Masti naturale & stuff
Raspunsuri - Pagina 2
cait spune:
Eu folosesc malaiul si taratele pentru gomaj,cu pliculetele de ceai verde ma frec pe fata iar seara imi pun o Vitamina E pe fata care iti lasa o piele super fina
Pentru corp folosesc ulei de copii dupa gomaj si doar seara.
Din pacate chestia cu ceaiul de musetel pentru decoloarea parului nu merge.Am incercat-o pentru ca sunt blonda si pot spune ca am facut luni intregi dar nici urma.Lasa parul destul de moale dar in nici un caz blond.
Cait
Home is where heart is...
chiquitita spune:
Pt gomaj: ulei de masline amestecat cu cafea, apoi aplic ulei de bebe.
Am pus si eu capsule de vitamina E in crema de fata, sau am aplicat direct, intr-adevar o hidrateaza. Eu am ten deshidratat.
In jurul ochilor aplic (cam rar ce-i drept) ulei de migdale si din samburi de struguri.
Cum se face masca cu aspirina?
Pe cearcane nu a funsctionat nimic din ce stiu eu si uneori arat de parca nu am mai dormit de la gradinita.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
tumpi spune:
Anita, eu mi-am luat acum vre-un an din tara de la plafar fiole de colagen.
Eu alternez masca de aspirina ori cu iaurt sau cu miere.Adevarul e ca cu iaurt imi lasa pielea mai luminoasa.
Chiquitita, eu iau doua aspirine normale, pulverizez putina apa termala peste(poti sa pui si apa plata), o las sa se inmoaie si apoi amestec cu putin iaurt sau miere(depinde ce am in casa atunci) si las apoi masca pe fata timp de 30 min.Cand e uscata, umezesc putin si fac un masaj usor, asa ca o folosesc si pe post de masca,dar si gomaj.
Pentru tenul uscat, iaurtul sau mierea se inlocuieste cu smantana.
Pentru fixarea machiajului in loc de cub de gheata e buna si apa termala.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Loma spune:
Ptr. cele care aveti porii dilatati, sau urmariti in general curatarea porilor, sucul de rosii este de 10 ori mai bun decat aspirina
Sucul de rosii se poate folosi direct pe fata, se imbiba bine un tamponel mic de vata in suc si apoi se aplica pe fata, dupa 20 minute sau jumate de ora se indeparteaza cu apa calduta. Efectul este garantat, pielea se face neteda si frumoasa, si porii se inchid. Sucul de rosii ajuta si la acnee. Are multe enzime si indeparteaza in acelasi timp si straturile de celule moarte.
De asemenea sucul de rosii este f. bun si la coate, sau calcaie crapate, indearteaza tesuturile moarte mai usor si pielea ramane catifelata si neteda.
Se mai poate folosi si cu masca de argila.
Annie80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy ce retete aveti pt un somn bun si linistit? |
In afara de laptele cald? Tom & jerry, pt mine e cel mai bun "somnifer"
ellinia spune:
Eu fac altfel masca cu aspirina pentru inchiderea porilor. Doua aspirine netamponate le sfarma bine si le amestec cu o lingura de lapte si apoi imi dau usor pe fata ca si cum as face gomaj. La mine functioneaza foarte bine.
As incerca si cu suc de rosii, merge o rosie sfaramata?
Citeam ieri pe un blog foarte misto http://living-or-not.blogspot.com/search/label/ten%20cu%20imperfectiuni ca n-ar fi bine sa ne dam cu vitamina E direct pe fata. Acum nu stiu cine are dreptate. Mindy, parca de la tine am furat ideea cu vitamina E direct pe fata? Tu ai incercat? Eu personal nu, doar mi-am pus in creme.
chiquitita spune:
tumpi,
ellinia, eu mi-am pus cate o capsula de vitamina E pe fata destul de des. Eu am ten uscat, uneori parca ma si tine pielea iar dupa Vitamina E, o simteam bine hidratata. Probabil la un ten normal sau gras nu face foarte bine.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
ellinia spune:
Pai eu nu mai stiu ce fel de ten am, ma exaspereaza ca indiferent ce creme as folosi fata imi luceste, acum am facut greseala sa ma folosesc o lotiune tonica cu alcool si simt cum ma strange pe obraji si in acelasi timp imi simt tenul gras. As vrea sa simt si eu prospetimea aceea de care vorbeste toata lumea. Am ajuns la disperare cu tenul asta al meu... efectiv nu stiu ce sa-i mai fac. Oare sa merg la un dermatolog? Ar fi asta o solutie? Am si predispozitie acneica care ma scoate din sarite.
Criss75 spune:
Pentru corp folosesc ulei de masline amestecat cu zat de cafea si cu zahar. Lasa o piele de bebelus.
Pentru ten, folosesc masti cu argila. Iar pentru exfoliere, pana acum cel mai bun rezultat l-am avut cu bicarbonatul de sodiu. Mi se pare ca de la mama_lui_alex stiu trucul cu bicarbonatul. (Alta mama de Alex, ca si eu sunt tot o mamica de Alex)
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii