Romania in greva...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Si eu care ma bucuram ca s-a intors Eliza5 pe forum...vad ca nu e de fapt decat un subiect vechi scos de la naftalina.

Da, si eu vad ca e un subiect vechi.... si sunt uimita de "actualitatea" lui. Ca si atunci, si acum sunt convinsa ca greva de luni nu va rezolva nimic... acum sunt in concediu si nu prea simt pulsul evenimentelor, dar probabil ca voi simti efectul la salariu, la fel ca toti bugetarii.

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu stiu la ce va folosi greva. Pe de o parte guvernul nu cred ca-i va baga in seama pe grevisti (ca sa modifice ceva). Pe de alta parte, cei care sunt afectati de greva (scoli, transporturi) nu-i bodogane pe guvernanti ci pe grevisti.
Ceea ce zic pare putin ciudat comparativ cu mesajele de solidaritate de pe aici...dar e realitatea. Ma uit la colegele mele (simple angajate - nu la guvern/stat, cu parinti pensionari si copii acasa) si problema lor e cum sa ajunga la servici saptamana viitoare, cu cine lasa copiii (de gradinita sau scoala), de ce din cauza grevistilor trebuie sa dea bani pe taxi sau sa-si piarda zile de concediu. Nimeni nu injura guvernul - e clar ca nu au bani si trebuie taiat de peste tot- ci grevistii.
Acum, din cauza grevei se anuleaza si petrecerea pe care o pregateam copiilor de 1 iunie. N-au cum sa ajunga la party. Oare vor fi fericiti de ziua lor?
Cam asta e atmosfera. Nu cred ca asta s-a dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya
Ceea ce zic pare putin ciudat comparativ cu mesajele de solidaritate de pe aici...dar e realitatea.

Anya, foarte multa lume este de aceeasi parere cu tine. Insa mass media, politicienii, sindicalistii, partizanii lor, sunt atat de infierbantati si de galagiosi incat se creeaza falsa impresie ca tara ar fi in pragul revolutiei. Au trecut insa vremurile iliesciene; lumea circula, lucreaza (nu se face doar ca lucreaza) la patron, citeste (si intelege ce citeste), si a inceput sa inteleaga mai bine cum merg lucrurile intr-o societate.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

uite greva, nu e greva...aseara am auzit ca nu mai e greva (protv)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui makydenis

S-a micsorat greva cu 25%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui makydenis

S-a micsorat greva cu 25%.

Probabil, ce sa-i faci, e criza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

pai s-a micsorat ca iote ASE-UL niente ... , se pare ca mergem la servici, hahahah, ce caraghiosi suntem ,
da eu am ramas cu obiceiuri de pe vremea cercetasiei, sotului meu ii e frica ca ma duc la ASE cica, da de fapt ma duc sa ma "bat" cu dumanii de clasa , daca e vreo razmerita pe undeva

daca stie cineva de la ASE , spuneti-mi va rog , suntem spargatori de greva sau ce suntem ?

DIANA

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Nu stiu la ce va folosi greva. Pe de o parte guvernul nu cred ca-i va baga in seama pe grevisti (ca sa modifice ceva). Pe de alta parte, cei care sunt afectati de greva (scoli, transporturi) nu-i bodogane pe guvernanti ci pe grevisti.
Ceea ce zic pare putin ciudat comparativ cu mesajele de solidaritate de pe aici...dar e realitatea. Ma uit la colegele mele (simple angajate - nu la guvern/stat, cu parinti pensionari si copii acasa) si problema lor e cum sa ajunga la servici saptamana viitoare, cu cine lasa copiii (de gradinita sau scoala), de ce din cauza grevistilor trebuie sa dea bani pe taxi sau sa-si piarda zile de concediu. Nimeni nu injura guvernul - e clar ca nu au bani si trebuie taiat de peste tot- ci grevistii.
Acum, din cauza grevei se anuleaza si petrecerea pe care o pregateam copiilor de 1 iunie. N-au cum sa ajunga la party. Oare vor fi fericiti de ziua lor?
Cam asta e atmosfera. Nu cred ca asta s-a dorit.

Anya

Pai tocmai pe asta se bazeaza si guvernantii nostri, pe intimidare, pe faptul ca nu suntem solidari si nu se merge pana in panzele albe. Nu degeaba Brucan zicea ca suntem un popor prost. El stia ca fusese la guvernare si vazuse cat de usor putem fi prostiti. Guvernantii nostri sunt f. uniti cand este vorba in a ne taia noua tot mai multe drepturi.
Inainte de bani, este vorba de deminitatea noastra, de care se pare ca am uitat si ne lasam condusi de toate mizeriile societatii.

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Pe langa greve, bugetarii ieseni mai beneficiaza alaturi de prime, bonusuri, libere de sarbatori etc si de concedii medicale, cam multe..http://www.ziaruldeiasi.ro/local/iasul-lovit-de-boala-lui-calache~ni5s7e

Da, nu este vina ta ca exista atat de multa dezinformare. Eu lucrez de 10 ani ca bugetar si nu mi-a atins degetele ce scrii tu acolo mai sus.

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput