Gravidutze si mamici de Cluj -137-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Acum am reusit sa il vad si eu pe Andrei. PArca s-a nascut pe cal! Cita relaxare pe el!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Oana,la ora 7 PM cica ar canta.

Ramo, am auzit de o gradi de stat in zona Big, Buburuza sau ceva de genul. Cred ca e si renovata de curand, nu stiu daca nu e aceeasi al care a fost GAbi candva in primavara si i-a placut tare mult...Succes cu inscrierea

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Buna tuturor,

sunt si eu "mamica de Cluj" si am o minune de fetita de 3 luni de zile, Iarina. S-a nascut in 29 iunie (cand am cunoscut-o in spital si pe elenutza23) iar acum e fetita mare si foarte cumintica.
Din pacate eu vineri "am avut de-a face" cu o operatie (pietre la colecist) si acum ne e mai greu pentru ca nu o pot lua in brate. Este totusi bine ca nu am pierdut lapticul si o pot alapta in continuare.

Sper sa ne primiti si pe noi in clubul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

n-am reusit sa intru ieri, mergea tare prost netul si am renuntat...

gabi, imi pare tare rau sa aud ca sunteti bolnavioare...si ca ati facut atatea ture la medici...offff...asta iti trebuie tie acum... sper ca tratamentul pe care il faceti sa dea roade...

ani, buna ideea...putem aduna jucairi si le trimitem pachet pe toate odata...ma angajez eu sa le tirmit...asadar, cine doreste, facem cumva sa ne intalnim sa le colectez...

oana cu intarziere...LA MULTI ANI CALDUROS, SANATATE, FEIRCIRE SI MUTLE IMPLINRI!

elena...offf si voi???? sanatate multa...sper sa nu dureze mult si mai ales sa nu o ia si cea mica...

nico ma bucur ca v-a placut la circ...chiar ma gandeam si eu sa-l duc pe Eric, dar se pare ca planurile s-au cam dat peste cap...

alina, sa fiti sanatoase...te cred ca esti incantata si c-o iubesti la nebunie...asa suntem noi, mamele...nu? cat despre mucisori, e normal sa mai aiba...inca...dar ii scoti cu pompita si inainte ii pui cateva picaturi de apa de mare, nu?

karin, fetele de pe aici au o parere excelenta despre dr. Rotaru Daniela...are si cabinet privat in Buna Ziua... de dr. de care zici tu n-am auzit nimic...sorry... sanatate si sa vina bb cat mai repede!

meli sanatate piticutei...of cat trageti si voi cu bolile astea...oare o imunizare n-ar fi potrivita?
eu chiar vreau sa-i fac o vizita d-nei dr. Nitu, homeopata...sa ne dea ceva pt imunitate, sa scapam usor iarna asta cu racelile si alte cele...

va pup! o zi faina tuturor! mai frumoasa decat vremea de afara!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Andreea, am si eu cateva jucarii asa ca daca va hotarati sa va intalniti sa ma anuntati si pe mine.

Sa va zic ce mi-a zis Alexia azi... inainte sa iesim din casa ne contraziceam pe tema "sa luam una sau doua jucarii cu noi, respectiv Mickey sau Minnie". Dupa ce i-am explicat o bucata buna de timp ca luam o singura jucarie cu noi asa ca sa aleaga una, ajungem in fata usii si imi spune foarte senin:

- (Ea): Mami, ma supar...
- (Eu): Si ce se intampla daca te superi?
- (Ea): Plang...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Tanimi, bine ai venit la noi! Scrie repede inca 6 mesaje ca sa nu mai fi moderata si sa iti putem citi mesajele in timp real! Sa-ti traiasca fetita si sa ne arati si noua poze cu ea

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nina bine-ai venit printre noi si insanatosire grabnica!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

pitici dorm iar eu sar peste somnikul de amiaza ca sa imipot termina papaica , pe cand se trezeste flacaul

karin imi pare tare rau insa nu am auzit de aceasta dr , sanatate multa si bine ai venit pe la noi , te mai asteptam cu vesti bune

ninutza
in sfarsit ai reusit sa intri si tu
sanatate muta, sa te recuperezi cat mai repede
ic mare lui Iarina , atre dragalasa e
ce repede a trecut timpul

fetelor deja au trecut 3 saptamani de cand am nascut-o pe Iulia, nu pot sa cred
iubita lui mama , sa cresti mare , sanataoasa si sa ramai a fel de cuminte mamaruta mica
vorba lui Dragos , galusca mica , asa o alinta toata ziua , nici nu stiu de unde le scoate pe gura

adriana

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Multumesc de intampinare!
Imi pare tare rau sa aud ca sunt atat de multi copii bolnaviori - sanatate multa.
Fetelor, voi cate grade aveti in casa? La noi sunt 21-22 si mie mi-ar place mai cald, dar am inteles ca pentru copii e o temperatura buna si nu as vrea sa fac din Iarina o friguroasa asa cum sunt eu si sotul.
Elena , pentru mine esti un model, cum te descurci cu 2 copii! Ma bucur ca esti bine ... ce repede trece timpul.

Mergi la inceput

Am vazut ca intreba cineva de medic ginecolog: eu pe perioada sarcinii am fost la Sbirciu si Cruciat (asa, ca masura de siguranta eu avand un fibrom uterin asociat sarcinii si urmand sa nasc in plin sezon de concedii voiam sa nasc cu cineva care imi stie "povestea"). DR Sbirciu mi-a placut, dar e mai retinut, nu prea vorbeste, doar daca il intrebi tu. In schimb mi-a placut foarte tare de Dr Cruciat, iar intamplarea a facut sa nu aleg eu cu cine nasc (Sbirciu era plecat in concediu cand trebuia sa nasc). In concluzie, am nascut la Gine 1, cu cezariana, iar Dr Cruciat a venit zilnic sa ma vada si dimineata si seara, cu toate ca era in plina desfasurare ceva congres de obstetrica - ginecologie si nu era deloc in spital. A venit inclusiv sambata ( si nu era de garda) si sincer tare bine mi-a prins sa vina si sa ma intrebe cum sunt si sa ma imi spuna ca totul e bine. Nu stiu cum e la sarcinile fara probleme si nasterile naturale, daca vine la spital, eu insa am doar cuvinte de lauda la adresa lui.
Despre Gine 1 auzisem lucruri nu tocmai bune si sincer mi-a fost tare groaza, dar a fost OK si a trecut repede; la terapie intensiva sunt conditii de 5 stele, daca pot spune asa, iar asistentele cred ca nici la Gynia nu sunt mai dragutze. Dupa ce am coborat in salon am dat de oameni (asistente) de tot felul, dar marea lor majoritate au fost dragutze, in schimb peretii parca imi spuneau ca sunt in cu totul alt spital, etajul respectiv nefiind renovat. Deci ... pana la urma a fost mult peste asteptarile mele. Poate asta e secretul, sa nu ai asteptari prea mari .
Legat de a 2-a mea experienta in spital, m-am operat la chirurgie 3, un spital renovat (in limita fondurilor, banuiesc ) dar extraordinar de curat si personal foarte dragutz si binevoitor. Eu cred ca pana la urma e adevarata zicala "omul sfinteste locul" si conteaza mult calitatea oamenilor cu care vii in contact. Gata

Nina mamica Iarinei

Mergi la inceput