Doina, inclusa in patrimoniul intangibil al UNESCO

Doina, inclusa in patrimoniul intangibil al UNESCO | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

Asta da veste buna!

http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-6241734-doina-inclusa-patrimoniul-intangibil-unesco-autoritatile-romane-nu-mediatizat-informatia.htm

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Scanteie spune:

http://www.trilulilu.ro/paula_pistol/1a63620fe20419
Doina asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am vazut si eu stirea, am ascultat doinele si m-am bucurat. Bine ca macar altii stiu ca mai avem si cultura in tara asta. Ana, cred ca ai vrut sa fii haioasa, dar am putea sa evitam sa manelizam/parazitam (de la Parazitii, a nu se intelege altceva) chiar si subiecte de genul asta.

Altfel, offtopic, locuiesti intr-o tara pe care o iubesc si miine m-as muta acolo :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Scanteie spune:

Linkul respectiv duce la melodia Doina, compusa de Blazzaj. Merita ascultata, mareste cultura muzicala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Cum adica a fost introdusa in patrimoniul UNESCO?
Asa tam-nesam fara sa ne intrebe nimeni? Fara nici o campanie de presa, fara petitii online, fara SMS'uri, fara nesfarsite retrimiteri de mailuri? Fara sa VOTAM ca la busuioc si brancusi?
Mai bine ne lipseam!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:

Altfel, offtopic, locuiesti intr-o tara pe o iubesc si miine m-as muta acolo :)

scuze ca nu ti-am raspuns la mesaj.. pot sa te-ntreb de ce?

Mergi la inceput

uite-asa... nu ne-au intrebat nimic.. .. si nici cand au pus la mini europe - Bruxelles palatul mogosoaia sa reprezinte romania nu ne-au intrebat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Chiar o veste foarte buna!Si eu cum n-am stiut nimic ?Lol!Ma bucur ca si lucrurile bune din Ro ajung sa fie cunoscute!

Off Topic:Ardeiashule dulce,chiar ca ai limbaritza dar imi plac subiectele propuse!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

Citat:

Altfel, offtopic, locuiesti intr-o tara pe o iubesc si miine m-as muta acolo :)

scuze ca nu ti-am raspuns la mesaj.. pot sa te-ntreb de ce?

Bine ca m-a intrebat cineva :)
Ne-am facut vacantele acolo in ultimii doi ani si nu ne-am mai fi dat plecati. Cauta pe google Bled, Logarska Dolina, Vintgar Gorge sau Bohinj si o sa vezi de ce.

Mergi la inceput

asta e dura.. ca eu ma miram de ce tocmai Palatul Mogosoaia a fost ales .. pt ca in jur sunt niste cladiri absolut extrordinare.. iar mogosoaia nu are nicio stralucire pe-acolo .. in fata palatului e pus dracula.. sau cum vrei voi sa-i spuneti .. si chiar, nu exista o alta cladire in toata romania care sa ne reprezinte?!

Mergi la inceput

Natasa: esti sigura ca nu incurci tarile -nte ele? ca n urecunosc nik din ce spui tu !

Mergi la inceput