catina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui KatyIacob

Mama mea face siropul de catina astfel : spala fructele, le da pe masina de suc de rosii, astfel iese numai sucul de catina (pasta cu seminte care ramane noi o amestecam cu miere si o mancam)suc pe care il amesteca cu miere -1litru de suc de catina cu 2 litri de miere, ca sa nu fermenteze- si apoi il pune in sticlute, le inchide f bine si le pune in camara. Astfel, toata iarna avem vitamina C din plin! Am postat reteta, deoarece cred ca e numai buna pentru copii, pentru ca sucul e foarte placut la gust (noi il amestecam cu apa cand il bem, dar e grozav si simplu)Multa sanatate!

Multumesc frumos

Imi va prinde bine , caci urmeaza sa ne mutam in Brazil, si din cate am inteles, acolo se gaseste din belsug.
Anul viitor ii voi face si eu lui Kevin.

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 15+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Cum il administrezi?
il pui in ceiut, sau direct cu lingurita?
eu am facut o cura cu ulei de catina in tara, stiu ca abia reuseam sa-l inghit, ma gandesc ca unui copil ii este si mai greu sa inghita uleiul.

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 14+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Cand era mai micut ii puneam picaturile pe o lingurita cu putin zahar.Acum prefera un pic de apa in lingurita, dupa care bea apa sa "se duca" gustul.

"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Citat:
citat din mesajul lui KatyIacob

Mama mea face siropul de catina astfel : spala fructele, le da pe masina de suc de rosii, astfel iese numai sucul de catina (pasta cu seminte care ramane noi o amestecam cu miere si o mancam)suc pe care il amesteca cu miere -1litru de suc de catina cu 2 litri de miere, ca sa nu fermenteze- si apoi il pune in sticlute, le inchide f bine si le pune in camara. Astfel, toata iarna avem vitamina C din plin! Am postat reteta, deoarece cred ca e numai buna pentru copii, pentru ca sucul e foarte placut la gust (noi il amestecam cu apa cand il bem, dar e grozav si simplu)Multa sanatate!

Azi-maine vreau sa fac si eu sucul asta...doar s ajung in piata mare, ca la mine in cartier nu era catina. INTREBAREA mea este: 1 litru de suc de catina se amesteca cu 2 kg de miere, s-au cum?! Sau cu 2 litri, si anume miere cat incape intr-o sticla de 2 litri??? Nu pricep ce ai vrut sa zici si imi place reteta ta...ca iese suc concentrat, si am tot cumparat si ne-a placut tare tare...

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KatyIacob spune:

Din cate stiu, intr-o sticla de 2 litri incap 3 litri de miere...noi in general punem dupa gust, sa fie siropul dulceag. Catina fiind foarte acra necesita multa miere...cu aproximatie cam 2 litri (daca ai pune o sticla de 2 litri de miere ar insemna de fapt 3 litri de miere). Sper ca te-am lamurit Spor si sper sa iasa pe gustul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat68 spune:

buna fetelor, intr-adevar catina este f. buna,stie cineva unde pot gasi fructe de catina in bucuresti?

Mergi la inceput