Gravidutze si mamici de Cluj -137-
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana13 spune:
Buna seara
Ce distractie am ratat! Tiadris parca nu era in forma maxima? Era putin bolnavioara? Dar Andrei, a iesit in miscare, ca de obicei! Era atit de elegant! MAmaa, cite cadouri! Are ce face pina la Craciun, Tiadris.
Noi sintem bine, cu mucii aferenti, care dupa un somn de amiaz de 3 ore jumate au disparut(azi nu l-am dus la cresa, mi s-a parut aseara ca avea temperatura care a trecut de la sine). Eu cred ca se imbolnavesc picii atit de repede si des si pt ca nu mai dorm ziua la cresa/gradi cit dormeau acasa. Plus oboseala aia de la joaca cu atitia copii le creaza o stare de oboseala si nu se odihnesc ca lumea chiar daca dorm acasa.
Va pup,
Noapte buna
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Am intrat si eu scurt ca acum am pus-o pe Sara la somn...Asa zile de cosmar! Zau ca parca nu mai apuc sa imi adun fortele.
NU suntem bine deloc. Acum am venit a doua oara de la URgenta. Prima runda am fost vineri seara cand cu febra mare, sambata parea mai bine dupa Klacid, duminica asa si asa, azi insa a inceput o tuse urata, seaca si suparatoare, aceea care ma ingrozeste pe mine, caci o stiu de la antecedentele noastre pulmonare. Nici starea generala nu e buna, irascibila, plangacioasa, nu prea papa, muci la greu...
Asa ca am ajuns la Pedi 2, vineri fusesem la Pedi 3, a ascultat-o la plamani, a spus initial ca aude ceva, apoi nu a mai fost asa sigura(o dr tanara, draguta, dar care nu mi-a inspirat prea multa incredere), totusi zicea ca nu se justifica o radiografie. Examinat gatul, depozite de puroi, amigdale inflamate, amigdalita pultacee acuta! A spus sa continuam Klacid 5 zile, Eurespal, seara Paxeladine, picaturi in nas, aerosoli cu Flixotide, biotics...Sa va spun ca nu mai stiu unde sa pun flacoanele de siropuri...e plin peste tot de medicamente, ce am putut sa bag in fata asta de cand a inceput gradinita...
O vad cum sufera si mi se rupe sufletul. Ma termina senzatia asta de neputinta! E cooperanta, isi curata singura nasul, isi tine singura masca de aerosoli, a ajuns chiar sa ia fara proteste di Klacidul ala dezgustator si tonele de alte siropuri...Si nu pot sa nu ma intreb, a meritat? Incercarea asta a mea? Ca uite unde ne-a adus...
Se pare ca noi suntem printre nefericitii cu imbolnaviri grave datorate intrarii in colectivitate, altii trec mai usor prin asta, si ce ma bucur pt ei!
N-a fost medic sa nu-mi spuna sa aman momentul, vazandu-ma si insarcinata!
La ce buna toata incantarea mea legata de progresele ei si sistemul educational de la gradi daca intr-o luna a fost numai bolnava si cu antibiotic...
Nici nu stiu incotro sa o apuc, deocamdata tot platesc rata lunara la o gradi privata la care ajungem cateva zile pe luna....
IMi pare tare rau ca eram fericita cu solutia asta, eram multumita de toate progresele ei de ce se intampla acolo, dar cu pretul asta...nu ma impac!
O sa vad ce solutie gasesc, ca din pacate, nici asta cu bunicii nu functioneaza la noi!
Altfel, ce sa zic, am si uitat ca sunt insarcinata, si pe tema asta am constiinta tare incarcata...Am fost azi la dr. Rotar la ecografia morfologica si am vazut bebelina.
E fetita 100% si e sanatoasa si maricica, are deja 600 g, un pic peste medie, m-a intrebat daca e sotul inalt dupa marimea femurului..hihihi...IN rest, toate bune si perfecte. O frumoasa si delicata, printesa mea! O atentionare la rinichiul drept, spunea dr, dar de nealarmat ceva dilatare mai mare posibil datorata si hormonilor, deci mi-a spus sa nu ma alarmez, dar sa urmarim subiectul. Eu simt insa ca e totul ok!
Mi-a mai zis ca probabil nu voi duce la termen nici sarcina asta, datorita colului cam scurt, asa se explica si nasterea Sarei la 37 de sapt, pacat ca nici unul din celebrii dr de atunci nu mi-au spus asta. Da, mi-a placut mult de dr. Rotar, foarte seriosa si profi!
Am fost tare emotionata sa o vad...
N-am apucat sa citesc din urma, dar poate maine va fi o zi mai buna, sper sa se simta mai bine Sara mea. Eu, in concediu medical, ca nu am avut alta solutie!
V-am pupat si tot ce pot sa zic si sa urez e SANATATE TUTUROR!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 22 +
Ioana13 spune:
Gabi, o pup pe Sara si o laud pt curajul si cumintenia ei de a lua medicamentele. Eu ma gindesc cu groaza cind va fi iar cazul sa ii dau lui Patrick un tratament, el a refuzat cu asa o inversunare pina la a varsa putina mincare pe care o mincase in ziua aia. Aseara in somn am vrut sa ii dau nurofen, dar nu m-a lasat. Asa ca a trecut febra singura, din fericire, ca eram pregatita cu supozitoarele.
Nopate buna
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
puisorul spune:
Buna dimineata. Haideti la
Gabi, ce rau imi pare de Saruca . Bine macar ca coopereaza cu tratamentul. Deci, Emma Sofia va fi o lungana . V-ati gandit la o bona? Oricum cred ca vei avea nevoie de cineva si dupa ce nasti si poate ar fi solutia salvatoare.
Andreea, poate ne mobilizam toate cu cateva jucarii si le trimitem impreuna prin curier, nu?
Ioana, asa e si Stefi cu medicamentele, tare greu coopereaza . La noi a mai functionat puterea exemplului personal . Adica ia si tati cate o lingurita, sau ii scoatem mucii si la mami, etc.
Alex, multumesc pt poze. Foarte reusite si am salvat si eu o multime
Diana, ce ma bucur ca ai intrat pe la noi. Din pacate nu stiu sa iti raspund la nici una din problemele tale mai ales ca Stefi inca se trezeste de 3-4 ori pe noapte si doarme cu noi. Ana sta tot cu buni? Chiar mi-e dor de ea, ca nu am mai vazut-o prin parc
Ieri-dupamasa am fost in Babes si s-a lasat cu plansete. Vazuse niste triciclete pe care ea voia sa le plimbe in brate . Chiar, ati vazut undeva triciclete de plastic, fara pedale, micute? Ca se pare ca a facut o pasiune pt ele.
O zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
mami_alexia spune:
Buna dimineata.
Gabi, imi pare tare rau sa aud vestile asteaTot ce pot sa va doresc e sanatate maxima si sa gasiti pana la urma o solutie optima. (e groaznic de greu, din pacate eu stiu...facut drum Marasti-Manastur, lasat Alexia la tati, intors in centru pt examen si tot asa mai departe, in fiecare zi altfel. Si asta ca sa nu mai apelam la cresa)
Ani, am si eu niste jucarii asa ca daca puneti de-un pachet vi le dau si pe ale mele.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
bex spune:
Neata, fetelor
Gabi, nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare ca ati ajuns intr-o situatie atat de neplacuta si mai ales pentru Sara scumpa care sufera atat...Imi pare rau ca am insistat sa veniti la gradi, dar la ora aia imi parea cea mai buna solutie pentru voi. Si Sara e fericita la gradi! Daca nu erau cele episoadele de luna trecuta, culminand cu tura asta grava de amigdalita, puteam sa ne declaram multumite de alegerea noastra....acum e important sa se faca Sara rapid bine si dupa aceea sa luati o decizie...De la noi numai ganduri bune si sanatate maxima!!!!!
Felicitari si pentru "mica lungana", sper ca ati avut catve momente de liniste si fericire vazand minunea care creste si e deja curioasa sa va cunoasca:)
Ani, am transmis fotografului laudele, dar stii cum e, fotograful ca fotograful, dar modelul face poza frumoasa:)
Diana, ma bucur mult ca ai venit pe la noi...cu problema somnului, pe care din fericire noi nu am mai avut-o de pe la 1 luna jumatate...nu stiu ce sa zic, am auzit si de copilasi mai mai ca si Ana care se trezeau noaptea, deci se mai inatampla. Ai incercat eventual sa dormi in camara cu ea, in paturi seaprate, bineinteles, am citit ca e chiar indicagt sa dormi cu copilasul in camara pana pe la 2-3 ani, ca sa isi creeze ideea aceea de siguranta langa adult.fetele frumoase
Adriana, felciitari! sunt sigura ca ai prezentat un proiect fain si impresionant pentru adienta! Asta era examenul pentru ce? Ca stiu ca la master ai intrat deja la buget! Sau faci ceva cursuri de manager de proiect?
Alex, multumim de poze
Ioanalui Patrick
Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
andria spune:
Stiu ca nu scriu eu prea des pe aici, dar va urmaresc tot timpul. Voiam sa ii raspund puisorului la intrebarea despre o tricicleta fara pedale. Am vazut mai multe modele la magazinul de copii din piata Flora. Daca nu stii unde este, scrie-mi un mesaj si iti explic exact unde.
mami_alexia spune:
Co, da era un curs de manager de proiect.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
puisorul spune:
Mersi Andria de info. Stiu unde e piata Flora si sper ca vom gasi si magazinul. Desi prevad ca isi va pierde interesul cand va avea tricicleta ei
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
nrl spune:
Buna dimineata
Tocmai este un pediatru la Neata cu Razvan si Dani care spunea ca pot fi pana la 6-7 viroze intr-un sezon la copii care intra in colectivitate, si ca retragerea de la gradinita nu e o solutie, pentru ca in primul an de colectivitate (care poate fi cls. 1 daca nu merge la gradi) va face viroze oricum daca e predispus la asa ceva, pana i se obisnuieste organismul...cam asta am inteles eu.
Gabi, imi pare rau pt Sara, sper sa-si revina repede
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/