Gravidutze si mamici de Cluj -137-
Raspunsuri - Pagina 6
nrl spune:
LA MULTI ANI OANA!!!
Ramonella, tu de cand vrei sa o duci pe Bea la gradi?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, OANA!!!
Ramona, de cand vrei sa o duci la grdinita, de la 3 ani,nu?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Oana!!!! Sa fii fericita si sanatoasa!!!!
Eu ma simt asa de rupta de context...Nu apuc sa citesc din urma, Sara e asa de indispusa, nimic nu-i convine, e clar ca sufera, iar eu incerc din rasputeri sa-i fac fata, desi simt ca cedez. Vad ca am slabit 1 kg, asta nu e bine! Si am inceput sa tusesc si eu, tati e bolnav deja de cateva zile.Nu am reusit sa intram la medic, era multa-multa lume si am abandonat dupa o jumatate de ora de stat si crize si plansete ale Sarei! Cred si eu ca s-a saturat, zilele astea numai pe la dr a fost...Mergem maine la 11, sper sa avem mai mult noroc, dar cum e plin sezon de boli, preconizez ca va fi multa lume.
Altfel, salut prezenta Dianeitare dor mi-era de ea si de Ana! Ma bucur sa aud de voi si sper sa fie cat mai des si doar cu vesti bune!
Si va pe toate pt suport si intelegere!
O zi buna tuturor!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 22 +
Ioana13 spune:
Gabi, de ce nu o rogi pe Dr Cimpean sa treaca pe la voi. Meli e multumita de ea si am mai auzit pareri bune despre ea.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI, OANA!!!
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
RAMONELLA spune:
Da,de la 3 ani vreau sa o dau pe Bea la gradi.Stiu ca la stat se face insrierea cu 1 an inainte.Multa lume mi-a zis ca sunt foarte multumiti de gradinitele de stat.Stiu ca si Anca si Monica au copiii acolo.Ma gandesc ca daca o dau la particulara,sigur va fi tot intr-o raceala,si decat sa dau banii degeaba...Oricum nu stam prea bine cu ei...Acuma nu stiu,ma mai gandesc...trebuie sa merg sa vizitez...sa-mi fac o impresie.
Din 2 noiembrie incep lucrul,asa ca din 19 va veni bona sa stea macar 4 ore cu ea,de cand se trezeste pana la somnul de amiaz.Am emotii cu dormitul,dar pana la urma cred ca se va obisnui sa adoarma si cu ea.N-are ce face.
Gabi imi pare rau ca sunteti toti bolnaviori.Multa sanatate va dorim si aveti grija de voi!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
elenuta23 spune:
se pare ca sezonul virozelor a incepu fff puternic, de ieri avem si noi o raceala de toata frumusetea, ne curge nasucul si tusim , dupamasa merge atti cu D la dr sa vedem ce ii spune
tare frica imi e sa nu ia si mamaruta asta mica
sanatate tuturor
adriana ms ca mi-ai spus de premiu, o data am intrat cand ai pus linkul iar apoi gata, nu ma gandeam sa castig , eu nu am noroc la asa ceva
co
gabyici multi pt Sara si pt mamaruta din burtica
ma bucur ca ai fost multumita de dna dr Rotaru
animersi
o zi buna tuturor
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
OanaAlina spune:
Va multumesc din suflet pentru urari! Noi suntem bine deocamdata! Ca la gradi cred ca tine de noroc… cu bolile astea!
Gabriela - imi pareatare rau de vestile rele din partea voastra! Va tin pumnii maine la dr! Mie mi s-a parut super profi dr! hai curaj mami ca totul va fi bine! Nu te demoraliza tocmai acum! Iti trebuie forte si pentru bb 2! Cred ca a fost un moment unic cand ai vazut-o agitandu-se prin burtica!
Sanatate multe tuturor!
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
nrl spune:
Sanatate multa la toti bolnaviorii
La anul si noi mergem la gradi si cred ca tot la stat, eu sunt tare fericita ca il mai pot tine pe Andrei un an langa mine.
Ieri am fost la circ, a fost foarte incantat de toate numerele cu animale si in pauza abia l-am putut da jos de pe ponei, a facut 2 ture calare, el care in parc nici nu vroia sa auda sa urce pe Rocky, poneiul care plimba copii cu trasurila, la care suntem abonati. Cred ca va trebui sa ne mutam repede la o casa cu curte mai mare...
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
ALEX29 spune:
LA MULTI ANI OANA DRAGA SI TOT CE TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007