai fac, astept uratii in liniste.. chiar mi-a spus sotul ca e hotarat sa incercam un FIV anul viitor. Nici pe mine nu ma doare nimic, nu simt nimic, sani moi...asa ca stau cuminte si ma gandesc sa mai incerc o stimulare luna viitoare, sau sa iau o pauza... vedem...
Ella, Peta, va astept cu vestile bine cat de curand!
Pupici la fetili inseminate si in curs de inseminare! 
O zi frumoasa si saptamana usoara va doresc!
Araceli spune:
'Neata si
fetele.
Peta, eram sigura ca o sa fie bine la IA, Doamne ajuta sa ne dai vestea buna luna asta
Viss, imi pare tare rau ca nu ai reusit. Doamne ajuta sa incepi o noua luna norocoasa si plina de vesti bune! Cred ca gandul ca poate o sa ajungem la FIV ne ingrijoreaza pe toate...mai ales cu fiecare luna care se termina cu un esec. Sper sa ramanem toate inainte, sa nu mai trebuiasca sa trecem prin alte greutati...
Alla, La Multi Ani! Iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta cea mai mare
Eu sunt in ziua 25 si ziua 11 de la ovulatie. Nici un simptom, doar obisnuitele dureri de sani de dupa ovulatie. Nu imi fac mari sperante, ma gandesc deja la inseminarea de luna viitoare. Maine vreau sa il sun pe dr sa vedem ce schema de tratament imi va da: puregon sau gonal.
Va doresc tuturor o saptamana execelenta, plina de vesti bune si noi gravidutze!

! sa fie cu ochisori!!!
6+